Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 383)
Filtruj recenzje
3 383 wyniki
Oceny podróżnych
1 907
870
352
146
108
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 907
870
352
146
108
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 3 383 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Hotel fajny, mielismy wykupione dwa pokoje po dwie osoby (rodzice i dwoje nastolatków), a dostaliśmy apartament rodzinny...mega duży i komfortowy. Obsługa OK, a w szczególnosci Mohamed (captain, taki miał chyba stopień w hierarchi pracowników) barman przy basenie Palm Bar (inaczej zwanym Pool Bar). Przesympatyczny gość, pełen uroku, pomocny, z klasą. Poznalismy ich (barmanów) tam kilku, w różnych miejscach, ale ten bił wszystkich na głowę. W ogóle obsługa tego basenu z ratownikiem Mahmoud'em na czele (obsługiwał też ręczniki). Ten gośc znów cały czas pełen energii, cały czas podchodził zabawiał, zaczepiał, pomagał...no był wszedzie w ruchu, poprawiał ręczniki, przenosił leżaki, kawalarz, żartowniś. Z dziećmi miał mega kontakt, zabawiał, chlapał wodą...dzieci były nim zachwycone:)
Reasumując na plaży byłem dwa razy w ciagu 15 dni, reszta z nimi na basanie. Kazdy z poznanych Polaków, którzy tam docierali prędzej czy później zachwalali obsługę i żałowali, ze tak późno odkryli ten basen. Ze względu na nich pobyt oceniam bardzo wysoko... do reszty obsługi nie mam zastrzeżeń, ale byli po prostu uprzejmi, Ci dwaj byli zajebiści

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Arkadiusz Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Arkadiusz Ś, We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.
We look forward to welcoming you back again very soon!
Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Wrześniowy pobyt oceniam zdecydowanie 5/5. Jak najbardziej godny polecenia hotel, zarówno dla rodziny jak i grupy przyjaciół ;) Wycieczka z biurem Coral Travel a Pan Gabriel to zasługujący na pełne uznanie Rezydent!! zawsze bardzo przyjazny i serdeczny, radził sobie ze wszystkim! Personel hotelu był pomocny i zawsze uśmiechnięty, bardzo przyjaźnie się z nami kontaktowali ;) Jedzenia sporo i bardzo urozmaicone. Codziennie można było liczyć na coś nowego, kolacje szczególnie zasługują na uznanie. Widać było, że pracownicy bardzo się starali aby goście byli zadowoleni i z kuchni i z obsługi. Hotel położony na całkiem sporym terenie. Widok z pokoju z tarasem na basen i morze był bajeczny!Serdecznie polecam skorzystanie z hotelowego Spa, wymarzony relaks w takim upale ;) Nie odczułam aby ktokolwiek był nachalny w związku z dawaniem,bądź nie napiwków. Uważam, że absolutnie nie ma się do czego przyczepić i mogę ze spokojem każdemu ten hotel polecić ;)

Termin pobytu: październik 2018
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 682agnieszkab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear, 682agnieszkab, We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.We look forward to welcoming you back again very soon!
Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel - rewelacja. Wszędzie czyściutko, obsługa bardzo miła i pomocna. Nie spotkałam się z żadną negatywną sytuacją. Obiekt położony bezpośrednio przy morzu z dostępem do pięknej rafy koralowej. Jedzenie smaczne, chociaż menu stałe. Raczej wielkiego zaskoczenia nie było. Wszelkie zgłaszane niedogodności (w naszym przypadku awaria klimatyzacji w pokoju) naprawiane "od ręki". Ja czekałam całe 20 minut ;D

Biuro podróży w którym zakupiliśmy wycieczkę to Coral Travel. Rezydent Gabriel to fantastyczny człowiek. Zawsze pomocny, uprzejmy. Za rezydenta - wieeelki plus.

Do Coral Travel mam tylko jedno ale... i tutaj jestem mega zniesmaczona.

Ofertę tę wybrałam przede wszystkim dlatego, że miały być tam prowadzone polskie animacje dla dzieci.
Takich nie było... ani jeden animator nie mówił po polsku, ba.. nawet nie próbował w jakikolwiek sposób porozumieć się z moim synem a chociażby mowa ciała dużo mówi...
Patrząc jednak na całokształt - polecam...

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Justyska-R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Justyska-R,
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.
We look forward to welcoming you back again very soon!
Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Należy pamiętać żeby karty od pokoju oddawać zaraz po wymeldowaniu o 12.00. Manager bardzo ok !!! Dziękuję jeszcze raz. Hotel na bieżąco zaznajamia się z uwagami gości a manager bardzo szybko reaguje. Czysto i przyjemnie. Bardzo dogodne zejście na rafę koralową. Jedyny mankament to często nie działająca winda na plażę (średnio raz dziennie była nieczynna). Poza tym jak najbardziej polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, MICF111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Witaj MICF111! Dziękujemy za poświęcenie czasu na komentarz w naszym hotelu. Przepraszamy za wszelkie nieporozumienia, które mogły wystąpić podczas pobytu w hotelu. Wszystkie komentarze zostały przetłumaczone i przekazane zarządowi. Natychmiast podejmowane są odpowiednie środki. Pozdrawiam i pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ***** turystyczny. Właściwie kompleks złóżony z budynku głównego i dziesiątek piętrowych bungalowów z róznymi pokojami i aparamentami. My mieliśmy apartament dwupokojowy z dwoma niezależnymi klimatyzacjami i widokiem na główny basen i morze.
Czyli do budynku głównego (główna resteuracja z klimą) do przejścia około 500 m - kompleks naprawdę olbrzymi.
Generalnie czysto, dość miła obsługa, jedzenie dość przyzwoite, chociaż miałem go już dość po dwóch tygodniach.
Plaża niedaleko basenu głównego, żwirowo-kamienista, z zejściem z pomostu do morza na głęboką wodę lub z brzegu do głębokości kolan - wiadomo ochrona rafy, która okazała się nawet kolorowa.
Dwa dodatkowe baseny na terenie, większy ogólny 1,80 i mniejszy 1,5 m tylko dla dorosłych. Drinki takie sobie, chyba że dało się 'one dolar' . Pokój gdzie niegdzie wymagał już napraw, ale dało się wytrzymać.
Uwaga - bardzo głośna klimatyzacja, upierdliwa szczególnie nocą, a bez tego się nie da. Temperatury, pow. 41-43, baseny 34-36, morze 31-32.
Kasa: Wartowziąć parę USD, ale najlepszy przelicznik jest pobierając kasę (funty egipskie) z bankomatów. Przekicznik 25,46 zł za 100 funtów. W Warszawie przed wyjazdem 27,44. Obok hotelu są dwa działające bankomaty bank egipski i bank kuwejtski.
Trzeba być przygotowanym na upały! nawet na plaży.
Ale ogólnie fajnie. ****

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marek1448
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Marek1448
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.We look forward to welcoming you back again very soon! Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji