Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 927)
Filtruj recenzje
2 927 wyniki
Oceny podróżnych
1 788
871
179
53
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 788
871
179
53
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 927 recenzji
Zrecenzowano: 30 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę super hotel. Czas spędzony w styczniu 2019 uważamy z żoną oraz dziećmi za świetnie spędzony. Hotel czysty ładny zadbany wszystko zgodne z opisem. Naprawdę niema się do czego przyczepić. Obsługa stawała na wysokości zadania. Dużą zaletą jest jego położenie do centrum Khao lak jakieś 5min spacerku. Polecam się wybrać taksówką do niedaleko położonego wodospadu Ton Chong Fa Waterfall - super widoki oraz frajda dla dzieci koszt 4osobowa rodzina 600THB. Warto też odwiedzić plażę niedaleko white sand beach piekne widoki a koszt taksówki 400THB. super hotel polecam

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 778lukaszf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katathani1, Guest Relations Manager, The Sands Khao Lak by KatathaniOdpowiedź udzielona 30 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,

Thank you so much for taking your time to write this great review about your recent stay with us.

We are very happy that you share your experience about The Sands Khao Lak and that you loved our hotel and its facilities.

Again, thank you for choosing The Sands Khao Lak for your vacation.

Hope to see you soon again!

Best wishes,

Evelin Boos (Lin)
Customer Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Hotel zgodny z opisem .Położony w spokojnej okolicy,blisko do ulicznych barów kafejek i sklepików.Pokoje duże ,codziennie sprzątane.Miła obsługa poczynając od recepcji,stołówki i barmanów, a kończąc na paniach sprzątających i ochronie.Plaża czysta ,piaszczysta.Minusem pobytu jest brak zainteresowania ze strony rezydenta.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, mmaliniak63
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katathani1, Guest Relations Manager, The Sands Khao Lak by KatathaniOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear mmaliniak63,

Thank you for taking your time to share your experience about The Sands Khao Lak with other travelers.

We are happy to read that yo spent a good time in and around our place.

Again, thank you for choosing The Sands Khao Lak for your vacation.

Best wishes,

Evelin Boos (Lin)
Customer Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 grudnia 2018

Bardzo dobry hotel z super obsługą. Mieliśmy dwa pokoje w skrzydle basenowym. Pokoje bardzo ładne, czyste z dobrze działającą klimatyzacją.
Hotel bardzo rozległy nie ma żadnych problemów z leżakami zarówno przy basenach jak i przy plaży. Baseny czyste jak i cały teren wokół niego.
Śniadanie urozmaicone, jedyny minus za mocno słodzone soki.
Kolacje jedliśmy na mieście do którego idzie się spacerem 5 minut.
Bardzo pomocny personel w całym hotelu.
Na pewno wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dla rodzin najlepiej Aquawing
Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, zbyszekp2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katathani1, Guest Relations Manager, The Sands Khao Lak by KatathaniOdpowiedź udzielona 22 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear zbyszekp2013,

Thank you very much for your great review about your recent stay with us.

We are very happy to read that you spend such a wonderful time at our resort. As we take our guest comments serious we will discuss the details about the fruit juice at breakfast within the team.

Again, thank you for choosing The Sands Khao Lak for your vacation.

Please find time to visit us soon again!

Best wishes & Merry Christmas,

Evelin Boos (Lin)
Customer Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Piękne miejsce super jedzonko. Mamy same śniadanka na obiady i kolacje chodzimy na miasto. Jesteśmy w pokoju z wyjsciem na trawe super rozwiązanie dla rodzin z dziećmi.Bardzo blisko hotelu stragany i restauracje.

Termin pobytu: luty 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Natasza L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katathani1, Manager, The Sands Khao Lak by KatathaniOdpowiedź udzielona 22 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Sir or Madam,

The team of The Sands Khao Lak by Katathani thanks you for your excellent review.
We are glad that you spent a good time here and hope to welcome you again.

Warm greetings from The Sands Khao Lak by Katathani.

Alexander Hopf
Customer Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2017

Piekny, nowoczesny hotel przy samej plazy. Bardzo urozmaicona oferta noclegowa(od jedynek, przez rodzinne az po suite). Pokoje ladne i odpowiednio do przeznaczenia wyposazone. Inaczej wygladaja rodzinne(kolorowe) a inaczej suite(bardzo elegancko). Restauracje ladne i serwujace pyszne potrawy(lokalne i miedzynarodowe). Ceny w nich calkiem przyzwoite. Czesto wieczorki tematyczne. Baseny ladne i pomyslane raczej o dzieciach niz powazniejszym plywaniu. Do tego jest ladna i czysta plaza przed hotelem

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, L_D_01-76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katathani1, Manager, The Sands Khao Lak by KatathaniOdpowiedź udzielona 22 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Sir or Madam,

The team of The Sands Khao Lak by Katathani thanks you for your excellent review.
We are glad to read that you had a great stay.

We look forward to your next visit.
Warm greetings from The Sands Khao Lak by Katathani.

Alexander Hopf
Customer Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji