Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Makadi Bay
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (10 159)
Filtruj recenzje
10 158 wyniki
Oceny podróżnych
7 789
1 535
546
168
120
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7 789
1 535
546
168
120
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 10 158 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Piękny ogromny obiekt. Dojście z pokoju na plażę lub na stołówkę to krótki spacerek, który na wakacjach tego typu jest całkiem przydatny. Jedzenie - tak duży wybór, że pierwszego dnia ciężko się odnaleźć, jednak każdy znajdzie coś dla siebie. Rano pyszne naleśniki smażone na bieżąco! Pokoje czyste i ładne. Największe uznanie dla obsługi hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Karolina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 8 września 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Dla osób które pojawią się w Royal Makadi poraz pierwszy to naprawdę raj. Piękne miejsce, życzliwi i sympatyczni bardzo pomocni ludzie, wspaniałe różnorodne jedzenie.Magiczne słońce i krystaliczna ciepła woda.(Tylko jedno ale. Byliśmy tam poraz czwarty i nie możemy zrozumieć krytreriów dostępu do tak zwanej strefy VIP. Kryterium korzystania z basenu " no children under 16 ...old" jest dla nas dyskryminujące i bezsensowne . Dlaczego 8 razy anie siede m lub dziewięć.należy być wtym miejscu aby można było skorzystać z tego basenu?)

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie ok a nawet lepiej jeżeli są trochę dalej od restauracji głównej ( spacery)
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, witoldbitner
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gość,
Dziękujemy bardzo za cenny komentarz

Doceniamy bardzo, że podzielił się Pan wrażeniami z wakacji w Sunrise Select Royal Makadi Resort.

Cieszymy się, że można spędzić wspaniałe wakacje w naszym hotelu i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Pana z powrotem.
Mamy nadzieję powitać Pana w Sunrise Royal Makadi Resort ponownie!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jeden z najlepszych hoteli w w Egipcie. Obsługa hotelowa - absolutny TOP wśród hoteli wakacyjnych w Egipcie i nie tylko, niesamowicie uprzejma i profesjonalna. Hotel na beztroskie wakacje.
Hotel bardzo duży, na rozległym terenie, piękne, wypielęgnowane tereny zielone. Wystarczająca ilość miejsc zarówno na basenach jak i na plaży. Piaszczysta plaża, z łagodnym wejściem do morza, kilkanaście metrów od brzegu - rafa koralowa.

Wskazówka dotycząca pokoi: bardzo czyste, super duża łazienka
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pbrodnicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Gość,
Dziękujemy bardzo za cenny komentarz

Doceniamy bardzo, że podzielił się Pan wrażeniami z wakacji w Sunrise Select Royal Makadi Resort.

Dziękujemy bardzo, że docenił Pan pracę personelu hotelowego i animatorów. Cieszymy się, że można spędzić wspaniałe wakacje w naszym hotelu i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Pana z powrotem.
Mamy nadzieję powitać Pana w Sunrise Royal Makadi Resort ponownie!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

dużo lepiej niż w Tunezji i w Turcji jeśli chodzi i obsługę i komfort wypoczynku, gorąco tak jak wszędzie, jedzenie każdy coś dla siebie na pewno znajdzie , hotel godny polecenia z czystym sumieniem, :)

Wskazówka dotycząca pokoi: super , może klima troszkę za głośna.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, arturek1320
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel na najwyższym poziomie, wszędzie czysto a obsługa zawsze uśmiechnięta i nie czeka na "tipy". Jedzenie bardzo dobre, dziennie coś innego do wyboru. Restauracje a'la carte są super w szczególności " Basilico" włoska oraz Beduińska, nie było problemu z dokonaniem zamówienia ale szkoda że w menu nie ma dań wypisanych po polsku. Jak najbardziej polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi...

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje zadbane, dziennie sprzątane, czyste, nie ma do czego się doczepić..
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, adamw19832019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji