Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (905)
Filtruj recenzje
905 wyniki
Oceny podróżnych
426
323
107
21
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
426
323
107
21
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 905 recenzji
Zrecenzowano: 3 listopada 2018

Niezły hotel w ruchliwym miejscu, dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Dużo różnorodnych restauracji w zasięgu 5-15 minutowego spaceru, plaża 15 minut spacerem. Pokoje z balkonem i widokiem na basen w porządku, mogłyby być czystsze, lub odnowione, ale generalnie nie ma tragedii. Niezłe śniadania i bardzo miła obsługa hotelowa. Basen wystarczających wymiarów, na ostatnim piętrze spa i mini siłownia.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ryszard_Ochodzki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wayan K, General Manager, Fontana Hotel BaliOdpowiedź udzielona 5 listopada 2018

Szanowny Panie Ryszard_Ochodzki,

Najciekawsze pozdrowienia od Fontana Hotel Bali.
dziękuję bardzo za udostępnienie ostatniego pobytu.
Jesteśmy bardzo wdzięczni i będziemy brać pod uwagę.
Chciałbym przeprosić za wszystkie niedogodności związane z pobytem.
Mam nadzieję, że spędzili Państwo cudowny pobyt na Bali i nie możemy się doczekać, aby przywitać was ponownie już wkrótce.

Z poważaniem,

I Wayan Karta
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel dobrze skomunikowany z lotniskiem i drogami wyjazdowymi z miasta. Dobre obfite śniadania, czyste pokoje że sporą łazienką. Przyjemny basen w otoczeniu zieleni
Polecamy pokoje z balkonem, są niewiele droższe więc warto dopłacić

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 148tigert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fontanahotelbali, General Manager, Fontana Hotel BaliOdpowiedź udzielona 22 maja 2018

Drodzy goście,

Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Mamy nadzieję wkrótce ugościć Was ponownie!

Pozdrawiamy,

I Wayan Karta
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 dni temu

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WayanKarta, Manajer Umum, Fontana Hotel BaliOdpowiedź udzielona 2 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2019

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WayanKarta, Manajer Umum, Fontana Hotel BaliOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WayanKarta, General Manager, Fontana Hotel BaliOdpowiedź udzielona 27 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji