Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 148)
Filtruj recenzje
10 148 wyniki
Oceny podróżnych
7 781
1 533
546
168
120
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7 781
1 533
546
168
120
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 10 148 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Rewelacyjny hotel, z doskonałą infrastrukturą, piękne baseny i plaża. Czystość na terenie całego kompleksu. Uprzejmy i profesjonalny personel. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Jedynie pokoje nie zasługują na 5 gwiazdek, są lekko zużyte i dość skromne, choć czyste (codziennie sprzątane). Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje czyste, choć w mojej ocenie nie zasługują na 5 gwiazdek.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, baskila1969
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear our valued guest,

Thank you for valuing your stay at SUNRISE Select Royal Makadi Resort.

We are always appreciating constructive criticism as we see a chance in it to improve our services.

We would like to apologize, if in your case you were disappointed about the rooms and your valued comments have been forwarded to department heads. We also would like to inform you that our renovation plan is going on.

The SUNRISE Select Royal Makadi Team is wishing you and your family all the best back at home and hopes to welcome you again at our resort!


Best regards,

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Piękny ogromny obiekt. Dojście z pokoju na plażę lub na stołówkę to krótki spacerek, który na wakacjach tego typu jest całkiem przydatny. Jedzenie - tak duży wybór, że pierwszego dnia ciężko się odnaleźć, jednak każdy znajdzie coś dla siebie. Rano pyszne naleśniki smażone na bieżąco! Pokoje czyste i ładne. Największe uznanie dla obsługi hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Karolina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 8 września 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Dla osób które pojawią się w Royal Makadi poraz pierwszy to naprawdę raj. Piękne miejsce, życzliwi i sympatyczni bardzo pomocni ludzie, wspaniałe różnorodne jedzenie.Magiczne słońce i krystaliczna ciepła woda.(Tylko jedno ale. Byliśmy tam poraz czwarty i nie możemy zrozumieć krytreriów dostępu do tak zwanej strefy VIP. Kryterium korzystania z basenu " no children under 16 ...old" jest dla nas dyskryminujące i bezsensowne . Dlaczego 8 razy anie siede m lub dziewięć.należy być wtym miejscu aby można było skorzystać z tego basenu?)

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie ok a nawet lepiej jeżeli są trochę dalej od restauracji głównej ( spacery)
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, witoldbitner
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gość,
Dziękujemy bardzo za cenny komentarz

Doceniamy bardzo, że podzielił się Pan wrażeniami z wakacji w Sunrise Select Royal Makadi Resort.

Cieszymy się, że można spędzić wspaniałe wakacje w naszym hotelu i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Pana z powrotem.
Mamy nadzieję powitać Pana w Sunrise Royal Makadi Resort ponownie!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jeden z najlepszych hoteli w w Egipcie. Obsługa hotelowa - absolutny TOP wśród hoteli wakacyjnych w Egipcie i nie tylko, niesamowicie uprzejma i profesjonalna. Hotel na beztroskie wakacje.
Hotel bardzo duży, na rozległym terenie, piękne, wypielęgnowane tereny zielone. Wystarczająca ilość miejsc zarówno na basenach jak i na plaży. Piaszczysta plaża, z łagodnym wejściem do morza, kilkanaście metrów od brzegu - rafa koralowa.

Wskazówka dotycząca pokoi: bardzo czyste, super duża łazienka
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pbrodnicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Gość,
Dziękujemy bardzo za cenny komentarz

Doceniamy bardzo, że podzielił się Pan wrażeniami z wakacji w Sunrise Select Royal Makadi Resort.

Dziękujemy bardzo, że docenił Pan pracę personelu hotelowego i animatorów. Cieszymy się, że można spędzić wspaniałe wakacje w naszym hotelu i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Pana z powrotem.
Mamy nadzieję powitać Pana w Sunrise Royal Makadi Resort ponownie!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

dużo lepiej niż w Tunezji i w Turcji jeśli chodzi i obsługę i komfort wypoczynku, gorąco tak jak wszędzie, jedzenie każdy coś dla siebie na pewno znajdzie , hotel godny polecenia z czystym sumieniem, :)

Wskazówka dotycząca pokoi: super , może klima troszkę za głośna.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, arturek1320
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji