Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (231)
Filtruj recenzje
231 wyniki
Oceny podróżnych
124
56
26
7
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
124
56
26
7
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 231 recenzji
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Zalety.
1.Miła i przyjazna obsługa, to głównie ona przyciąga ludzi do hotelu.
2.Dobre jedzenie,duży wybór,sporo słodkości.
3.Duże i przestronne pokoje.
4.Piękny widok z tarasu hotelu na zatokę Akaba
5.Mini centrum handlowe przy hotelu,jest gdzie zrobić zakupy. :)
6.Brak walki o leżaki przy basenie i na plaży.
7.Czystość.
Wady.
1.Manager hotelu.W opcji przedłużenia pobytu w pokoju na kilka godzin (od 12.00-20.00) ze względu na późny wylot do Katowic o godz.00.50 (wyjazd z hotelu o 20.00).W pierwszym tyg.opłata wynosiła 7,5$ w opcji All inclusive za osobę.Nasz pobyt trwał dwa tygodnie i w trakcie niego cena nagle urosła do 9,5$, a czas pobytu w pokoju skrócił się do 18.00 + dodatkowy koszt 24$ za kolację.Dopiero interwencja rezydenta spowodowała odstąpienie od tej opłaty za kolację.
2.Animacje a raczej ich brak.(Darts,stretching)
3.Łazienka.Woda stojąca w brodziku.
4.Nasz pokój był od strony sceny ,na której odbywał się show i baru,z którego do późnych godzin nocnych słychać było głośną muzykę i grający telewizor.Nasza interwencja ze zmianą pokoju nie przyniosła skutku.

Z pozytywnych udogodnień hotelowych są : Biblioteka,siłownia,Mini club dla dzieci,zjeżdżalnie.
Cała strefa turystyczna Taba Heights jest dobrze chroniona przez wojsko i policję,jest bezpiecznie.
Większą część gości hotelowych 70-80% stanowią Egipcjanie,później Polacy,Czesi,Rosjanie oraz Izraelczycy.

W sumie pobyt zaliczamy do udanych.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Piostan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_at_El_Wekala, Guest Relations Manager, El Wekala Aqua Park Resort, Taba HeightsOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piostan,

On behalf of the resort management and personnel I would like to thank you for sharing your experience with us. We are very glad that you have enjoyed your stay in general, and had a sense of safety, our staff and services, and outlets. We are sorry to hear that you have had issues with the rooms extension, kindly notice that such requests may not always be available during high seasons, and that a misunderstanding took place regarding the extra payment. We strongly hope to welcome you again on your next vacation, and make sure that you have a stay without any inconveniences, so that we can deserve the highest score on your evaluation!

Best Regards,
Alexander,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Plusy: miła obsługa, rodzinna atmosfera, czysty basen ze zjeżdżalniami, spokój.
Minusy: daleko od plaży, brak rafy koralowej, basen zamykany po zachodzie słońca czyli po 17tej, mało zieleni, częsty brak lodu, szklanek, zdarzały się przerwy (kilkuminutowe) w dopływie prądu.
Hotel teoretycznie w porządku, ale w porównaniu z innymi czterogwiazdkowymi w Egipcie wypada słabo. Jest już wysłużony, trochę z poprzedniej epoki. Jest mały, główną atrakcją jest basen. W pokoju sejf, klimatyzacja, chłodziarka. W restauracji jest gorąco i duszno,klimatyzacja nie dzieła lub jest niewydajna. Sytuację ratuje zaskakująco miła i uśmiechnięta obsługa. Super kucharz serwujący śniadania- omlety i naleśniki! Jedzenie raczej smaczne, dużo arabskich smaków, codziennie ryż, kurczak, wołowina i ryba - ale zatopiona w tłuszczu. Niestety często niezjedzone potrawy z jednego posiłku podawane są ponownie, pomieszane, doprawione lub jako dodatek do innych. Po tygodniu tęskniliśmy za polskim jedzeniem! Basen czysty, zjeżdżalnie w porządku, ciągle nadzorowane przez obsługę i ratowników. Super animatorzy - szczególnie Crash - uzdolniony wszechstronnie i bardzo miły. Napoje podawane głównie w malutkich plastikowych kubeczkach. Codziennie dostawaliśmy wodę butelkowaną do pokoju, Przy hotelu "centrum handlowe" i pustkowie, a w oddali morze. Plaża hotelowa (bus nr 1) jest "smutna", nie ma ani rafy, ani ryb. Woda jest czysta - przejrzysta, zdarzają się pływające reklamówki i inne opakowania, dno miejscami kamieniste, miejscami piaszczyste. Bar czynny od 10 do 17. Niestety nie ma basenu przy plaży, o obecności którego zapewniała nas pani z Itaki sprzedająca nam ofertę. Z lewej strony hotelu Mosaic (bus nr 2) są dwa pomosty, z których można obejrzeć resztki umierającej rafy i trochę rybek. Nie ma tam baru, jest to dzika plaża przy zamkniętych hotelach. W morzu i na dzikiej plaży mnóstwo plastiku i innych śmieci prawdopodobnie wyrzucanych ze statków i jachtów lub zbieranych przez wiatr. Bardzo smutny widok.
W czasie 14-dniowego pobytu wszyscy przechodziliśmy dwukrotnie "zemstę Faraona", nigdy nam się to nie zdarzyło. Większość gości hotelowych to rodziny arabskie, potem goście z Polski, Czech, Rosji i Izraela. Wycieczki do Izraela czy Jordanii bardzo drogie, droższe niż z Sharm el Sheikh co nas bardzo zdziwiło. Bardzo blisko do granicy z Izraelem, niestety rezydent odradza wszelkie wycieczki na własną rękę z uwagi na mocno zmilitaryzowaną strefę i problemy związane z poruszaniem się po takim terenie.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach położonych za basenem jest cicho, nie słychać animacji i muzyki
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ananiawakacje
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_at_El_Wekala, Guest Relations Manager, El Wekala Aqua Park Resort, Taba HeightsOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ania,

Thank you for having taken your time to share such a detailed review! We are glad to hear that in general you have enjoyed your stay with us, and liked our service and atmosphere, indeed, we are trying our best to serve every single guest. We are saddened to know that the location of the resort was not up to your expectations, however we provide a free shuttle service that will take you to the beach in just a few minutes. Thank you for informing us that there was a misinformation regarding the pool at the beach - we do not have one, instead - we have a Diving Center; we shall take care of this issue. We strongly hope that you will pay us a visit once again on your next vacation, and we shall try our best to provide top experience!

Best Regards,
Alexander,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

W hotelu byla bardzo miła i kulturalna obsługa, jedzenie monotonne ciagle to samo, pokoje średnie zdarzaja sie karaluchy , plaża odalona ok.4km, na plaży hotelowej nie ma rafy ani rybek trzeba jechac gdzie indziej zejście do morza kamieniste, Plaza ok, bus hotelowy jeździ z mala częstotliwością kierowca to gbur ciagle sie spóźnia i robi łaskę ze jedzie. W tabie bardzo goraca i hotel zasługuje na 3*, Cena nie powinna przekraczać 1200zl

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Hubal45
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_at_El_Wekala, Front Office Manager, El Wekala Aqua Park Resort, Taba HeightsOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Średnio na Jeża,

Thank you for having taken your time to review our Hotel.

W're happy that you enjoyed your stay with us and we're sorry for the inconvenience that caused in the room.

We hope to see again in the nearest future.

Best regards,
Your Hotel Management team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

PL
Hotel dla osób oszczędnych lub ubogich. Jedzenie tragiczne, a napoje dla dorosłych serwowane w ilościach degustacyjnych. Przykładowo wino do obiadu i kolacji musiałem dolewać po kilkanaście razy, bo było tylko na góra dwa małe łyki. Tak samo z piwem, które było dobre, ale lane w porcjach po sto mililitrów. Pokój świeżo odnowiony i bez zarzutu, ale to nie ratuje sytuacji, bo pokój służy tylko do spania. Buziaki na plażę i do innych hoteli kursowały punktualnie i zawsze były wolne miejsca. Można było korzystać z plaży naszego hotelu to raz trzech pozostałych. Dodatkowo polecam dziką plażę za hotelem Mosaic, na której są dwa pomosty z dostępem do ładnych rybek i martwej rafy lokalowej. Ewentualnie, jak ktoś chce zobaczyć jeszcze lepsze rybki, to mogę polecić plaża przy hotelu Bayview, tylko tam nie ma pomostu i trzeba samemu dotrzeć dość płytką wodą do rafy, która zaczyna się kilkaset metrów od brzegu. Generalnie to bym wystawił pozytywa za całokształt, ale byłem nastawiony na pobyt w opcji all-inclusive, czego tutaj praktycznie zabrakło. Wiem, co pisze, bo byłem już kilka razy w Egipcie w podobnej cenie, ale tak niskiego standardu jeszcze nie spotkałem. Ja akurat jestem wszystk jedzący, ale dla bardziej wybrednych pozostanie tylko post, bo nawet za kasę nie ma tam gdzie kupić czegoś bardziej jadalnego.

EN
The food was not good. Beer and wine were secreted in very small portions. There were also no snacks between meals outside inedible sandwiches at the pool bar. I'm not recomended this hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, GrandTour64708964650
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_at_El_Wekala, Front Office Manager, El Wekala Aqua Park Resort, Taba HeightsOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear PL,

Thank you for your feedback,

We're sorry to hear that your stay wasn't up to your expectation .
All mentioned comments are noted and will be transformed to all concerned.

Best regards,
Your Hotel Management team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Nieduży ale bardzo fajny hotel.Podobało mi się praktycznie wszystko:) Miałem pokój 4101 z widokiem na Jordanię;) Rewelka:)
Hotel jest cichy, bez animacji 24/24. Na pewno wart ****.
Obsługa nie była nachalna ale "łan dolar" zawsze mile widziany. Jedzenie jak na Egipt smaczne, rozmaite i bez ograniczeń. Zimne napoje, super kawa bez ograniczeń z automatów. Dla mnie jedynym minusem są kubki na piwo. 0,15ml! Jako czechopolakoniemiec przyzwyczajony jestem do kufla. Po 4 tym pobycie w Egipcie stwierdzę że to u nich norma...4ty hotel tak samo...Można w spożywczaku za 2$ kupić zimną Stellę ale to nie za bardzo o to chodzi.
Cała Taba to "getto" gdzie autobusy wwożą turystów i są oni pilnowani:) Tłumaczę- można czuć się bezpiecznie.Tak jest wszędzie, W Sharm, Hurghada itd.
Pozdrawiam.

Wskazówka dotycząca pokoi: 4101 widok super na Jordanię i Saudi Arabię
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_at_El_Wekala, Public Relations Manager, El Wekala Aqua Park Resort, Taba HeightsOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr,

Thank you for reviewing our Hotel,

We're so much delighted that you've enjoyed your stay with us at El Wekala Hotel and we're looking forward to welcoming you back very soon.

Kind regards,
Your Hotel Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji