Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dużo egzotyki”
Cafe Bintang — recenzja

Cafe Bintang
Nr 303 wśród 1 088 Restauracje (Ubud)
Kuchnie: Japońska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 26 grudnia 2015

Restauracja położona daleko od centrum Ubud. Polecam Wam odwiedzenie tego miejsca przy okazji spacerów po polach ryżowych. Miejsce jest bardzo egzotyczne, zawiera księgozbiór japoński. Jedzenie jest przepyszne - ja delektowałam się
warzywami i krewetkami w tempurze, a mój mąż zupą indonezyjską. Polecam również świetne napoje z limonką.

Termin wizyty: czerwiec 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (74)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 74 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: astinan, Manajer, Cafe BintangOdpowiedź udzielona 31 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: astinan, Pemilik, Cafe BintangOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: astinan, Pemilik, Cafe BintangOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cafe Bintang — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Ubud, Gianyar Regency
 
Ubud, Gianyar Regency
 

Byłeś(-aś) w Cafe Bintang? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem