Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 881)
Filtruj recenzje
2 881 wyniki
Oceny podróżnych
926
1 173
510
161
111
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
926
1 173
510
161
111
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 881 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2017

Brudno, pleśń grzyb, na plaży tony śmieci, zdecydowanie nie polecam omijać szerokim łukiem. Posiłki gdybym powiedział że skromne to bum mocno przesadził na ich korzyść. Gdyby nie jajka i ryż, to nie było by co zjeść.

Wskazówka dotycząca pokoi: brak takich
Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MarekBartel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grandinnakuta b, Social Media Officer, Grand Inna KutaOdpowiedź udzielona 18 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear MarekBartel

We are using google translate in reply to your review.

Please accept our sincere apologies for the shortcomings that you encountered during stay.

Your comment has been addressed to related department for follow up.

We regret to read that the breakfast did not meet your expectation in contrary to a lot of positive feedback we have been receiving. We would appreciate if you could write to us to discuss further for improvement in the future.

We do hope you would give us a second chance to show you our true hospitality.

With kind regards,

Elita Rembulan
Social Media Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 28 września 2016

Dziękuję za wspaniały pobyt w Grand jego Kuta, wszystko było fantastyczne, personel był bardzo miły, na terenie hotelu trzy baseny, jedzenie w restauracji bardzo smaczne. doskonała lokalizacja w samym sercu Kuta. Polecam wszystkim!

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
2  Dziękujemy, JacekJG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grandinnakuta b, Social Media Officer, Grand Inna KutaOdpowiedź udzielona 29 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Hostel A

Thank you for sharing your experience related to your recent stay.

We were pleased to read that you had an enjoyable stay with us and thank you for your kind remarks regarding the hotel location which you found convenience during your stay, the pools, the staff, and the restaurant.

We thank you for recommending Grand Inna Kuta and we do hope to welcome you back again upon your next visit to Bali.

With kind regards,

Elita Rembulan
Social Media Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2016

Hotel położony przy samej plaży (publicznej) a z drugiej strony przy ulicach pełnych sklepów i restauracji, dwa baseny, pyszne śniadania, miła obsługa, pokoje posprzątane przytulne, czyste łazienki, uzupełniany serwis kawowy

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie wybierać pokoi os strony ogrodu (ogród to kilka donicze na dachu budynku)
Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paula141015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grandinnakuta b, Social Media Officer, Grand Inna KutaOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Paula141015,

We are using google translation to respond to your comments.

We were thrilled to read that you had an enjoyable stay with all what Kuta has to offer within walking distance and thank you for your kind remarks regarding our buffet breakfast, the room, and GIK staff who are always there to assist you.

We are looking forward to welcoming you back again in the future.

With kind regards,

Elita Rembulan
Social Media Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grandinnakuta b, General Manager, Grand Inna KutaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grandinnakuta b, General Manager, Grand Inna KutaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji