Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 842)
Filtruj recenzje
3 842 wyniki
Oceny podróżnych
1 831
1 011
523
239
238
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 831
1 011
523
239
238
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 3 842 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Z pozytywnych tematów to ilość basenów oraz ladan rafa. Klima szwankuje,szklanki brudne, jedzenie przesolone lub niedogotowane, pokoje brudne,obsługa pracuję ponad 12h.w.hotelu mocno namawiają na dodatkowe usługi

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRteamsharmplaza, Генеральный директор, Sharm Plaza HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to feed back to us about your stay. I am sorry that you feel that we did not meet your expectations on this occasion. I do not believe the situations you describe are typical of our guest experience, but I have passed your comments on to my department managers and, rest assured, we will investigate the matter thoroughly and take any action required. In the meantime, I’d like to thank you for bringing these issues to our attention to allow us to further improve our customer experience Kind regards, Hotel Manager Sukru Ates Sharm Plaza & Sharm Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Czerwcowy pobyt w Sharm Plaza jest moją piątą wizytą w tym kraju na przestrzeni dziesięciu lat toteż mam pewną wiedzę o hotelowych realiach panujących w Egipcie. Czytając różne opinie o hotelach zawsze traktuję je nieco z przymrużeniem oka jednak po raz pierwszy postanowiłem napisać nieco więcej o miejscu w którym spędziłem tygodniowe wakacje.
Świetność jest niezwykle ulotna jeśli się jej nie pielęgnuje i tak właśnie jest z hotelem Sharm Plaza.
Do lokalizacji i niewątpliwego uroku hotelu nie można mieć specjalnych uwag. Inaczej ma się rzecz do reszty. W głównym budynku gdzie mieści się recepcja jak i główna restauracja można podziwiać dyplomy uznania i potwierdzenia pięciu gwiazdek z lat ubiegłych niestety nie potwierdza to już stanu obecnego. Niecodzienne rozwiązanie jest praktykowane w momencie meldowania w hotelu gdzie większość formalności jest realizowana w sali konferencyjne tam dowiadujemy się jaki mamy numer pokoju, co nam grozi jak zgubimy karty które wymienimy na ręczniki, czy też zrobione zostaną wszelkie kserokopie naszych paszportów tutaj także otrzymamy magiczne opaski kolorem właściwym dla naszej opcji. W recepcji zasadniczo na tym etapie pobytu nic się wydarzy. Kolejnym krokiem będzie już tylko wskazanie naszych bagaży które chwilę później zjawią się w naszych pokojach jak wszędzie. Do pokoju doprowadzi nas miły pan, który zachwalać będzie nasz pokój jak to jest super urządzony i niezmiernie lubiany przez innych gości z Włoszech czy Niemiec. To wszystko oczywiści bez bakszyszu się nie obejdzie o który z rozbrajającym uśmiechem nasz przewodnik będzie się ochoczo domagał wymownym gestem. Urządzenie i wyposażenie pokoju jak na pięć gwiazdek w 2019 roku to trąci myszką nawet w Egipcie. Niedomykające się drzwi tarasowe z nieco prowizorycznym zamknięciem, problematyczny i niechętnie działający zamek od drzwi wejściowych. Łazienka na wstępie poraziła niemiłą wonią wydobywającą się z czeluści kanalizacji. Przypalona deska klozetowa i odpadający uchwyt prysznica. Hałaśliwa klimatyzacja można wszak ją wyłączyć nie na długo jednak . Generalnie czysto poza powyższymi uwagami można przetrwać i niespecjalnie się czepiać. Pierwsza wizyta w restauracji miała miejsce jeszcze przed właściwym zameldowaniem ze względu na godzinę przyjazdu przysługiwał nam już pierwszy posiłek jakim był obiad to tez zaprowadzono nas do mniejszej sali gdzie podano nieco skromniejszy wariant i to było OK, problem to miejsce nieco obskurne z rozpadającymi się krzesłami nieświeżymi (czytaj brudnymi ) obrusami. Na co dzień ta część restauracji jest niedostępna korzysta z niej jak później widzieliśmy część personelu oraz oczywiście goście przybywający do hotelu w porach gdy restauracja główna jest zamknięta. Jak jesteśmy już przy restauracjach to do dyspozycji jest jeszcze kilka innych tzw. tematycznych z których możemy również korzystać w ramach opcji all inclusive. Na wizytę w restauracjach należy się wcześniej zapisać w czym pomoże nam miły pan rezydujący obok recepcji. Pierwszą restauracją z której pozwoliłem sobie wraz z rodziną i przyjaciółmi skorzystać (siedem osób) serwowała włoski standard jakim jest pizza. Wszystkie pizze dostępne są w opcji „all inclusive”. Muszę uczciwie przyznać, że nie jestem jakimś wybitnym znawcą kuchni włoskiej. Zamówienie obejmowało łącznie sześć różnych pizz których wygląd naprawdę dobrze nastawiał do konsumpcji niestety rozczarowanie co do smaku ciasta było przeogromne którego nie było w stanie nawet poprawić to co na cieście. Nikomu z uczestników kolacji nie udało się zjeść swojej pizzy do końca. Utwierdziło nas to niestety
w przekonaniu, że Egipt to nie miejsce dla włoskiej kuchni. Idąc tą myślą postanowiliśmy na kolejną kolacje wybrać kuchnię libańską w końcu kulturowo bliższa egipskiej to i może szef kuchni da radę. Opinie o tej restauracji jakie czytałem dawały iskrę nadziei na dobrą kuchnie. W opcji all inclusive tutaj dostępne są już tylko wybrane dania oznaczone w karcie dużymi kropeczkami. Nazwy i opisy dań zachęcają egzotycznymi nazwami i opisami tego co zawierają. Tak w skrócie jedna wielka „maniana” okazało się, że kuchnie libańską to mamy na co dzień w restauracji głównej z tą różnicą, że tutaj podawane mamy do stołu niemal to samo. Gdzieś wyczytałem o wyśmienitym humusie który jest podawany jako przystawka, należy przyznać, że jest dobry ale czy powala to rzecz indywidualnej oceny. Ogólne wrażenie po dwóch wizytach w restauracjach tematycznych jest kiepskie i bardziej należy je traktować jako forma rozrywki i zabawy niż kulinarnej przygody pozostałe restauracje odpuściliśmy sobie . Restauracja główna jest stosunkowo duża, zawsze jest gdzie usiąść tutaj obrusy już zdecydowanie lepiej wyglądają obsługa się bardziej spina jednak wygląd i wrażenie ogólne nieco przygnębiające klimatyzacja nie daje rady. Wygląd personelu restauracji czy barów jak na pięciogwiazdkowy hotel jest raczej żałosna, buty, spodnie, koszule może się czepiam jednak jest to fragment wizerunku który składa się całość i nie powinien być przez kierownictwo czy właściciela bagatelizowany. Bolączką jest nieustanny brak szklanek. Napoje są nalewane niema możliwości zrobienia tego samemu z dystrybutora może i lepiej wszak widać z czego i co nam nalano wyjątek jest tutaj dystrybutor z podejrzanymi „sokami”. Piwo z 0,5l puszki jest rozlewane zawsze na trzy szklanki nie potrafią tego zrobić bez rozlania. Ciągły pośpiech. Samoobsługa z napojami jest tylko przy kawie i herbacie. Herbatę przygotujemy sobie sami, natomiast kawa jest gotowa i niewiele ma wspólnego z kawą. Jedzenie serwowane nie powala przykre to jest szczególnie w kraju o tak bogatej kulinarnie arabskiej kulturze. Sąsiedztwa morza czerwonego niestety też na talerzu nie dostrzeżemy. Od czasu do czasu trafia się ryba jednak zawsze wygląda i smakuje tak samo, zupy podobnie. Owoce jak na ciepłe kraje to kiepsko i niewiele. Lepiej mają wielbiciele słodyczy.
Goście w opcji all inclusive liczą zapewne na swobody dostęp do barów gdzie można coś mocniejszego wypić. Oczywiście liczymy się z tym, że wariant podstawowy obejmuje alkohole lokalne o wątpliwych walorach smakowych i to jest zupełnie normalne, porażało natomiast to jak nieumiejętnie i bez odrobiny chęci obsługa traktuje gości którzy nie odwzajemnią się choćby 1 USD. Na temat sposobu podawania alkoholu nie będę pisał bo po prostu niema czego opisywać jest źle. Jeżeli chcemy miło spędzić wieczór z przyjaciółmi przy szklance czegoś dobrego należy sobie to przywieść. Jest oczywiście dostępna opcja płatna dla „smakoszy”, szczególnie bogata po kolacji na tarasie gdzie wieczorami możemy posłuchać muzyki na żywo czy wziąć udział w organizowanych zabawach.
Baseny generalnie wyglądają dobrze jak temperatura czterdzieści kilka stopni to każdy dobry, aczkolwiek są wysłużone. Przez tydzień nie widziałem, żadnego robota czy pracownika, który by sprzątał dno. Najlepiej prezentuje się basen ze zjeżdżalnią, który wyłożony jest tworzywem sztucznym przez co jest zdecydowanie najczyściejszy z racji tego, że znajduje się nieco na uboczu niema tutaj tłoku. Przy największym basenie obok plaży mamy do dyspozycji nijaki bar, który sprawia dość mierne wrażenie. Możemy tutaj zrobić sobie kawę, której zapewne właśnie zabrakło z mlekiem tez nie będzie za dobrze, a woda niezbyt gorąca w rozpadającym się warniku. Brak szklanek i obsługa rozlewająca
w pośpiechu napoje po rękach i blatach. Obok basenu znajdują się dwie restauracje w których możemy zjeść lekki obiad bez koniczność udawania się do głównej restauracji.
Wielbiciele nocnych rozrywek nie znajdą tutaj nic dla siebie. Jedyny klub nocny w hotelu zamyka się o pierwszej w nocy.
Sporym atutem hotelu, który przekonał mnie do spędzenia w nim wakacji jest rafa do której mamy bezpośredni dostęp z pomostu. Rafa niestety zaczyna odczuwać już skutki intensywnej turystycznej eksploatacji. Brak skutecznego i restrykcyjnego podejścia personelu do osób które świadomie czy też przez brak elementarnej wiedzy o skutkach swoich poczynań chodzą po rafach i niszczą koralowce. Niewątpliwą atrakcją jest szansa na spotkanie sympatycznych Błazenków plamistych (rybek Nemo) i wielu innych ciekawych morskich stworzeń w tym żółwi aczkolwiek nie jest tak dobrze jak w okolicach Mars alam.
Niezwykle dokuczliwy dla potrzebujących jest fatalny dostęp do bezpłatnego internatu, teoretycznie jest ,a praktycznie jego możliwości uniemożliwiają nawet skorzystanie z elementarnych komunikatorów nie wspominając o próbie odtworzenia muzyki czy innych multimediów masakra chyba, że skorzystamy z własnego dostępu do sieci lub wykupimy przykładowo szybki dostęp
w ramach sieci hotelowej obejmujący 6Gb za jedyne 20 USD. Inna opcja to zakup lokalnej karty SIM.
Z tak kiepskim dostępem do sieci spotkałem się pierwszy raz. Hotel oferuje stosunkowo elastyczne
i dogodne usługi polegające na transporcie do miasta przy czym należy zaznaczyć, że jeśli uda nam się wydostać z hotelu i dotrzeć do głównej drogi wtedy ceny taksówek są znacznie niższe. Droga do bramy głównej to kilkaset metrów spaceru w trakcie którego dość agresywnie będzie nam oferowany transport do wybranego przez nas miejsca. Ceny wyższe niż na zewnątrz jednak szybko topnieją wszystko zależy od naszej determinacji i nie uleganiu namową.
Usytuowanie hotelu na klifowym wybrzeżu sprawia, że codziennie trzeba pokonywać sporo schodów co może być pewną niedogodnością dla osób starszych czy z ograniczeniami ruchowymi lub małymi dziećmi w wózkach warto mieć to na uwadze. Większą część gości w trakcie mojego pobytu stanowili nasi wschodni sąsiedzi dalej Niemcy, garstka Czechów, Słowaków i całkiem sporo Polaków.
Podsumowując uważam, że standard hotelu jest znacznie niższy od tego co opisują biura podróży przynależność do grupy Red Sea co jest podkreślane na każdym kroku także nie dodaje splendoru. Osobiście nie poleciłbym hotelu ogólne wrażenie jest poniżej oczekiwań. Uważam, że za wydane na pobyt pieniądze w tym miejscu można na pewno znaleźć zdecydowanie lepszy hotel. Oczywiści jest to moja subiektywna ocena tego widziałem i doświadczyłem, a każdy może mieć zupełnie odmienne odczucia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Vistul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRteamsharmplaza, Генеральный директор, Sharm Plaza HotelOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to feed back to us about your stay. I am sorry that you feel that we did not meet your expectations on this occasion. I do not believe the situations you describe are typical of our guest experience, but I have passed your comments on to my department managers and, rest assured, we will investigate the matter thoroughly and take any action required. In the meantime, I’d like to thank you for bringing these issues to our attention to allow us to further improve our customer experience Kind regards, Hotel Manager Sukru Ates Sharm Plaza & Sharm Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Sharm Plaza Hotel
Sheraton Road El Pasha Bay، Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai Governorate, Egipt
Hotel
Zzz Xxx
638 punktów
29 minut temu
Witam. Chciałam podzielić się wrażeniami z pobytu w Sharm Plaza Resort w Sharm-el Sheikh w Egipcie. Hotel ten oznaczony jest jako**** natomiast siostrzany obiekt Sharm Plaza jako*****. Z którego infrastruktury mogliśmy korzystać bez ograniczeń. Są to obiekty totalnie przekategoryzowane. Zakwaterowani byliśmy w pokojach w bloku 9 to jest pokoje od 9100 wzwyż. Nie mam zastrzeżeń co do pokoju. Był skromy, czysty, klimatyzacja działała, położony lekko na uboczu co było dla mnie zaletą bo było cicho. Obok były dwa baseny jeden ze zjeżdżalniami (dwie) i barem oraz jeden bardziej na uboczu bez baru - przynajmniej w okresie mojego pobytu 8-15 czerwca nie działał ale była to zaleta nie było tam turystów . Położenie hotelu piękne, ogromny teren, pięknie utrzymany za sprawą ogrodników. Do budynku głównego miałam minutkę spacerku. Dojście do plaży hotelowej było albo drogą obok hotelu albo przez hotel Sharm Plaza. My wybieraliśmy drogę, bo droga przez hotel miała mnóstwo schodów do pokonania. Plaża była spoko, leżaki dostępne bez problemu w tym okresie ale lata świetności mają już za sobą. Na pewno nie polecam rodzinom z małymi dziećmi i osobom starszym z ograniczeniem ruchowym. Wejście do morza z pomostu od razu jest dość głęboko. Woda przecudna ciepła, krystalicznie czysta, rafa piękna blisko brzegu, nie trzeba daleko odpływać by ją oglądać polecam snurkowanie. To by było chyba tyle zalet. Miałam świadomość że za cenę niecałe 1400 złotych za 7 dni nie otrzymam cudu i nie oczekiwałam zbyt wiele pomimo wskazania że hotel jest niby*****. Największe zastrzeżenia mam niestety do funkcjonowania restauracji głównej La Veranda, która praktycznie codziennie podawała to samo, monotonia w jadłospisie. Było bardzo mało owoców, a jak były to podzielony np banan na trzy części, czy pomarańcze. Sala jadalna była brudna, bardzo często brakowało szklanek i talerzy trzeba było na nie czekać, było również widać brak organizacji pracy kelnerów latali po salach - kwestia pod rozwagę dla menadżera restauracji czy nie lepiej byłoby przypisać stoliki do kelnerów - bo nie wyobrażam sobie tego w szczycie sezonu. Bardzo często brakowało napoi, piwa, wodę wydzielano po jednej butelce - jedna osoba jedna butelka, chyba że było się miejscowym. Zdarzyło się, że jajka były zepsute, oraz mleko do kawy nieświeże , w jeden dzień na śniadanie było nieświeże pieczywo. Talerze były często uszczerbione, tak samo szklanki i kubki. Kurczak grillowany był dzielony na 1000 elementów. Dania podane w mało apetyczny sposób. Drinki podawane w plastikowych kubkach, ogólnie brak organizacji i nieład, więc nie wyobrażam sobie tego w szczycie sezonu. Niestety w moim subiektywnym odczuciu rzutuje to na całokształt hotelu który jak już wskazałam mianuje się*****. W hotelu jest problem w wi-fi. Połączenie się wymaga cierpliwości i tylko w obrębie lobby. Tak więc jeśli ktoś potrzebuje mieć dostęp do internetu to radzę zakup na lotnisku sieć Orange 10$ za 10GB. Co mnie jeszcze raziło to nachalność na napiwki. Nie mam nic przeciwko nagrodzeniu pracowników za dobrą pracę i ich docenienia ale dawanie wszystkim i za wszystko żeby cokolwiek zrobili to lekka przesada. Tak więc gdyby przymknąć oko na to co powyżej to miejsce jest piękne, ale na pewno drugi raz nie przyjadę i raczej hotelu też nie polecę, chyba że z opcją bez wyżywienia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Zzz X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRteamsharmplaza, Генеральный директор, Sharm Plaza HotelOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to feed back to us about your stay. I am sorry that you feel that we did not meet your expectations on this occasion.

I do not believe the situations you describe are typical of our guest experience, but I have passed your comments on to my department managers and, rest assured, we will investigate the matter thoroughly and take any action required.

In the meantime, I’d like to thank you for bringing these issues to our attention to allow us to further improve our customer experience

Kind regards,
Hotel Manager
Sukru Ates
Sharm Plaza & Sharm Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

To co przeżyliśmy w tym hotelu to dramat! Brudno, nie mili kelnerzy, którym jak nie dasz dolara to Cię nie zauważają. Alkohol mieszany z wodą i ciągle go brakuje. W restauracji walka o wszystko, brak sztućców, talerzy, serwetek, szklanek, jak poprosisz obsługę ciągle słyszysz „ 5 minut” co oznacza 30 minut. Ten hotel broni tylko położenie i rafy i to jedyne plusy. Ja zdecydowanie odradzam.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRteamsharmplaza, Генеральный директор, Sharm Plaza HotelOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to feed back to us about your stay. I am sorry that you feel that we did not meet your expectations on this occasion.

I do not believe the situations you describe are typical of our guest experience but I have passed your comments on to my department managers and, rest assured, we will investigate the matter thoroughly and take any action required.

In the meantime, I’d like to thank you for bringing these issues to our attention to allow us to further improve our customer experience

Kind regards,
Hotel Manager
Sukru Ates
Sharm Plaza & Sharm Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 grudnia 2018

Infrastrukryra hotelu nawet fajna mimo duzej ilosci schodow.Fajna rafa,dostepna z dwoch pomostow.Plaza kaskadowa ale to nie przeszkadza,kazdy znajdzie sobie swoje miejsce.Pokoje brudne a zwlaszcza lazienki z grzybem.Podlogi brune,wyglada tak jakby myte byly tylko po srodku.Za drzwiami w lazience,pod umywalka przy wannie syf.Co dwa dni po plazy chodzi gestrelejszyn i zbiera opinie od gosci.Powiedzialam jej ze mamy brudna lazienke.Przyslala sprzatacza ktory wlaczyl w pokoju klimatyzacje i dolozyl kosmetykow hotelowych.Niestety nie wzial szmaty do reki i nie posprzatal.W restauracji glownej rowniez brudno. W restauracji ala carte zamowilismy 4 piwa,po ich wypiciu zamowilismy jeszcze 6.Kelner zabral nasze szklanki na tace dostawil 2 czyste i nalal piwa ponownie w brudne szklanki.W barach szklanki plukane sa/bo tego myciem nazwac nie mozna/ pod biezaca woda 2 sekundy.Ciagle brakuje talerzy,kubkow,masla.Talerze brudne.Poproszony o maslo kucharz przynosil pare kostek ktore znikaly z predkoscia swiatla zanim doniosl do miejsca gdzie powinno stac.Jedzenie jak to w egipcie, cos sie znajdzie ale musisz odstac w kolejce az doniosa,doleja itp.Jezdze do Egiptu od kilkunastu lat i to jest najgorszy hotel w jakim bylam.Wiekszosc moich znajomych miala problemy zoladkowe a ja mialam taka zemste ze nikomu nie zycze.3 dni wyjete z zyciorysu, apteke odwiedzalam dwa razy szukajac pomocy,cala podroz do domu oraz pierwsza noc w domu spedzona w toalecie.Wrocilam wczoraj i jeszcze nie do konca dobrze sie czuje.Straszne to jest.Omijajcie ten hotel.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, goskaa2008
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRteamsharmplaza, Генеральный директор, Sharm Plaza HotelOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear goskaa2008,
On behalf of the entire team of Sharm Plaza & Sharm Resort, we would like to thank you for choosing our hotel for your vacation.
Resort management takes into account the recommendations of each guest. We apologize for not meeting your expectations for a holiday from some of the resort’s services.
In accordance with your comments, we will take action with the relevant Departments to avoid this in the future. Thank you for your precious time, it is very important for us to know how our guests spend their holidays with us.
We hope to see you again soon.
Best wishes,
Hotel Manager
Sukru Ates
Sharm Plaza & Sharm Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji