Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
dobra szkoła dla amatorów

jeśli ktoś chce podziwiać podwodny świat w dorbym towarzystwie polecam tą szkołę. Profesjonalne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 lutego 2012
Karolina K
,
CZ
Przeczytaj wszystkie recenzje (426)
  
Recenzje (426)
Filtruj recenzje
426 wyniki
Oceny podróżnych
363
42
10
3
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
363
42
10
3
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 426 recenzji
Zrecenzowano: 8 lutego 2012

jeśli ktoś chce podziwiać podwodny świat w dorbym towarzystwie polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście do klienta, bezpieczeństwo

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2011
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alain S, Owner, Red Sea Diving CollegeOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alain S, Owner, Red Sea Diving CollegeOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji