Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 199)
Filtruj recenzje
1 199 wyniki
Oceny podróżnych
891
205
54
21
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
891
205
54
21
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 199 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjechaliśmy tu na dwa tygodnie. To nasza pierwsza podróż na Bali. Wakacje organizowaliśmy przez polskie TUI. Wylot z Warszawy, Emirates, Warszawa > Dubai > Bali. 15h lotu netto, 18h brutto.

Kuta jako miasto nie sprawia najlepszego wrażenia. Być może dla kogoś kto był już wcześniej w Azji kontrast jest mniej dotkliwy.
Wszechobecny architektoniczny nieład, niechlujne sklepy, stragany, sprzedaż wszystkiego tocząca się na chodnikach no i ruch uliczny... tego się nie da opisać. Wszystko jedzie wszędzie omijając z każdej możliwej strony. Podstawową zasadą jest klakson komunikujący wszystko.
Nie oceniam tego jako minus, ale podkreślam bo każdy jadący tutaj, spodziewający się rajskich widoków, zazna je raczej z poziomu hotelu niż jakiegokolwiek zakątka miasta.

Hotel zlokalizowany jest przy głównej ulicy, bezpośrednio przy plaży.
Obiekt począwszy od wjazdu robi bardzo pozytywne wrażenie.
Na wejściu słychać regionalną muzykę graną na żywo, witającą gości.
Pierwszy wzrok przykuwa wysoki otwarty hol. Tutaj odbywa się rejestracja a stąd następnie wędruje się do pokoju.

Wybraliśmy pokój premiere lagoon acces . Przestronny, ale nie ogromny.
Nie wiem jaki czas temu cały obiekt był remontowany, ale mimo naturalnego zużycia, które widoczne jest szczególnie na drewnianych elementach, całość wygląda bardzo świeżo.
Połączenie elegancji z regionalnym klimatem.
Bardzo przestronna łazienka.
Ogromne łóżko.
Bardzo mała szafa.
Świetny kameralny teraz z dostępem do basenu dedykowanego dla 10 pokoi zlokalizowanych na parterze tego budynku. Stąd rozpościera się widok na piękny, wypielęgnowany ogród.
Obsługa sprząta pokój i uzupełnia barek codziennie lub w każdym momencie na życzenie.
Bogata oferta kanałów anglojęzycznych w tv, hbo, axn itd.

Obsługa - naszym zdaniem fenomen. Każdy bez wyjątku wita się na każdym kroku. Spełniają każdą prośbę bez najmniejszego problemu.
Gdy jednego dnia poszliśmy później spać i nie przyszliśmy rano na śniadanie, zadzwonili 30min przed jego końcem zapytać czy wszystko w porządku, czy mają nam coś przynieść do pokoju.
Pamiętają nasze imiona.
Interesują się skąd jesteśmy, jakie mamy plany, co już zwiedziliśmy.
Nawet jeśli to wszystko podszyte jest sprzedażowym celem to robią to bardzo umiejętnie. Przyjemne poczucie zainteresowania.

Teren zielony oraz baseny codziennie pielęgnowane. Myte chodniki, leżaki, stoliki. Stale wyciągane kwiaty i liście z basenów. Codziennie pielęgnowane trawniki oraz drzewa.

Śniadania bardzo różnorodne. Oferowane są w dwóch restauracjach. Kunyit i Sands w zależności od rodzaju pokoju.
Kunyit z widokiem na ulicę, Sands z widokiem na ocean.
Do wyboru zarówno kuchnia europejska jak i regionalna.
Popołudniami Kunyit oferuje kuchnię regionalną, Sands europejską. W Sands wieczorami grillowane są owoce morza i ryby złowione tego samego dnia.
Ceny w obu nie odbiegają od średnich cen w Polsce.
Najdroższe są alkohole. 4 mohito kosztują tyle co stek T-bone z dodatkami.

Plaża to niestety nie białe piaski. Sporo tu pokruszonych przez fale i wyrzuconych na brzeg koralowców. W wodzie chodziłem w butach. Na dnie sporo większych, luzem pływających kawałków odłamanej rafy. Woda jasna, czysta, ale mleczna. Stojąc w wodzie po pierś nie widać nawet pasa. Prądy silne.

Nasz pobyt trwa, ale już teraz gorąco polecamy to miejsce!

P.S. Na Bali funkcjonuje godny polecenia polski przewodnik. Polak mieszkający tu od kilku lat.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, szydlomarek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: medsostheanvaya, Manager, The Anvaya Beach Resort BaliOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Szydlomarek

Greetings from The Anvaya Beach Resort!

We would like to thank you for choosing our hotel as your accommodation during your recent visit to this beautiful island, and taking the time to share your memorable stay with other readers.

We are very pleased to read that you appreciated the friendliness and assistance of our staff and enjoyed the facilities provided as well as loved the food, the bed , the room and the breakfast. Nothing pleases us more than to have loyal guests, like yourself, tell us your visit was memorable.

It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again soon to the Anvaya Beach Resort.

With best regards,
Dewi Cakra
Resort and Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel usytuowany w centrum , jednak w cichej części , w pobliżu mnóstwa restauracji i sklepów,
Pokoje malutkie , lekko podniszczone , ale mają wszystko czego potrzeba , żeby zatrzymać się ma 2-3 dni
2 but wody na dzień , Śniadania dobre , urozmaicone , każdy coś dla siebie znajdzie , kuchnia azjatycka, europejska
Obsługa bardzo miła i pomocna
W dniu przyjazdu w oczekiwaniu na check in zaproszono na nas na kanapki i kawę oraz snacki
To bardzo miłe
Polecam, basen wystarczająco duży,leżaki puste , hotel bez all inclusive
Ale lunch w hotelu bardzo dobry i za przystępną cenę .

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 6710ka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: medsostheanvaya, Manager, The Anvaya Beach Resort BaliOdpowiedź udzielona 30 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 6710ka,

Thank you for your visit to our resort and for sharing your positive experience with other readers.

I am delighted that you felt so special from the moment you entered our beautiful resort and that you had such an enjoyable time.
Look forward to welcoming you to stay at The Anvaya Beach Resort, do be sure to keep an eye on our website for all our special promotions.

Regards,

Dewi Cakra
Resort and Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 października 2018

Hotel godny polecenia. Bardzo czysto. Obsluga bardzo mila. Bardzo duzy hotel a nie odczuwa sie przeludnienia. Sniadania w formie bufetu, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie. Mozliwosc zabookowania pokoju z dostepem do basenu.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: medsostheanvaya, Manager, The Anvaya Beach Resort BaliOdpowiedź udzielona 7 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Monika B,

Thank you for choosing our resort, and for taking the time to write a review!

I’m truly delighted to hear how much you enjoyed your stay and appreciated the service given by our staff. Making our guests feel right at home with a warm welcome and friendly, attentive service is what we love to do.

We’re all looking forward to welcoming you back soon for another wonderful The Anvaya Beach Resort experience.

Regards,

Dewi Cakra
Resort and Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam w 100% Niby kuta, miasto a tak naprawdę cisza, spokój i piękna plaża. Czujesz się lepiej jak w domu, obsługa do tego się przyczynia. Jedzenie przepyszne. Jeśli będę odwiedzał bali, napewno tutaj zostanę. Jeszcze raz polecam

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ProTech P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: medsostheanvaya, Manager, The Anvaya Beach Resort BaliOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear ProTech P,

Thank you very much for taking the time to share your experience of the The Anvaya Beach Resort, I will share your feedback with the team.

Appreciate your feedback and we look forward to welcoming you back on your next return to Bali.

Regards,

Dewi Cakra
Guest Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 stycznia 2017

Widziałam w swoim życiu sporo ,odwiedziłam wiele miejsc,jednak ,kiedy przybyłam do tego miejsca...wstrzymałam oddech i zaczęłam korzystać z raju .
Wspaniałe miejsce ,bardzo nowatorskie rozwiązania ,przemiła obsługa ,serwowana kuchnia na najwyższym poziomie ,chętnie kirdyś wrócę .

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje usytuowane na parterze z bezpośrednim dostępem do prawie ,prywatnego basenu
Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, BarbraK6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: medsostheanvaya, Manager, The Anvaya Beach Resort BaliOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Barbra,

Thank you for sharing your positive experience of Anvaya Beach Resort with us and other Tripadvisor readers.

We strive to build a "home away from home" for our guests and I truly hope you received a taste of this experience during your stay. Nothing pleases us more than to have guests, like yourself, tell us your visit was memorable.

Thank you very much for choosing The Anvaya Beach Resort and we would love to see you back in the future!

Best Regards,

The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji