Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 952)
Filtruj recenzje
3 952 wyniki
Oceny podróżnych
2 511
876
326
116
123
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 511
876
326
116
123
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
24 z 29 wśród 3 952 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, kelnerzy i barmani bardzo uprzejmi. Chętnie rozmawiali i pomagali we wszystkim. Świetne animacje. Dużo zabaw dla osób w każdym wieku. Codzienne wieczorne zabawy i pokazy tańca. To był świetny wybór. Super spędzony tydzień.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mi_oszs427
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mosaique2019, Guest Relations Manager, Mosaique Beach Resort Taba HeightsOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,

Sunny greetings from the Mosaique Beach Resort Taba Heights! We would like to thank you for having been our guest recently and for taking time to share your valuable feedback about your precious vacation. We are so happy, that we could provide you with a very nice holiday at our hotel. It’s very nice to hear that you liked the food, your room and our service, magnificent landscape and our amazing place and spa and the animation team "la vaca"

We are looking forward to host you again at our resort.

With warm regards,

Omar Kamel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Ładny hotel, pokoje w niespotykanym w Egipcie stylu, cudowne widoki na Arabię Saudyjską i Jordanię. Jedzenie bardzo smaczne, dużo typowo europejskich przekąsek (pyszna pizza, frytki, kurczak w panierce, grill, znakomita wołowina i jagnięcina) i rewelacyjne owoce (mango, melony, winogron, guawa). Znakomita, zawsze uśmiechnięta obsługa - bardzo pomocni kelnerzy, basenowi. Warto wybrać się na wycieczkę do Dahab, na Blue Hole. Wspaniała przygoda land cruiserem (off road po pustyni), wyprawa przez piękny kanion, herbatka w wiosce beduińskiej (koniecznie weźcie słodycze, owoce, soczki, $ dla dzieci beduińskich), przejażdżka karawanom wielbłądów, no i na koniec zwieńczenie - pływanie na 138 metrach na Blue Hole. Coś niezapomnianego. Ogrody koralowe w kolorach tęczy zapierają dech w piersiach. Głębia wzbudza zachwyt. Polecam wszystkim nawet przy braku umiejętności pływania (wyporność wody robi swoje). Ach.... Widoki i przeżycia bezcenne!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na Zatokę, Arabię Saudyjską i Synaj robią wrażenie. Piękne wschody i zachody słońca. Wschód księżyca nieziemski.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mosaique2019, Guest Relations Manager, Mosaique Beach Resort Taba HeightsOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest,

first of all, I would like to thank you for choosing Mosaique Beach Resort whilst visiting the beautiful Taba Heights ..

It is with great pleasure to read that you had such an enjoyable stay with us. Your compliments on our service levels are highly appreciated and in fact make us proud as we are all constantly striving for service excellence. Please rest assured that the team members will be recognized for their efforts to ensure your stay will be a memorable one.

Certainly, we would be honored to welcome you back and serve you again soon.

With warm regards,

Omar Kamel

Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Świetne miejsce dla osób ceniących spokojny wypoczynek i relaks. Rewelacyjne i urozmaicone jedzenie, świetne drinki, super obsługa - zawsze miła i chętna do pomocy.
Rewelacyjna lokalizacja - blisko rafa koralowa - fajne tereny do nurkowania bez specjalistycznego sprzętu. Animacje dla dzieci i dorosłych zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami.
W najbliższej okolicy mały market na terenie hotelu El Wakala, jednakże hotel zapewnia wszystko co do wypoczynku jest potrzebne. Dobre miejsce na wypad do Perty w Jordanii i Jerozolimy w Izraelu. Gorąco polecam:-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Coastal770855
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mosaique2019, Guest Relations Manager, Mosaique Beach Resort Taba HeightsOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest,

first of all, I would like to thank you for choosing Mosaique Beach Resort whilst visiting the beautiful Taba Heights ..

It is with great pleasure to read that you had such an enjoyable stay with us. Your compliments on our service levels are highly appreciated and in fact make us proud as we are all constantly striving for service excellence. Please rest assured that the team members will be recognized for their efforts to ensure your stay will be a memorable one.

Certainly, we would be honored to welcome you back and serve you again soon.

With warm regards,

Omar Kamel

Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie ma się czego przyczepić , piękne widoki , przestronne pokoje i klimatyzacja . Miła obsługa mówiąca trochę po polsku to bardzo miłe. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Piękna plaża i baseny . Blisko do miasteczka darmowym busem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 507basiap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mosaique2019, Guest Relations Manager, Mosaique Beach Resort Taba HeightsOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest,
first of all, I would like to thank you for choosing Mosaique Beach Resort whilst visiting the beautiful Taba Heights..

It is with great pleasure to read that you had such an enjoyable stay with us. Your compliments on our service levels are highly appreciated and in fact make us proud as we are all constantly striving for service excellence. Please rest assured that the team members will be recognized for their efforts to ensure your stay will be a memorable one.

Certainly, we would be honored to welcome you back and serve you again soon.

With warm regards,
Omar Kamel
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jak najbardziej godny polecenia. Obsługa, jedzenie i cała reszta na najwyższym poziomie. Oczywiście, można się przyczepić do krzywo zawieszonego obrazu w pokoju, ale to już szukanie dziury w całym :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, krzysztofk993
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mosaique2019, Guest Relations Manager, Mosaique Beach Resort Taba HeightsOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest,
first of all, I would like to thank you for choosing Mosaique Beach Resort whilst visiting the beautiful Taba Heights..

It is with great pleasure to read that you had such an enjoyable stay with us. Your compliments on our service levels are highly appreciated and in fact make us proud as we are all constantly striving for service excellence. Please rest assured that the team members will be recognized for their efforts to ensure your stay will be a memorable one.

Certainly, we would be honored to welcome you back and serve you again soon.

With warm regards,
Omar Kamel
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji