Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (978)
Filtruj recenzje
978 wyniki
Oceny podróżnych
619
272
59
11
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
619
272
59
11
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 978 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 17 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheLemonTreeHotels, Manager, Lemon Tree Premier 2, Leisure ValleyOdpowiedź udzielona 19 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheLemonTreeHotels, Manager, Lemon Tree Premier 2, Leisure ValleyOdpowiedź udzielona 17 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheLemonTreeHotels, Manager, Lemon Tree Premier 2, Leisure ValleyOdpowiedź udzielona 11 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheLemonTreeHotels, Manager, Lemon Tree Premier 2, Leisure ValleyOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TheLemonTreeHotels, Manager, Lemon Tree Premier 2, Leisure ValleyOdpowiedź udzielona 7 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji