Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 381)
Filtruj recenzje
3 381 wyniki
Oceny podróżnych
1 905
870
352
146
108
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 905
870
352
146
108
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
24 z 29 wśród 3 381 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel - rewelacja. Wszędzie czyściutko, obsługa bardzo miła i pomocna. Nie spotkałam się z żadną negatywną sytuacją. Obiekt położony bezpośrednio przy morzu z dostępem do pięknej rafy koralowej. Jedzenie smaczne, chociaż menu stałe. Raczej wielkiego zaskoczenia nie było. Wszelkie zgłaszane niedogodności (w naszym przypadku awaria klimatyzacji w pokoju) naprawiane "od ręki". Ja czekałam całe 20 minut ;D

Biuro podróży w którym zakupiliśmy wycieczkę to Coral Travel. Rezydent Gabriel to fantastyczny człowiek. Zawsze pomocny, uprzejmy. Za rezydenta - wieeelki plus.

Do Coral Travel mam tylko jedno ale... i tutaj jestem mega zniesmaczona.

Ofertę tę wybrałam przede wszystkim dlatego, że miały być tam prowadzone polskie animacje dla dzieci.
Takich nie było... ani jeden animator nie mówił po polsku, ba.. nawet nie próbował w jakikolwiek sposób porozumieć się z moim synem a chociażby mowa ciała dużo mówi...
Patrząc jednak na całokształt - polecam...

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Justyska-R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Justyska-R,
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.
We look forward to welcoming you back again very soon!
Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Należy pamiętać żeby karty od pokoju oddawać zaraz po wymeldowaniu o 12.00. Manager bardzo ok !!! Dziękuję jeszcze raz. Hotel na bieżąco zaznajamia się z uwagami gości a manager bardzo szybko reaguje. Czysto i przyjemnie. Bardzo dogodne zejście na rafę koralową. Jedyny mankament to często nie działająca winda na plażę (średnio raz dziennie była nieczynna). Poza tym jak najbardziej polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, MICF111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Witaj MICF111! Dziękujemy za poświęcenie czasu na komentarz w naszym hotelu. Przepraszamy za wszelkie nieporozumienia, które mogły wystąpić podczas pobytu w hotelu. Wszystkie komentarze zostały przetłumaczone i przekazane zarządowi. Natychmiast podejmowane są odpowiednie środki. Pozdrawiam i pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ***** turystyczny. Właściwie kompleks złóżony z budynku głównego i dziesiątek piętrowych bungalowów z róznymi pokojami i aparamentami. My mieliśmy apartament dwupokojowy z dwoma niezależnymi klimatyzacjami i widokiem na główny basen i morze.
Czyli do budynku głównego (główna resteuracja z klimą) do przejścia około 500 m - kompleks naprawdę olbrzymi.
Generalnie czysto, dość miła obsługa, jedzenie dość przyzwoite, chociaż miałem go już dość po dwóch tygodniach.
Plaża niedaleko basenu głównego, żwirowo-kamienista, z zejściem z pomostu do morza na głęboką wodę lub z brzegu do głębokości kolan - wiadomo ochrona rafy, która okazała się nawet kolorowa.
Dwa dodatkowe baseny na terenie, większy ogólny 1,80 i mniejszy 1,5 m tylko dla dorosłych. Drinki takie sobie, chyba że dało się 'one dolar' . Pokój gdzie niegdzie wymagał już napraw, ale dało się wytrzymać.
Uwaga - bardzo głośna klimatyzacja, upierdliwa szczególnie nocą, a bez tego się nie da. Temperatury, pow. 41-43, baseny 34-36, morze 31-32.
Kasa: Wartowziąć parę USD, ale najlepszy przelicznik jest pobierając kasę (funty egipskie) z bankomatów. Przekicznik 25,46 zł za 100 funtów. W Warszawie przed wyjazdem 27,44. Obok hotelu są dwa działające bankomaty bank egipski i bank kuwejtski.
Trzeba być przygotowanym na upały! nawet na plaży.
Ale ogólnie fajnie. ****

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marek1448
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Marek1448
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.We look forward to welcoming you back again very soon! Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Po raz kolejny pojechaliśmy sobie do Sharmu - ale tym razem po raz pierwszy w sezonie i tylko nam to się nie bardzo podobało - wg guest relations było ok 1100 osób :) Hotel naprawdę duży, wielopoziomowy i w całkiem dobrym stanie (choć naturalnie widać egipskie "łatania") - ale to mało ważne :) Kilka basenów, mniej lub bardziej kameralnych, zjeżdzalnie dla dzieciaków. Fajna klifowa plaża. Rafa bardzo przeciętna ale lepsza niż nic. Jedzenie pod głównych gości czyli Włochów i Rosjan ale da się przeżyć :) Darmowy busik do Naama Bay. Dwie darmowe restauracje a'la carte (wymagana rezerwacja). Niestety angielski obsługi w recepcji pozostawia WIELE do życzenia. Niemiłą niespodzianką był także DRAMATYCZNY dostęp do internetu w lobby. Mieliśmy problemy z wysyłką tekstowych maili :) Instagramowcy muszą kupić kartę 3G/4G. Tak czy inaczej polecamy ten hotel - w końcu liczył się miły wypoczynek a nie surfowanie. PS. Bez problemu wymieniono nam pokój na wersję "na piętrze" zgodnie z naszymi oczekiwaniami bez żadnych dopłat choć u nich to "semi-premium" :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Michał R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear,Michał R
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Shores Amphoras Resort was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.We look forward to welcoming you back again very soon! Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Byliśmy w 8 osób przez 2 tygodnie w Waszym Hotelu. Ogólnie prawie wszystko było ok ale niestety są też poważne NIEDOCIĄGNIĘCIA. Na początek zacznę od rzeczy dobrych. Rezydent z Coral Travel o imieniu Gabriel / Gaber / to wspaniały człowiek.Nigdy nie spotkaliśmy tak uczynnego , pomocnego i UCZCIWEGO opiekuna we wszystkich sprawach , dostępnego o każdej porze dnia i nocy. Pokoje w których mieszkaliśmy przez ten okres / 3151 , 3251/ były czyste i codziennie sprzątane przez bardzo fajnych chłopaków. Nie domagali się na siłę BAKSZYSZU a i tak robili więcej niż mieli w swoich obowiązkach. Hotel nie jest nowy ale przyznaje że jest bardzo czysto i przyjemnie. Jedzenie w Restauracji jest na wysokim poziomie , brak kolejek , obsługa staje na wysokości zadania i na nic nie można narzekać. Wielkie podziękowania dla "chłopaków'' z Orient Baru i tzw ''Ręcznikowego" przy dużym basenie. Są NIESAMOWICI , weseli , uczynni i bardzo pomocni. Przy plaży jest bardzo fajna rafa koralowa i nie trzeba wybierać się na wycieczki na nurkowanie. Niestety teraz o bardzo złych sprawach. Obsługa przy Pool Barze to TRAGEDIA. Barman o imieniu Mohamed to jakaś totalna pomyłka. Do drinków dodaje minimalne ilości alkoholu / za który zapłaciliśmy / Serwuje napoje takie jaki jemu się chce zrobić a nie takie jakie się zamawia. Przykład , zamawiasz tonik z lodem a dostajesz...wodę sodową bez lodu. Zwracasz mu uwagę to w żywe oczy wpiera ci ze to tonik i nie jesteś w stanie nic zrobić. Na pytanie o lód odpowiada że przecież napój jest chłodny i ci go nie poda. Największą zmorą było nachalne sprzedawanie wódki za 5$ która pokątnie rozlewał do butelek po wodzie. W barze są kamery więc musi się rozliczać z pustych butelek po wódce i sprzedaje to czego nie doleje do drinków. Może na początku jest to śmieszne ale po tygodniu ma się chęć gościa udusić. Nie poda Ci napoju przy barze bo mówi że przyniesie do stołu który stoi ok...1m od baru i czekasz kilka minut nawet jeśli przy barze nikogo w tym czasie nie obsługuje / jeśli nie zapomni /. Serio można się na niego WŚCIEC czekając na napoje kilka długich minut w 40 st upale. Nie jest to tylko moja opinia ale większości Polaków którzy mieli NIEPRZYJEMNOŚĆ być obsługiwani przez tego człowieka. W Panorama Barze tez nie jest za wesoło ale przy odrobinie wyrozumiałości da się przeżyć. Ogólnie pobyt bardzo udany i polecam innym na wakacje.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam 2 pokojowe apartamenty z aneksem kuchennym.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wojak5036
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faruk A, Manager, Shores Amphoras (Ex. Otium Amphoras)Odpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear, wojak5036!
Thank you for taking the time to share your feedback with us in regards to your recent stay at Shores Amphoras Resort. As we pride ourselves on delivering a memorable hotel experience during your travels, we have unfortunately fallen short of our goal during your recent stay. Please accept our sincere apology for any product or service issues you faced during your stay - Your feedback will be reviewed in detail with the team here in the resort and we will ensure the necessary corrective action is taken wherever possible. It was a great pleasure to have you here with us and I do hope we will have the opportunity to welcome you back again soon when we will spare no efforts to provide a stay that meets with both yours and our own expectations. Once again a sincere thank you for taking the time to share your kind constructive feedback this is very much appreciated.
Kindest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji