Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 067)
Filtruj recenzje
8 067 wyniki
Oceny podróżnych
5 685
1 696
473
145
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 685
1 696
473
145
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 8 067 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Gorąco polecam hotel Sultan Gardens Resort. Od momentu wejścia gość czuje się naprawdę wyjątkowo. Sam hotel przepiękny, czysty, pokoje sprzątane codziennie. Ogród pielęgnowany, z dbałością o każdy szczegół. Jedzenie przepyszne i urozmaicone.Obsługa wyjątkowa. Szczególne wyrazy szacunku i wyrazy uznania dla ekipy Restauracji Dana Ehab Marsal, Mohamed Salama, Ebrahlm Yehia, Mohamed Adel, Ahmed Hosny, Badawy Mohamed, Mohamed El Sabah. Panowie wielki szacunek dla Waszej pracy. Przepiękna rafa koralowa. Plaża czysta, cały czas sprzątana. Praca ratowników, z wielką troską o każdego plażowicza, szczególna troska o dzieci w czasie fal i przypływu. Polecam restaurację ala carte włoską indyjską. Profesjonalna obsługa i genialne dania. Szczególne podziękowania dla Pana Ehab, szefa restauracji indyjskiej. Dziękuję bardzo za profesjonalizm, klasę i bezinteresowną pomoc dla całej naszej grupy. Sułtan Gardens dziękujemy bardzo za fantastyczny wypoczynek. Do zobaczenia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Happiness814289
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Social M, Manager, Sultan Gardens ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Happiness814289!
Thank you very much for being our guests and for your wonderful compliments and detailed review.
We are very happy to read that you enjoyed your holiday so much and we look forward to your return visit.
Best Regards
Sultan Gardens Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Pokój: Standardowy jak w każdym tego typu hotelu, dobrze wyposażony m. in. w czajnik, suszarkę, soki i napoje z lodówki raz na pobyt za darmo. Było czysto, jednak wkradały się jakieś robactwa do pokoju (szczypawki). Nie zgłaszaliśmy tego, bo nam to nie przeszkadzało. Pewnie obsługa by zainterweniowała gdybyśmy reklamowali, dlatego nie traktuję tych śniętych (otrutych) robaczków jako minus.

Lokalizacja: Po wyjściu z hotelu mamy do dyspozycji szereg sklepów (ok 500 metrów) z pamiątkami, alkoholem, apteki itd. Taki mini Old Market, jednak na poważne zakupy proponuję jednak pojechać do miasta (taxi w lobby za dobrą cenę codziennie o 16:00).

Goście: Ukraina, Kazachstan, Uzbekistan, ...stan, ....stan, Armenia, kilku Włochów, Niemców i Polaków. Obsługa (jak cały Egipt) rozmawiająca w j. rosyjskim i angielskim.
Animacje: Wieczorne animacje tradycyjne, nic nas nie zaskoczyło. Po prostu standard egipski na poziomie 4- . Animacje w ciągu dnia podobnie. Gra w rzutki (Dart) co dzień według tych samych zasad,
Udogodnienia:

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na dole - ładne widoki, daleko na baseny i rest. Góra- blisko centrum, daleko morze.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, RobertoPoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Social M, Manager, Sultan Gardens ResortOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear RobertoPoland
Thank you for visiting the Sultan Gardens and posting your review. It was a pleasure to host you and I look forward to seeing you again.
Best Regards
Sultan Gardens Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Hotel położony nieco na uboczu, ale stosunkowo niedaleko od lotniska. Składa się z szeregów jednopiętrowych budynków położonych na zboczu. Pokoje są dość dobrze wyposażone i miłe. Każdy ma balkonik z fotelami i stolikiem. W hotelu jest kilka basenów, w tym jeden wyłącznie dla dorosłych (co jest wielką zaletą i obsługa tego pilnuje) oraz drugi, który jest strefa ciszy (bardzo fajne rozwiązanie). Leżaki nad basenami wygodne, a obsługa miła i pomocna. Dużym plusem jest bar w basenie. Największą zaleta hotelu jest kuchnia: smaczna, różnorodna, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Czystość w hotelu zadowalająca. Polecam hotel jeśli szuka się spokoju.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, Kasia N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Social M, Manager, Sultan Gardens ResortOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kasia N!
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort and for the five-star review.
We are thrilled to know we met all your expectations and you had a great stay.
Thanks for recommending us, and we look forward to seeing you back soon.
Best regards,
Sultan Gardens Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel zasługuje na 4 gwiazdki egipskie. Nastawiony na turystów z Rosji i Ukrainy. Najlepiej porozumiewać się w języku rosyjskim, z angielskim obsługa często sobie nie radzi. Obiekt jest dość stary i dużo rzeczy wymaga naprawy. W naszym pokoju nie działał prysznic, po 2 interwencjach został naprawiony, ale i tak woda lala się głównie bokiem. Na plus w pokojach bardzo wydajna i cicha klimatyzacja. TV Polonia w telewizji w pokoju. Brak gniazdek przy łóżku. Z zawartości lodówki raz można skorzystać bezpłatnie, potem za opłatą. Tylko jedna butelka wody na pokój, bardzo wydzielana. Ekipa od sprzątania bardzo uprzejma, gdy o coś się prosiło bez problemu dawali, warto dać przysłowiowego dolara. Hotel na olbrzymim terenie, nie nadaje się dla osoby niepełnosprawnej, bądź ograniczonej ruchowo. Chociaż można się poruszać busem, to i tak często trzeba daleko chodzić, zależy gdzie dostaniesz pokój. Można poprosić o zmianę pokoju w recepcji, nam zmienili na dużo lepszy. Basenów pod dostatkiem, leżaków również prawie zawsze można znaleźć wolne miejsca. Ratowników też jest dużo, są dość restrykcyjni, ale dobrze pilnują. Na terenie kompleksu bardzo czysto, śmietniki często opróżniane. Bardzo mili animatorzy, szczególnie Wiktoria z Ukrainy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, damians848
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Social M, Manager, Sultan Gardens ResortOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear damians848
Thank you for choosing the Sultan Gardens Resort and for the four-star review.
We are thrilled to know we met almost all your expectations and you had a great stay.
We look forward to seeing you back soon.
Best regards,
Sultan Gardens Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel trzymający poziom ***** gwiazdek.
Przewaga gości z Rosji, Ukrainy, itp.

Obsługa super za 1$ położonego na łóżku posprzątane i umyta łazienka i podłogi a kelnerzy przynoszą wszystko do stolika.
Przez cały pobyt okazało się że jest tylko dwie pary z Polski.
Jedzenie dobre ale monotonne.
Polecam dla rodzin z dziećmi animacje zabawy itp.
Po całym kompleksie jeździ bus według rozkładu co 30 min.
Baseny czyste chlorowane, używają wody z morza.
Wszędzie dostęp do drinków, napojów i ręczników.
Polecam drinki z europejskich alkoholi za dopłatą.

Wady:
Recepcja jak i obsługa strasznie kaleczą język angielski co powoduje że nie rozumieją podstawowych zwrotów.
Napoje bardzo słodkie, drinki z ich alkoholi bardzo mocne brak proporcji.

Polecam ten hotel miło spędziliśmy tu czas, blisko do morza.

Hotel Holding * * * * * Sterne.
Vorherrschaft der Gäste aus Russland, der Ukraine, etc.

Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit, das Zimmer war sehr sauber und gewaschen.
Während des gesamten Aufenthaltes stellte sich heraus, dass es nur zwei Paare aus Polen gibt.
Gutes Essen.
Ich empfehle für Familien mit Kindern lustige Animationen etc.
Der Bus wird alle 30 Minuten nach dem gesamten Komplex verteilt.
Becken reinigen chloriert, verwenden Wasser aus dem Meer.
Der Zugang zu Getränken, Getränken und Handtüchern ist überall.
Ich empfehle Getränke von europäischen Spirituosen gegen eine zusätzliche Gebühr.

Nachteile:
Der Empfang und der Service furchtbar kaleczą Englisch, die es verursacht, versteht nicht die grundlegenden Phrasen.
Getränke sehr süß, Getränke mit ihren Spirituosen sehr stark Mangel an Proportionen.

Das Hotel war sehr schön.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MathewMaciej
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Social M, Manager, Sultan Gardens ResortOdpowiedź udzielona 17 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear pl p,
Thank you very much for dedicating your valuable time to review your experience at the Sultan Gardens Resort.
We would like to assure you that we took all your notes into our consideration in order to serve you better during your next visit.
When planning a return to Sultan Gardens Resort, please do contact us so that we may make the appropriate arrangements for your visit and to look after your stay to ensure it is as memorable as you deserve.
Warm Regards,
Sultan Gardens Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji