Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (150)
Filtruj recenzje
150 wyniki
Oceny podróżnych
15
55
52
14
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
15
55
52
14
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 150 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: listopad 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yushi Q, Hotel Manager, Whiz Prime Hotel Megamas ManadoOdpowiedź udzielona 30 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: listopad 2016
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yushi Q, Hotel Manager, Whiz Prime Hotel Megamas ManadoOdpowiedź udzielona 20 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2016

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yushi Q, Hotel Manager, Whiz Prime Hotel Megamas ManadoOdpowiedź udzielona 31 października 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yushi Q, Hotel Manager, Whiz Prime Hotel Megamas ManadoOdpowiedź udzielona 30 października 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 września 2016 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yushi Q, Hotel Manager, Whiz Prime Hotel Megamas ManadoOdpowiedź udzielona 30 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji