Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 078)
Filtruj recenzje
1 078 wyniki
Oceny podróżnych
762
174
76
36
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
762
174
76
36
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 078 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel przereklamowany przez „dziwne” komentarze. Rzeczywisość jest zupełnie inna. Ja kierowałam się wybierając hotel komentarzami i się przejechałam. Bardzo dużo rozwrzeszczanych dzieci arabskich dosłownie wszędzie: na basenie (który nota Benedykt jest bardzo mały, w restauracji itp.) Ja nie spotkałam będąc w tym hotelu zadowolonej osoby z którą rozmawiałam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, weronikam511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashraf K, General Manager, LEMON & SOUL Makadi BayOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Miss Weronikam

Thank you for taking time and giving the feedback. We are very sorry that your holiday spent in our hotel didn’t meet your expectations. We will consider your remarks for taking remedial actions and we would like to improve your opinion next time you visit us.
We hope sincerely to see you again in Lemon and Soul Makadi.
With best regards,

Sincerely,

Mohamed Rabie
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Wspaniali animatorzy którzy potrafią bawić w każdym dowolnym momencie przepiękna plaża z rafami kolorowymi znajdująca się blisko hotelu przy samym brzegu morza można zaobserwować piękną fałnę wiele okazów rybek

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, matmat111540
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashraf K, General Manager, LEMON & SOUL Makadi BayOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank You for your time and positive feedback. We are happy that you enjoyed your stay in Lemon and Soul Makadi, as well as the fact that our hotel, staff and service leave you the most pleasant memories.
Assessment and recognition by our guests is our highest praise!
Once again we would like to thank you for your feedback and hope to see you soon in Lemon and Soul Makadi.
With best regards,
Sincerely,
Mohamed Rabie
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, powinien mieć maksymalnie 3. W restauracji jedzenie jest codziennie takie same. Baseny są małe, na zdjęciu wyglądają na o wiele większe. Animatorzy starają się jak mogą żeby wypełnić pustkę hotelu bo nic innego się nie dzieje. Hotel można porównać bardziej do pensjonatu niż hotelu 4 gwiazdkowego.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Motpaul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashraf K, General Manager, LEMON & SOUL Makadi BayOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Motapaul,
Thank you for taking time and giving the feedback. We are very sorry that your holiday spent in our hotel didn’t meet your expectations of four stars. We will consider your remarks for taking remedial actions and we would like to improve your opinion next time you visit us. We are very happy for you that you enjoyed the Animation-Team so much
We hope sincerely to see you again in Lemon and Soul Makadi.
With best regards,
Sincerely,
Mohamed Rabie
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel zasługuje na maksymalnie 3 gwiazdki. Jedzenie jest bardzo monotonne mimo dobrego przyprawiona. Obsługa się stara ale widać oszczędność na każdym kroku. Pokoje są bardzo czyste jednak małe. Niektóre pokoje mają łączone drzwi przez co słychać wszelkie hałasy które dochodzą z drugiego pokoju. Dwa baseny są bardzo małe (na zajęciach wydają się większe). Na pochwałę zasługują animatorzy którzy wykonują swoją pracę na bardzo wysokim poziomie. Starają się niwelowac braki i niedociągnięcia hotelu. Przez cały dzień są prowadzone zajęcia np. Dart, rozciąganie, aquaareobik, siatkówka na plaży oraz okazjonalne imprezy np. zawody sportowe, impreza w basenie. Animacje odbywaja sie codziennie wieczorem sa one wykonywane przez animatorów np. fire show czy fakir. Na plaży hotelowej znajduje się piękna rafa (obok dużego pomostu).

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Patrycja N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashraf K, Geschäftsführer, LEMON & SOUL Makadi BayOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your time and feedback on TripAdvisor.

We are very sorry that you wasn't satisfied with your stay in our hotel. Please be informed that we forward your negative points to our responsible departments.

We wish you all the best!

sincerely,
Mohamed Rabie
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Polecamy Hotel:
dla osób aktywnych na wakcjach :-)
dla osób, którzy chca część pieniędzy z 5*****poświęcić na wycieczki, wypady...
dla osób, którzy lubią podróż meleksem nad Morze i plażę, jest to fajna rozrywka, kierowcy meleksów dbają o swoich klientów, nie zostawiają ani jednego :-)
dla osób, którzy lubią kolory wewnątrz pokojów: zielony ,szary, żółty :-)
dla zadowolonych z życia ale zmęczonych i potrzebujących trochę "soul" czyli nienużącej ciszy :-)
dla nurków początkujących i zaawansowanych - bliskość do podwodnego parku w Makadi Bay jest bardzo potrzebna przed i po ekstremalnych sportach ok 10min i jesteśmy w Centrum Nurkowym/Hotelu
dla osób lubiących egipską kuchnię, drinki, shishę
dla osób chcących skorzystać z rozrywki poza tą oazą spokoju, jest możliowść dołączenia się do zorganizowanych wycieczeczek na Disco do Hurgady - organizatorem jest Entertainment Team of Hotel, który zapewnia opiekę itp
Myślę, że warto byłoby wdrożyć, w ogóle do kultury, informowanie turystów o burzach piaskowych, sztormach, huraganach, chorobach morskich i jak szybko leki egipskie mogą w tym pomóc :-)

Pozdrawiamy, Bywalcy w Egipcie ;-)

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, UE100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashraf K, General Manager, LEMON & SOUL Makadi BayOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear UE100,

Greetings from Lemon & Soul Makadi Bay!

Thank you very much for your time and positive feedback on TripAdvisor.

We are glad, that you recommend our hotel for a wide range of guests and that you enjoyed your stay in our hotel. The satisfaction of our guests is our main goal.

We hope to welcome you soon in Lemon & Soul Makadi again.

We wish you all the best!

Yours sincerely,
Ashraf Kadry
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji