Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Safaga
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (246)
Filtruj recenzje
246 wyniki
Oceny podróżnych
63
80
52
25
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
63
80
52
25
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 246 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Hotel nie spełnia standardów na 5 gwiazdek !!!
Do hotelu przyjechaliśmy około godziny 22 dwie osoby dorosłe plus 13 letnie dziecko. W pokoju były dwa pojedyncze łózka. Na dostarczenie nam dodatkowego łózka dla 13 letniego dziecka czekaliśmy do 2 w nocy....bo nie widzieli w rezerwacji 3 osób !!! O ręczniki dla trzeciej osoby musieliśmy się dopominać 3 razy. Brak wody mineralnej w pokoju. Klimatyzacja nie działa, można się pokoju ugotować. Po uruchomieniu klimatyzacji śmierdzi jak z kanalizacji... Pokoje wymagają remontu i generalnego odświeżenia.
Rezerwowaliśmy pokoje SUPERIOR SEA VIEW WITH JACUZZI. Stan jacuzzi był opłakany. Bardzo brudna wanna, urwany kran a z kranu płynie błoto. Dookoła jacuzzi potłuczone kafelki a w wannie pełno liści.... Żenada !!!
Po złożeniu reklamacji - otrzymaliśmy informacje od rezydenta, że on o wszystkim wie, bo sprzedaje ten hotel od 10 lat...
Jedzenie monotonne i słaby wybór. Brak owoców.
Ten hotel na niemieckich stronach sprzedawany jest jako hotel 3 gwiazdkowy. Na więcej na pewno nie zasługuje !!! Nie polecam.

Termin pobytu: maj 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, naja27
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imperialshams, Front Office Manager, Imperial Shams Abu SomaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Drogi Gościu
Chcielibyśmy skorzystać z okazji, aby podziękować za wybranie Imperial Shams Abu Soma na wakacje.
Głęboko żałujemy, że nasza usługa nie obiecała Ci, jesteśmy poważni i wykorzystujemy ją do dalszego ulepszania naszych usług.
Mamy szczerą nadzieję, że pozytywne doświadczenia zostały przejęte i wrócisz do nas, aby uzyskać wgląd w rozwój naszej placówki.
Z poważaniem
Kierownictwo hotelu i zespół

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Wakacje rodzinne w tym hotelu to przyjemność. Pokój był czysty i sprzątany codziennie. Hotel wygląda lepiej na żywo niż na zdjęciach. Jedzenie trochę monotonne, ale dobre ,kelnerzy starają się jak mogą ,aby każdy wczasowicz był zadowolony. W barach mały napiwek robi swoje. Plaża i leżaki z parasolami nadrabiają mało miejsc przy basenie. Jedyne do czego można się doczepić to Niemcy(brak wychowania i kultury) .Pani rezydentka była chyba na wakacjach, a nie w pracy.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Roving724480
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: imperialshams, Front Office Manager, Imperial Shams Abu SomaOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest

Many thanks for choosing Imperial Shams resort for your recent stay, your kind review is highly appreciated , We are pleased that you have enjoyed your stay with us.
Hotel team would be happy to welcome you as our guest and looking forward to see you soon .
Thanks and best regards
Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ma tak 3*+, jedzenie smaczne niczego nie brakowało, tylko płodów morza + dwe smaczne restauracje ala carte.
Pokoje starsze no czyste.
Jeden basen mógł być podgrzewany bo woda byla bardzo zimną i nie dało sie kąpać.
Basen w srodku spa nie działał :-( dwa dni bylo zimno i nie bylo co dzialac.
Plaża bardzo fajna, ladna i male częsty rafy koralowej tez ok.
Bardzo mi przeszkadzało ze w srodku była możliwość palić, w bare w srodku hotela i smierdzelo tam.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Denisa R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Byliśmy w hotelu w marcu 2019. Hotel bardzo fajny, dobre jedzenie i super obsługa. Napoje lane z butelek. Bezpośrednio przy plaży z rafą koralową. Animatorzy - fajni ludzie z poczuciem humoru. Serdecznie pozdrawiamy Sou, Achrafa i resztę ekipy :)

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, magda1106
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Adventure16223345732, Front Office Manager, Imperial Shams Abu SomaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019

Drogi Gościu
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami w ośrodku Imperial Shams Abu Soma. Twoja wysoka ocena będzie miała wpływ na dalsze przekroczenie oczekiwań co do następnego pobytu. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie służyć wam w najbliższej przyszłości.
Dziękuję i pozdrawiam
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 października 2018

Do Egiptu udaliśmy się w pierwszej połowie października (4-11.10.2018) z biura podróży TUI.
Hotel zgodny z opisem. Lokalizacja bezpośrednio nad samym morzem.
Otrzymaliśmy pokój z pięknym widokiem- na morze, plaże oraz basen.
Opcja all inclusive niemożliwa dla wykorzystania. Trzy główne posiłki, oprócz tego dwa razy w ciągu dnia lody i przekąski oraz całodobowy bar w lobby. Poza barem w lobby, w dzień nad basenem znajdował się beach bar.
Wieczorem oraz rano animację, zarówno dla dzieci i dorosłych.
Obsługa bardzo miła i pomocna, praktycznie wszyscy mówiący po angielsku.

Wskazówka dotycząca pokoi: Na ostatnim (5. piętrze) słychać wiejący wieczorami i nocami wiatr.
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, blazejgrzelka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Adventure16223345732, Front Office Manager, Imperial Shams Abu SomaOdpowiedź udzielona 25 lutego 2019

drogi nasz gościu
Dziękujemy za ocenę i rekomendację naszego domu. Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że możesz cieszyć się pobytem u nas. Czekamy na Ciebie jako naszego gościa ponownie.
Z poważaniem,
Zarządzanie hotelem
Ośrodek Imperial Shams Abu Soma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji