Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 390)
Filtruj recenzje
2 392 wyniki
Oceny podróżnych
1 763
516
81
19
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 763
516
81
19
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 392 recenzji
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

rewelacyjny hotel byliśmy tam 4 razy z rzędu po dwa tygodnie, wszystko na najwyższym poziomie 100% satysfakcji, obsługa i animatorzy pełen profesjonalizm i dyskrecja, piaszczysta plaża ! i fajna ładna rafa wszędzie swoboda wolne leżaki, nie ma nigdzie tłoku

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, porebskiz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JAZMAKADIOASIS, Front Office Manager, Jaz Makadi Oasis Resort & ClubOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your positive review with other travelers on Trip Advisor. We are truly happy to know that you have enjoyed your stay with us and we hope to have the chance of welcome you soon again.
We look forward to welcome you soon,

Kind regards,
Ahmed Shafik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2018 z urządzeń przenośnych

Razem z narzeczonym spędziliśmy tydzień w Hotelu Jaz Makadi Oasis. Hotel i cała obaluga na najwyższym poziomie. Pokoje przepiękne. Jedzenie pyszne i różnorodne! Mieliśmy okazje nawet skosztować kraby. Ogromne baseny, a plaza piekna, w pobliżu rafy koralowe obłędne! Polecamy wycieczkę z gruba Scuba na otwarte morze gdzie mogliśmy ponurkować i podziwiać rafy oraz koniecznie trzeba zobaczyć wyspę Paradise!!..To były najpiękniejsze i bardzo romantyczne wakacje!!...polecamy hotel każdemu! ☺️

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, marada2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JAZMAKADIOASIS, Guest Relations Manager, Jaz Makadi Oasis Resort & ClubOdpowiedź udzielona 20 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Marada,

First of all, thank you very much for taking the time to evaluate our hotel.
Each feedback is an important support for us - just so we learn what our guests want and can react to.
We are delighted that you have spent a lovely and relaxing holiday in our house.
We would like to forward your kind words to the entire team.
Thank you for visiting our hotel and thank you again for the feedback we received from you.
We would be delighted to welcome you back to Jaz Makadi Oasis.

Best regards
Asiya Salyakh

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2018

jedzenie praktycznie takie jak w kazdym z egipskich hoteli. W pokoju 2 razy zepsula sie klimatyzacja ( co przy 40 stopniach jest denerwujace)W hotelu praktycznie sami niemcy i rosjanie ( bardzo malo polakow wybieralo ten hotel)Obsluga swietna Brak animacji w jezyku polskim dla dzieci plaza bardzo ladna i czysta. Super rafabasen w rzeczywistosci jest mniejszy niz na zdjeciachwi-fi niby jest a jednak jakby go nie bylo ogolnie wakacje wspominamy bardzo milo ale do tego hotelu juz nie wrocimy

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 069anulka069
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JAZMAKADIOASIS, Guest Relations Manager, Jaz Makadi Oasis Resort & ClubOdpowiedź udzielona 1 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

First of all, thank you very much for taking the time to evaluate our hotel.
Each feedback is an important support for us - just so we learn what our guests want and can react to.
As you mentioned, there are different nationalities in the hotel and it is a little bit difficult to cover all the languages. For this reason (for example in the Kids Club) the basic language is English and the additional language speakers are according the nationalities that we have in our house.
For the air condition it is complicated to keep in shape all the equipment and in case guests inform us that it is not working in the room, we send our service center immediately to fix it.
We are delighted that you have spent a lovely and relaxing holiday in our house.
We would like to forward your kind words to the entire team.
Thank you for visiting our hotel and thank you again for the feedback we received from you.
We would be delighted to welcome you back to Jaz Makadi Oasis.

Best regards
Asiya Salyakh

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018

Jest to mój piąty pobyt w Egipcie (zawsze z żoną i dzieckiem) a trzeci w hotelu z sieci Jazz (wcześniej Jaz Aquamarine Hurghada oraz Jaz Lamaya w Marsa Alam).
Pokoje i sam hotel:
Hotel położony jest w zatoce Makadi, między Hurghadą a Safaga - 50 minut autokarem od lotniska. Nad zatoką znajduje się kilka hoteli w tym kilka z sieci Jaz, po których możemy się poruszać. Na terenie hotelu jest bardzo czysto, dookoła zadbana, bujna roślinność, zabudowa niska w stylu charakterystycznym dla tego regionu.
Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny o głębokości 1,2m i 1,4m oraz dwa brodziki 0,4m.
Rozłożenie hotelu powoduje ze z każdego pokoju jest wszędzie blisko, czy to poolbar, restauracja albo basen. Pokój przestronny, codziennie sprzątany. Sufit z czerwonej cegły, w kształcie kopuły - szacun dle tego kto go budował, jubilerska robota :)
Codziennie 1,5l wody w butelce na osobę. Pokój posiadał balkon, meblami ogrodowymi i suszarką. Na duży plus bardzo cicha klimatyzacja.
Wyżywienie:
Jedzenie bardzo urozmaicone, każdy posiłek składa się z kilkunastu dań plus desery - bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie są ryby, kurczak, wołowina oraz świeże owoce. Podczas naszego pobytu były krewetki królewskie z grilla, pieczone mięso z wielbłąda, kraby, kalmary, sushi, steki z tuńczyka.
Między posiłkami można się posilić w barze przy basenie jak i plaży. Tam serwują pizzę, hamburgery, hot dogi, shoarma i inne szybkie dania - nie trzeba wracać do hotelu z plaży by zjeść dobry obiad.
Plaża:
Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej. Do plaży jest jakieś 250-300m, raptem 5 minut spacerkiem. Gdy dojdziemy na plażę od razu obsługa hotelowa szuka nam wolne leżaki z parasolem. Gdy znajdzie pasujące nam miejsce, rozkłada on za nas ręczniki na leżakach - pierwszy raz z taką obsługą się spotkałem, strasznie fajna i miła rzecz :)
Plaża czysta, ładnie zagospodarowana, wszystko w dobrym stanie. Na play bar z napojami i przekąskami, wypożyczalnia sprzętu do snurkowania, słowem wszystko co jest niezbędne do miłego spędzenia całego dnia nad morzem.
Plaża piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza. Na przeciwko hotelowej plaży znajdują się trzy rafy. Dla amatorów snurkowania spokojnie wystarczy - mnóstwo kolorowych rybek, sporadycznie płaszczki, czy mureny. Jeśli chodzi o koral to już gorzej - widać duże kolonie martwego kamienia, ale miejscami można znaleźć piękne, kolorowe skupiska.
Ale wystarczy przejść jakieś 500 metrów w prawo do pomostu hotelu Kleopatra i tam rafa powala. 6-8 metrowa ściana pięknego korala ciągnąca się... no właśnie nie wiem - ja opływałem jakieś 200m i wracałem, ale pewnie drugie tyle jeszcze było... Piękny koral, zatrzęsienie ryb, widok przepiękny. Jedna z ładniejszych raf po jakich snurkowałem w Egipcie. Rafa przy hotelu Kleopatra - świetna, polecam!
Rozrywka:
Goście Jaz Makadi Oasis, bezpłatnie mogą korzystać z Aqua Parku znajdującego się jakieś 4 km od hotelu. Aqua park znajduje się na terenie hotelu Jaz Aquavita. Codziennie, co pół godziny, od 9.45 do 17 dowozi nas tam darmowy autobus. Szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi - do dyspozycji gości i tu nie ma błędu: 50 zjeżdżalni. 25 dla dorosłych i 25 dla dzieci. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami i napojami z którego możemy korzystać w ramach all. bardzo polecam ten Aqua park - świetna zabawa dla wszystkich gwarantowana!!!
Wieczorami, około godziny 21, na terenie hotelu organizowane były różnego rodzaju występy: gitara akustyczna, śpiew, taniec nowoczesny - generalnie miło spędzony wieczór. W tym samym czasie w amfiteatrze bawiły się dzieci na swojej imprezie :)
Około 23 występy się kończyły i hotel powoli zasypiał.

Podsumowując:
Gorąco polecam ten hotel. Rodziny z dziećmi, pary, single spędzą w tym miejscu niezapomniane chwile. Sieć hoteli JAZ to jakość - i po raz kolejny się o tym przekonałem.
Aqua park, piękna plaża, ciepłe może, kolorowa rafa nieopodal, uśmiechnięci i życzliwi ludzie obsługi - czego więcej trzeba chcieć? Udany urlop w 100%. Z chęcią odwiedzę ten Resort jeszcze raz.

PS
Przepraszam za pisownię i interpunkcję - starałem się jak najwięcej oddać nie zawsze w zgodzie ze słownikiem :)

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, GlobeEY
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JAZMAKADIOASIS, Guest Relations Manager, Jaz Makadi Oasis Resort & ClubOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Rafal,

First of all, thank you very much for taking the time to evaluate our hotel and to give so full description of your stay.
Each feedback is an important support for us - just so we learn what our guests want and can react to.
We are delighted that you have spent a lovely and relaxing holiday in our house.
We would like to forward your kind words to the entire team.
Thank you for visiting our hotel and thank you again for the feedback we received from you.
We would be delighted to welcome you back to Jaz Makadi Oasis.

Best regards
Asiya Salyakh

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Była to moja pierwsza podróż do Egiptu i jak na razie ostatnia. Poleciałam tam z TUI i pierwsze wrażenie było bardzo złe. Po przylocie nikt się nami nie zajął nasza rezydentka weszła na może 2min do autobusu i powiedziała że kierowca nas zawiezie do hotelu. W hotelu nie było nikogo z polski ani nikogo kto by mówił po polsku(jeżeli nie znałoby się języka angielskiego albo niemieckiego byłoby ciężko). Z recepcji po wielkiej akcji dogadania się z nimi zawieźli nas do naszego pokoju. Pokój był bardzo ładny przestronny i zadbany łózko było najlepsze na jakim do tej pory spałam łazienka była czysta i pokoje codziennie sprzątane (minus był taki że mielismy walizki w innej częsci pokoju i zawsze były one przestawiane i układane "po swojemu" nawet gdy rzeczy były na walizce np spodenki gazety wszystko było przestawiane)
Jedzenie było bardzo dobre pyszne niestety nie jedliśmy owoców i warzyw ze strachu na faraonówkę ( jakby kogoś dopadło polecam wybrać się do ich apteki i kupić ANTINAL leki z polski na biegunke mogą nie pomóc) i drinki też piliśmy bez lodu tak na wszelki wypadek.
Basen codziennie sprzątany woda w basenie była podgrzewana. Leżaki zawsze rano przed śniadaniem zajmowałam sobie ręcznikiem bo potem było ciężko o dobre miejsca.
Plaża jest strzeżona tak samo jak hotel przy wyjściu i wejściu do hotelu zawsze stał ochroniarz na granicy pomiędzy hotelami też zawsze ktoś siedział oraz w nocy pilnowali (raz jak poszliśmy nocą na plaże to dwa razy musieliśmy pokazać opaskę z hotelu) Przy plaży są bezpłatne leżaki i piękna rafa nie trzeba daleko wypływać, a jak się pójdzie na molo to wszystko cały pod wodny świat z niego widać)
Jeżeli chodzi o obsługę dla nas była bardzo nie uprzejma ( dla czterech młodych osób 19-23lat) Nasza rezydentka która przez 7 dni w hotelu była trzy razy po może 10minut powiedziała że wszyscy tutaj rozumieją po agielsku co bardzo ciekawe że gdy my coś do nich mówiliśmy to nie rozumieli albo wychodzi na to że udają że nie rozumieją... np sytuacja przy barze: mówię :with no ice a on nakłada mi lód i zaczyna robić drinka dopiero za czwartym razem spojrzał się na mnie i gdy powiedziałam ponownie no ice on go dopiero wyrzucił. Kelnerzy przy sniadaniu podchodzili do niemców pytali się czy chcą kawy czy wszystko ok a nas omijali z daleka, gdy podchodzili do nas zabrać jedzenie zawsze coś dogadywali pod nosem w swoim języku a o uśmiechu już nie wspomnę.
W Egipcie w lutym jest na pewno cieplej niż w Polsce ale to taka ciepła wiosna woda w morzu zimna gdyby nie podgrzewany basen też nie dało rady by się kąpać, noce bardzo zimne warto mieć długie spodnie i ciepłą bluze.
Gdyby nie obsługa mogłabym ponownie wrócić do tego hotelu.

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Monn96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JAZMAKADIOASIS, Guest Relations Manager, Jaz Makadi Oasis Resort & ClubOdpowiedź udzielona 12 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all, thank you very much for taking the time to evaluate our hotel.
Each feedback is an important support for us - just so we learn what our guests want and can react to.
Regarding to your comments about the hygiene. The hygiene in Hotel is controlled by "Chrystal International" and we are rated as a "Green Star Hotel". In case guests have a problem with the health, they should contact to Hotel Doctor to find a real reason of sickness instead of covering it by unknown medicine.
Guests in our Hotel are from different countries and there is no privilege on a certain nationality. But regarding the service we will take more attention on it by addition of training hours.
Thank you for visiting our hotel and thank you again for the feedback we received from you.
We would be delighted to welcome you back to Jaz Makadi Oasis.
Best regards
Asiya Salyakh

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji