Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 847)
Filtruj recenzje
1 847 wyniki
Oceny podróżnych
1 381
284
87
46
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 381
284
87
46
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 847 recenzji
Zrecenzowano: 24 maja 2019

Hotel oddalony od Hurghady ale nie ma problemu z komunikacją taxi około 15 minut do centrum. Obsługa bardzo dobra miła i uprzejma, w Recepcji Adam który mówi dobrze po polsku bez problemu pomaga załatwić wszystko co potrzeba gościom którzy mają problem z porozumiewaniem się w innym języku jak nasz ojczysty... Obsługa barów i restauracji bezproblemowo komunikuje się w języku angielskim. Dla dzieci mały lunapark z kilkoma karuzelami i mini kolejkami górskimi odpłatny ale symbolicznie. Jedzenie bardzo dobre, polecam chili con carne dostępne w barze przy zjeżdżalniach, byliśmy dużą grupą kilkudziesięciu osób i nikt nie miał żadnych problemów żołądkowych... Do plaży bardzo blisko około 3 minut pieszo bądź minuta busikiem który cały czas kursuje na plaże, obok drug hotel z którego również można korzystać, w nim jest dyskoteka i fajny basen z wpuszczonym barem. Jest też centrum nurkowe i niewielka ale ładna rafa koralowa, plaża piaszczysta ale aby wejść do wody potrzebne są buty. Wieczorami oczywiście animację dla najmłodszych i dorosłych później animatorzy zapraszają na dyskotekę. Z czystym sumieniem polecam hotel...

Termin pobytu: grudzień 2018
Dziękujemy, tomaszw681
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel M, Guest Relations Manager, Serenity Fun CityOdpowiedź udzielona 24 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for sharing this lovely review about our hotel, we really appreciate it.

We are delighted to read that you and your family enjoyed your stay with us and that our facilities met your expectations.

It was a pleasure to host you all and we hope we will meet you at Serenity Fun City again in the near future.

Best wishes,

Lena
Guest Relations
Serenity Fun City

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Hotel - ogólnie ok - ale zdecydowanie to nie hotel 5 gwiazdkowy,
Posiłki - smaczne, każdy cos znajdzie dla siebie
Wi-Fi - bardzo słabe, ale jest
Plaża: 600m wiec chwila na nogach lub bus który kursuje w kółko
Atrakcje: Rafa koralowa przy hotelu - warto zabrać maski do snurkowania, duży park wodny dla dzieci jak i dorosłych
Lokalizacja - na uboczu nie dla osób lubiących wycieczki do centrum, raczej relaks.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, pawel892018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel M, Guest Relations Manager, Serenity Fun CityOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you for visiting us and for taking the time to share your feedback about your stay.

The opinion of every customer is important to us and we always keep analyzing comments and suggestions from our guests to improve our services and facilities.

We are very happy that overall you had a lovely stay in our hotel but we will definitely work on all your comments to further improve our hotel.

Thank you once again for your comments and we look forward to meeting you again in the future.

Kind regards,


Codi
Guest Relations
Serenity Fun City

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu jest Mahmoud ktory mówi bardzo dobrze w języku polskim!!!! Bardzo bardzo pomocny. Menadżer również zaintetesowany naszymi problemamu. Opieka medyczna bardzo dobra . Jedzenie super najlepsze w Egipcie. Bardzo dobrzy kucharze. Dziękuję za miły wypoczynek. Na pewno tu wrócimy. Kelnerzy super. Urlop udany. Dziękujemy bardzo za pobyt. Dużo animacji dla dzieci, wesole miasteczko, kino, planeta game.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel M, Guest Relations Manager, Serenity Fun CityOdpowiedź udzielona 28 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you for the time you have taken to write your review regarding your recent stay in Serenity Fun City. It was a pleasure to host you and your family.

As a hotel we are always striving to ensure the highest level of service is being provided at all times and for all of our guests.

It would be a delight to welcome you back in the near future.

Kind Regards,
Codi
Guest Relations
Serenity Fun City

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wprawdzie nie pięcio ale cztero gwiazdkowy ale mino tego wraz z rodzina jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu. Na stołówce szum dlatego posiłki wolałam jadać na zewnątrz :) Obsługa bardzo miła. Obiekt idealny dla rodzin z dziećmi , jednak gdy rodzice szukają chwili spokoju w odległości paru metrów znajduje się siostrzany hotel dla dorosłych z którego uroków tez można korzystać. Morze, plaża bardzo ładna . Polecam sesje zdjęciowa u fotografa Kesho , piękne zdjęcia i fajna pamiątka .
Dla dzieci mnóstwo atrakcji , tydzień pobytu a mimo to zabrakło nam czasu by skorzystać ze wszystkich :)
Polecam ten hotel !

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, L6924PSannag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel M, Guest Relations Manager, Serenity Fun CityOdpowiedź udzielona 1 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for sharing your feedback on your holiday here with us at Serenity Makadi Beach, we are being endlessly thankful for your warm and encouraging comments concerning our hotel’s location, delicious food and friendly employees.
The vacation impressions of our valuable guests are always of high significance for us, needless to say we are extremely delighted that you had a brilliant stay in our sunny resort.
We look forward to welcoming you back again.

Warmest regards,
Kathy
Guest Relations Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2019

Hotel z klasą . Bardzo dobre wyżywienie, Czysto w hotelu i pokojach. Uprzejma obsługa.
Można wykupić tanio fakultatywne wycieczki. Szczególnie polecam wyprawę na rafy.
Duża frajda z pływania wśród raf . Woda ok. 26 st. nawet w marcu.

Wskazówka dotycząca pokoi: WIdoka na aqua park
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jani02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel M, Guest Relations Manager, Serenity Fun CityOdpowiedź udzielona 13 lutego 2019

Drodzy Panstwo,

Dziękujemy bardzo za podzielenie się wakacyjnymi doświadczeniami na Tripadvisor.

Jest ogromną przyjemnościa dla nas, wiedziec że byliśmy w stanie zapewnić wspaniałe wspomnienia wakacyjne, ponieważ to jest to, po co tu jesteśmy i to jest to, co lubimy robić.

Naszym celem jest zaspokojenie wszystkich potrzeb naszych gości a nawet przekraczanie oczekiwań, gdy tylko jest to możliwe.

Cieszymy sie, ze moglismy zapewnic Panstwu przyjemne wakacje.

Czekamy na ponowne przyjęcie Panstwa w Serenity Hotels już wkrótce.

Z poważaniem,

Joanna
Guest Relations
Serenity Fun City

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji