Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (803)
Filtruj recenzje
803 wyniki
Oceny podróżnych
607
131
41
14
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
607
131
41
14
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 803 recenzji
Zrecenzowano: 23 maja 2016

Pokoje przestronne, codziennie sprzątane, jedzenie smaczne w formie szwedzkiego stołu, hotel położony w centrum Batumi, blisko przystanek autobusowy, około 10 km od portu lotniczego w Batumi, blisko promenady i lokalnych atrakcji,

Wskazówka dotycząca pokoi: czym wyżej tym ładniejsze widoki
Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, tolek2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MJIS1, Manager, Sheraton Batumi HotelOdpowiedź udzielona 31 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear tolek2016,

We appreciate your positive feedback regarding our hotel and are delighted to learn that you liked our spacious rooms, buffet breakfast and central location.

Our main goal is to exceed our guests' expectations and provide effortless and memorable experience.

We would be very happy to welcome you back in another occasion when your travel will bring you to Batumi.

With best regard,

Sheraton Batumi Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2015

Kapitalny hotel. Świetnie zlokalizowany. Świetne śniadania i obiadokolacje. Bardzo ładne pokoje. Piękny widok z kawiarni hotelowej z piękną panoramą Batumi. Piękny olbrzymi basen hotelowy ze świetną obsługą kelnerską.

Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 626ge0rge
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MJIS1, General Manager, Sheraton Batumi HotelOdpowiedź udzielona 23 lipca 2015

Dzień dobry,

Serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa, którymi podzieliła się Pani z nami i społecznością TripAdvisor’a.

Cieszymy się, że udało nam się zapewnić Pani niezapomniane chwile.

Trzymamy kciuki za kolejne spotkania w Sheraton Batumi Hotel.

Z serdecznymi pozdrowieniami,

Omer Subasi
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2015

Spędziliśmy z mężem w tym hotelu tydzień naszej podróży poślubnej. Z tej okazji dostaliśmy od hotelu piękny pokój z widokiem na morze. Hotel czysty, schludny. Przyjazna obsługa. Wewnętrzny basen, sauny, spa - bardzo fajne Basen zewnętrzny zadbany, leżaki bezpłatne. Jedzenie w restauracji hotelowej w porządku, zaskoczeniem dla Polaków był darmowy, nielimitowany sok do obiadokolacji ;)
Doskonałe położenie hotelu! Batumi jest bardzo ciekawym miastem pełnym kontrastów i niespodzianek :)
Bardzo ładne przestronne lobby. Hotel duży, ale jest kilka wind więc nie czeka się na nie w nieskończoność.
Minus - brak hotelowej zagospodarowanej plaży. No i jest ona kamienista. Urokliwa, ale nie taka do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni na wakacjach :) Buty do wody - obowiązkowe!

Termin pobytu: lipiec 2014
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, IrminaBrachacz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MJIS1, General Manager, Sheraton Batumi HotelOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of would like to thank for preferring our hotel for spending your honeymoon. It was a pleasure to serve you and have you among us. Also we are very thankful for sharing your positive impressions with other frequent travelers, we are happy to learn that we were successful in our efforts of creating most memorable and unforgettable stay

We wish you long, happy and prosperous life. Let all the luck be with you.

With warmth regards,

Omer Subasi
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2014

hotel schludny ale bez fajerwerkow , z WiFi tez zdatrzaly się problemy , restauracja lepiej pomińmy , posiłki : sniadania - monotonne , obiadokolacje również , zdecydowanie lepiej wyjść i odwiedzić liczne restauracje , basen wewnętrzny i sauny plus spa na dobrym poziomie , zewnętrzny basen z restauracja basen +++ restauracja +-, no i wszechobecny dym tytoniowy czulem się jak w wędzarni, i nocne halasy z dyskotek przy promrnadzie mimo zamkniętych okien jedno wielkie dudnienie

Wskazówka dotycząca pokoi: trzy windy w miare sprawnie obsluguja gości sniadania na parterze , restauracja a'la cart na 20 piętrze widoki ladne jedzenie dużo droższe niż na miescie i niesmaczne, wszystkie pokoje maja widok na morze tak jest ustawiony hotel
Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Jakub J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MJIS1, General Manager, Sheraton Batumi HotelOdpowiedź udzielona 8 września 2014
Tłumaczenie Google

Dear polesie,

First of all thank you for taking your valuable time and reviewing us on TripAdvisor.

Your feedback is very important to us and we really appreciate your patronage. Please be ensured that our guests' constructive comments are always taken into the consideration and we are doing our utmost to make some changes that will make our guests' stay even more enjoyable and comfortable.

We are aware that the fact that smoking is allowed in some parts of hotels can be a challenge for our non-smoker guests. Unfortunately for the moment there is no legislation in Georgia which forbids smoking in closed public areas but as far as we as a hotel do always consider our non-smoker guests' choice and their well-being we have non-smoking corners in the lobby, smoking is not allowed in Sunflower Restaurant, in Shine Spa, we have non-smoking guestroom floors and Veronica has non-smoking part which is separated from the smoking one.

Hope you will give us another chance in the near future.

Thank you once again for your patronage.

With best regards,

Omer Subasi
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2013

Hotel ciekawie zaprojektowany z interesującą aranżacją wnętrz, bardzo dobrą kuchnią europejską,
krytym basenem z jakuzzi,które można sobie samemu włączyć oraz dużym basenem w pobliżu hotelu.Pokoje standard do 10 piętra przestronne ze ścianą lustrem.W pobliżu hotelu delfinarium,plaża i ścieżki rowerowe wzdłuż morza. Znaleźliśmy też sposób na kelnerów,którzy zabierali ze stołu wszystko co uznawali za zbędne, w tym sztućce. Chowaliśmy je po serwetkę w czasie gdy podchodziliśmy do szwedzkiego stołu.Polecam wykupienie wycieczki na zakupy do Turcji do Trabzonu,spędzenie wieczoru w kawiarni Plazza,posłuchanie piosenki Filipinek Batumi przy muzycznej fontannie z laserami.

Wskazówka dotycząca pokoi: Od strony morza ciekawiej ale głośno,bo dyskoteki przestają grac o 4 nad ranem
Termin pobytu: lipiec 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Janusz2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MJIS1, General Manager, Sheraton Batumi HotelOdpowiedź udzielona 10 września 2013
Tłumaczenie Google

Dear Janusz2013,

Thank you so much for taking time and sharing your positive experience concerning your recent stay at the Sheraton Batumi Hotel with other TripAdvisor readers.

We are grateful for your kind words and are truly delighted to read that your visit to Batumi and our hotel was so much memorable. Batumi is indeed the great new destination on the Black Sea region. It is distinguished with diverse offerings and entertainments for its visitors. We are very much proud of our company Starwood Hotels and Resorts Worldwide which saw a big potential in this region and opened the very first international hotel brand here. Very soon Sheraton Batumi hotel became the symbol of hospitality and high class service in this charming city.

We hope to host you once again in the nearest future whenever you will plan to visit Batumi.

With best regards,

Omer Subasi
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji