Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Makadi Bay
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (10 159)
Filtruj recenzje
10 159 wyniki
Oceny podróżnych
7 790
1 535
546
168
120
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7 790
1 535
546
168
120
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 10 159 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jeden z najlepszych hoteli w w Egipcie. Obsługa hotelowa - absolutny TOP wśród hoteli wakacyjnych w Egipcie i nie tylko, niesamowicie uprzejma i profesjonalna. Hotel na beztroskie wakacje.
Hotel bardzo duży, na rozległym terenie, piękne, wypielęgnowane tereny zielone. Wystarczająca ilość miejsc zarówno na basenach jak i na plaży. Piaszczysta plaża, z łagodnym wejściem do morza, kilkanaście metrów od brzegu - rafa koralowa.

Wskazówka dotycząca pokoi: bardzo czyste, super duża łazienka
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pbrodnicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Gość,
Dziękujemy bardzo za cenny komentarz

Doceniamy bardzo, że podzielił się Pan wrażeniami z wakacji w Sunrise Select Royal Makadi Resort.

Dziękujemy bardzo, że docenił Pan pracę personelu hotelowego i animatorów. Cieszymy się, że można spędzić wspaniałe wakacje w naszym hotelu i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Pana z powrotem.
Mamy nadzieję powitać Pana w Sunrise Royal Makadi Resort ponownie!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

dużo lepiej niż w Tunezji i w Turcji jeśli chodzi i obsługę i komfort wypoczynku, gorąco tak jak wszędzie, jedzenie każdy coś dla siebie na pewno znajdzie , hotel godny polecenia z czystym sumieniem, :)

Wskazówka dotycząca pokoi: super , może klima troszkę za głośna.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, arturek1320
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel na najwyższym poziomie, wszędzie czysto a obsługa zawsze uśmiechnięta i nie czeka na "tipy". Jedzenie bardzo dobre, dziennie coś innego do wyboru. Restauracje a'la carte są super w szczególności " Basilico" włoska oraz Beduińska, nie było problemu z dokonaniem zamówienia ale szkoda że w menu nie ma dań wypisanych po polsku. Jak najbardziej polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi...

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje zadbane, dziennie sprzątane, czyste, nie ma do czego się doczepić..
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, adamw19832019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Podczas planowania wczasów każdy z nas czyta recenzje hoteli, które nas interesują. Wszystkie negatywne opinie na temat tego hotelu puściłam mimo chodem. I było warto! Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Czystość przede wszystkim! Pokoje, plaża, teren basenów rewelacja! Jedzenie różnorodne i pyszne. Mnóstwo restauracji do wyboru z wielu zakątków świata - pycha!!!! Pojechaliśmy z dwójką dzieci i czułam się jakby ich nie było..w ogóle się nie nudzili. Wspaniali Animatorzy! Zwłaszcza z Polski!!! Serdeczne podziękowania dla Mikołaja z Sun Fun :) jesteś wielki :) Hotel godny polecenia i na pewno tam wrócimy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Byliśmy w pokoju 4 osobowym typu standard. Czysto, przestronnie
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, madallica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo ładny, duży hotel z pięknym zielonym ogrodem. Baseny ze zjeżdżalniami to raj dla dzieci dodatkowo Czyste zadbane pod stala kontrola pracowników ciągle badana woda.Pracownicy dopieszczali nas na każdym kroku, na basenie, w restauracji.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje bliżej morza większa cisza i spokój, gdyż są z dala od zjeżdżalni oraz centrum imprez.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joannabN1494XQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Beste Host,

Hartelijk dank dat u Sunrise Select Royal Makadi Resort hebt gekozen voor uw vakantie in Egypte. Wij hopen dan ook dat u heeft genoten van uw verblijf.

Bedankt voor uw kostbare tijd die u heeft genomen voor uw beoordeling.
Uw mening als dierbare hotelgast is heel belangrijk om onze kwaliteiten en normen te kunnen bewijzen en te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Sunrise Select Royal Makadi management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji