Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyśmienita”
Heart of Batumi — recenzja

Heart of Batumi
Nr 13 wśród 406 Restauracje (Batumi)
Certyfikat jakości
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Jedzenie wyśmienite, nie drogie, obsługa bardzo dobra i szybka, lokal klimatyczny, Wszystko co tam jedliśmy było bardzo dobre. Jedyny minus to w menu brak zdjęć potraw i nie bardzo wiadomo co zamawiamy. Najlepiej wcześniej poczytać na trip advisor i zobaczyć zdjęcia żeby wiedzieć co zamówić.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, JulitaP30
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 481)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 481 recenzji

Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie jest ok, smaczne, dość szybko podane, ładnie wyglądają. Ceny są ok. Całość podsumowuje jaki 4 /5. Wieczór udany, ale obsługa musi nad sobą popracować. Poniżej opisuje dlaczego. Wystrój normalny ale nie o niego chodzi.
Zamowilismy przystawkę, zupę barch, dwa dania główne i litr białego wina. Za całość zapłaciliśmy 47 gel.
Porcje są małe, ale na dwie osoby nam wystarczyło, nie wyszliśmy głodni. Menu dość obszerne, choć dania różnią się między sobą tylko dodatkami (np coś ma grzyby dodatkowo, coś ma pomidora , coś ma paprykę i to są trzy różne dania).
Minus za to, że dania sa
podawane losowo, więc jedna osoba spożywa, druga sie patrzy. Pierwsza skończyła jeść, a druga wtedy dostaje. Pewnie tak danie wychodza z kuchni, ale szkoda że tak jest.
Natomiast obsługa w ciągu kilku minut podchodzi żeby zebrać zamówienie, podczas kiedy nie zdążyliśmy przeczytać menu. W czasie jedzenia podchodzę zebrać talerze, mimo że nie skończyliśmy z nich jeść i ewidentnie jeszcze używany widelca. Odebralismy to jako podspieszanie nas i zwolnienie stolika. Stolików w środku tylko 8 szt, i 4 na zewnątrz. Mało. Zrobiliśmy dzień wcześniej rezerwację, bo przy deszczowej pogodzie, a takiej renomie ciężko usiąść z ulicy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 526justynak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: V3058QL_, Владелец, Heart of BatumiOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for visiting our restaurant and sharing your impressions! Your feedback is very useful to us! We will take into account all the comments and correct them! Visit us again, we will be happy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Perfect. Super lokalna kuchnia. Polecam.
Dobre ceny, dobre lokalne jedzenie, bardzo miła obsługa, przyjazna. Trzeba mieć szczęście aby trafić stolik-potwierdza jakość.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Radek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Naszym zdaniem rewelacja! Jedzenie najlepsze jakie jedliśmy w Gruzji. Obsługa fenomenalna! Cielęcina w daniu szefa kuchni pyszna Porcje jak na Gruzję przystało, obfite. Naprawdę polecamy!

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, rhairek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: V3058QL_, Владелец, Heart of BatumiOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Огромное спасибо за прекрасный отзыв и рекомендации! Будем ждать вас в гости снова!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne wino i gruzińskie potrawy, bardzo miła obsługa, przyjemne wnetrze, polecam tą restauracje .

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, czesi0p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: V3058QL_, Владелец, Heart of BatumiOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Спасибо Вам за то, что посетили нас и оставили прекрасные рекомендации! Приходите снова, всегда Вам рады!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Heart of Batumi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Batumi, Adjara Region
Batumi, Adjara Region
 
Batumi, Adjara Region
 
Batumi, Adjara Region
Batumi, Adjara Region
 

Byłeś(-aś) w Heart of Batumi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem