Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ubud
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 07:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Urokliwe miejsce

Nad wodospad trafiliśmy pod koniec intensywnego dnia, co było średnim pomysłem, jako że trzeba... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 kwietnia 2017
ArturMichalak
,
Rybnik, Polska
atrakcja z okolic Ubud

warto tu zawitac i zobaczyc a nawet zejsc po wielu schodach ( wejscie jest troche bardziej meczace... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 lutego 2017
joasia67
,
Kopenhaga, Dania
Przeczytaj wszystkie recenzje (4 401)
  
Recenzje (4 401)
Filtruj recenzje
4 401 wyniki
Oceny podróżnych
1 377
1 581
1 030
291
122
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 377
1 581
1 030
291
122
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 401 recenzji
Zrecenzowano: 18 marca 2019

Nic nadzwyczajnego - zwykły wodospad z woda. Ciekawe jest tylko to w jaki sposób z tego w sumie mało interesującego miejsca zrobiono atrakcję turystyczną na której zarabia się pieniądze. Strome schody mogą stanowić dla niektórych bariere nie do przejścia. W sumie ujdzie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, piotrb779
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018 z urządzeń przenośnych

Warto zobaczyć ten wodospad. Piękne widoki i przyjemna kąpiel. Dodatkowo wiele miejsc do zrobienia pięknych zdjęć.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, monikazurawska_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jeden z ładniejszych wodospadów na wyspie. Ładnie umiejscowiony, trzeba pokonać trochę schodów by do niego dotrzeć. Jednak wysiłek wynagradza urok tego miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Michal274812
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2017

Nad wodospad trafiliśmy pod koniec intensywnego dnia, co było średnim pomysłem, jako że trzeba pokonać dość sporą liczbę wysokich stopni. Wody po porze deszczowej nie były krystalicznie czyste, a raczej żółtawe. Mimo tych zastrzeżeń sama lokalizacja jest cicha i spokojna, wstęp symboliczny (10.000 rupii), a możliwość podejścia niemal do miejsca spadku bardzo kusząca.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Dziękujemy, ArturMichalak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2017

warto tu zawitac i zobaczyc a nawet zejsc po wielu schodach ( wejscie jest troche bardziej meczace :-) ) i wykapac sie badz tylko popatrzec.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
Dziękujemy, joasia67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji