Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9 838)
Filtruj recenzje
9 838 wyniki
Oceny podróżnych
7 532
1 495
529
165
117
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7 532
1 495
529
165
117
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 838 recenzji
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019

: Jestem zachwycona pobytem w tym hotelu! To nasz pierwszy raz w Egipcie. Hotel bardzo zadbany, ogrodnicy codziennie doglądają i pielęgnują ogromny teren wokół hotelu, dbając o najmniejszy szczegół. Jedzenie pyszne! Dużo świeżych owoców, wielki wybór dań i dodatków. :-) Kelnerzy szukają wolnego miejsca jak tylko przekroczysz próg restauracji, później krzątają się dolewając kawę/herbatę/sok ze świeżych owoców. Dużo restauracji alacarte, wszystkie darmowe oprócz jedynej przy plaży. Bar przy basenie rewelacja! Wieczorna obsługa zasługuje na dużą pochwałę. Bez przerwy dbają o gości. Polecam kelnera który obsługiwał gości od strony amfiteatru, robił na prawdę świetną robotę! :-) zespół animatorów zasługuje na medal!!! Świetna ekipa. Cały dzień jakieś zajęcia/animacje/aktywności. Nie można się z nimi nudzić. Co wieczór show! Codziennie coś innego. Pokoje czyste i zadbane, codziennie sprzątane. Baseny rewelka! A plaża cudo! Piasek, czysta woda. Sama plaża jak i teren wokół badzo zadbany. Myślę że jeszcze wrócimy do tego hotelu. Żal było wyjeżdżać. Animator z którymi się zaprzyjaźniliśmy przyszedł w dniu wyjazdu do recepcji pożegnać się z nami, co było na prawdę miłym akcentem na koniec.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Domiiinika03
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 7 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much that you have taken some of your precious time to post this charming review. It is really a pleasure to read it and we are very proud to receive your respected compliments.

Thank you very much that you appreciated work of hotel staff. We are glad that our hotel met and exceed your expectations. And we will be more than happy to have you as our guest again.

Best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019

Hotel jak i caly obiekt bardzo zadbany ,wszedzie czysciutko ,zielan bardzozadbana,mila obsluga ,pyszne jedzonko i wspaniale animacje dla dzieci jak i dla doroslych !!!Blisko do przeslicznej rafy koralowej .Polecam.!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Nasz pokoj byl na srednim poziomie ale przytulny i czysciutki ,przebywalismy w nim niewiele czasu .
Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Roving18247041089
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Vážení hosté,
SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort –Select bych vám poděkovat za pěkné hodnocení.
Jsme velmi rádi, že jste si užili svou dovolenou s námi.
Těšíme se na vás přivítat brzy znovu.
S pozdravem
Řízení hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2019

Super hotel, duży obszar, piękne rozległe ogrody, wspaniałe baseny, restauracje a la carte, bardzo czysto, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie i pokój - standard egipski, animacje świetne, polecam!

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, akaszkowiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 29 maja 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2019

Hotel wspaniały, warty polecenia rodzinom z dziećmi, młodym i starszym. Szukający rozrywki jak i ciszy i spokoju. Jedzenie bardzo smaczne. Miejsca na plaży i nad basenami wolne o każdej porze dnia. Bezpieczeństwo gości na wysokim poziomie. Przemiła i przesympatyczna obsługa.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój standard miły i przestronny. Czysto.
Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Connector56676833797
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 25 maja 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2019

Pobyt bardzo udany.
Czyste pokoje, codziennie sprzątane.
Baseny z super obsługą.
Jedzenie- bardzo duży wybór o każdej porze. Restauracje tematyczne z super obsługą- przy tygodniowym pobycie można każdego dnia jeść w innym miejscu.

Jedyny minus, to zimna woda w basenach, chociaż obsługa zapewniała, że woda jest podgrzewana.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, mareko2012
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royalmakadi, General Manager, SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort -Select-Odpowiedź udzielona 15 maja 2019

Szanowni Goście,

Chcielibyśmy podziękować za miłe komplementy o Sunrise Select Royal Makadi Resort.
Cieszymy się, że spędziła Pani miłe wakacje z nami.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję zobaczyć Panią już wkrótce. To będzie nasz zaszczyt powitać Panią ponownie.


Z poważaniem
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji