Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sanur
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Nie tylko nurkowanie na 5+!

Pełen profesjonalizm. wychodzący daleko poza ramy bazy nurkowej. organizacja świetnego miejsca... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano wczoraj
aniamordasewicz
Wizyta na Bali

Mega profesjonalna baza. Mega cudowni ludzie. Natalia cudowna ale i wymagająca :-) Mega nurki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
799rafalp
,
Olsztyn, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (803)
  
Recenzje (803)
Filtruj recenzje
803 wyniki
Oceny podróżnych
774
22
4
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
774
22
4
2
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 803 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniałe nurki z Natalia. Za super pomoc w czasie i po murkach jak i za opiekę nad sprzętem co czasami nie było to łatwe Natalka jeszcze raz dziekuje za wspaniała atmosferę i duża pomoc pod woda

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Dorota S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimorDiver, General Manager, Diving IndoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Atmosfera w czasie nurkowania jest tak samo ważna, jak i opieka nad nurkami, dlatego cieszymy się, że sprostaliśmy wymaganiom :) Dziękujemy ślicznie za komentarze Dorota i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo profesjonalne podejście do początkujących instruktorka Natalia więcej niż profesjonalizm polecam wszystkim którzy chcą zacząć przygodę z nurkowaniem TYLKO do Natalii.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, DarekU25
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimorDiver, General Manager, Diving IndoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy serdecznie za komentarz Darek, bardzo się cieszymy, że udało się nawiązać fajną relację z instruktorem i zapraszamy na kurs PADI Open Water z Natalią :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Punktualny odbiór z hotelu, szeroki asortyment sprzętu nurkowego do dyspozycji w bazie, dokładna informacja o dniu nurkowym daje poczucie pewności i przewidywalności. Same nurkowania bardzo udane (mola mola, manty i inne), dobrze przygotowane, po wcześniej sprawdzonych warunkach w wodzie (kierunek i siła prądów) i dobrze przeprowadzonych briefingach i trafnych wskazówkach praktycznych. Dobrze zorganizowane centrum nurkowe, bariera językowa skutecznie redukowana dzięki międzynarodowej obsadzie. Instruktorzy nurkowi bardzo profesjonalni i opiekuńczy, duży nacisk na bezpieczeństwo, pozdrawiam w szczególności Natalię i Ediego. Polecam. Bernard.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, bernard682019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimorDiver, General Manager, Diving IndoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy ślicznie za komentarz Bernard, cieszy nas, że urlop się udał i sprostaliśmy wymaganiom. Zapraszamy serdecznie raz jeszcze :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Profesjonalna baza nurkowa! Wszystko na czas, punktualnie i bezproblemowo. No i Natalia :) Świetny kompan doskonałych nurkowań :) Profesjonalistka w każdym calu. Wielkie dzięki za fajne nurki i pomoc na lądzie. Do zobaczenia.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Kertoip12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimorDiver, General Manager, Diving IndoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Fantastycznie, że i czas pod wodą, i na lądzie należy do udanych :) Gratulujemy udanych wakacji i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Wszystko super - były manty, były żółwie, były rybki, była miła i profesjonalna obsługa, smaczny lunch - polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
1  Dziękujemy, dariusz_z_lublina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimorDiver, General Manager, Diving IndoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Same superlatywy, więc wakacje 100% udane! Dziękujemy za komentarz Dariusz i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji