Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 962)
Filtruj recenzje
5 962 wyniki
Oceny podróżnych
3 886
1 277
468
198
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 886
1 277
468
198
133
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
25 z 30 wśród 5 962 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel bardzo zadbany, dobre jedzenie, miły personel, pokoje Garden odświeżone, ale wymagają remontu. Animacje ok, kilka małych plaż, rafa super. W hotelu głównie Włosi i Ukraińcy oraz Polacy, trochę arabskich rodzin i Czechów. Blisko do centrum handlowego 10 minut spacerkiem. Natomiast do miasta Sharm El sheikh można odjechać taxowka hotelowa za 4dolory. WiFi działa w całym obiekcie. Spędziliśmy 10dni z rodziną każdy mega zadowolony z obiektu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na ogród
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Journey633721
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunrise D, Guest Relations Manager, SUNRISE Diamond Beach Resort - Select -Odpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Journey633721,
Thank you for choosing to stay with us and for writing this great review about your stay at SUNRISE Diamond Beach Resort Select. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
All the best, Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Wraz z mężem spędziłam tydzień w tym hotelu. Pobyt udany;) Hotel położony na rozległym terenie z dużą plażą. Każdy znajdzie coś dla siebie. Grupa animatorów umili czas. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Maz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunrise D, Guest Relations Manager, SUNRISE Diamond Beach Resort - Select -Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drodzy Maz,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Guest Experience & Quality Center

SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel bardzo ładny, dużo zieleni, fajne baseny, ładna rafa, super obsługa, reagują na każde zgłoszenie natychmiast i starają się pomóc, świetny animation team, bardzo mili i zabawni i zawsze uśmiechnięci ratownicy na rodzinnym basenie, bardzo fajni i uczynni barmani, zwłaszcza barman na rodzinnym basenie oraz barman Mohamed Ramadan, który obsługuje Victoria Club, pozdrawiam ich serdecznie!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MonikaO1893
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunrise D, Guest Relations Manager, SUNRISE Diamond Beach Resort - Select -Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drodzy Monika,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Guest Experience & Quality Center

SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Polecam dla rodzin z dziećmi oraz dla par. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, animacje dla dzieci i dorosłych dobrze zorganizowane. Jedzenie przepyszne i bardzo różnorodne.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, beata352019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunrise D, Guest Experience & Quality Officer, SUNRISE Diamond Beach Resort - Select -Odpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Guest,
Warm Greetings from SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-
First we would like to thank you for chosen our hotel to spent your holiday, and for taken a part of your valued time to share with us your experience at SUNRISE Diamond, we are so happy to know that you have enjoyed our service and we will be more than happy to welcoming you back to your second home as our VIP guest, Our entire team is looking forward to welcoming you in near future with our slogan “welcome Home”.

Best Regards,

SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel bardzo ładny, super jedzenie, fajna rafa, czysto, obsługa bardzo pomocna i miła, reagują natychmiast na każde zgłoszenie, w dodatku zawsze z uśmiechem a w szczególności fantastyczny barman Mohamed Ramadan.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto wybrać pokój z widokiem na morze.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunrise D, Guest Experience & Quality Officer, SUNRISE Diamond Beach Resort - Select -Odpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Valued Guest,
Warm Greetings from SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-
First we would like to thank you for chosen our hotel to spent your holiday, and for taken a part of your valued time to share with us your experience at SUNRISE Diamond, we are so happy to know that you have enjoyed our service and we will be more than happy to welcoming you back to your second home as our VIP guest, Our entire team is looking forward to welcoming you in near future with our slogan “welcome Home”.

Best Regards,

SUNRISE Diamond Beach Resort -Select-

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji