Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 220)
Filtruj recenzje
2 219 wyniki
Oceny podróżnych
1 687
445
59
18
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 687
445
59
18
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 219 recenzji
Zrecenzowano: 3 maja 2016

Jestesmy zachwyceni wszystko bylo w najlepszym porzadku .Jedzenie smaczne napoje w puszkach i butelkach.Plaza czysta codziennie sprzatana.Dobre animacje.Wszyscy staraja sie byc bardzo mili.Plaza piaszczysta z laagodnym zejsciem do wody

Termin pobytu: kwiecień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Aleksandra B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mandy M, Guest Relations Manager, Iberotel Makadi BeachOdpowiedź udzielona 20 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

Thank you for choosing Iberotel Makadi Beach to spend your holidays.
My team and I would like to thank you for your valued feedback. You have provided us with great motivation and we will do our best to improve the service we offer.
Once again, thank you for visiting our hotel, and for your feedback.

Manuel Guardia
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2013

Hotel usytuowany jest w odległości ok 30 km od lotniska na wydzielonym, ogrodzonym murem, strzeżonym terenie tworząc z kilkoma innymi hotelami, restauracjami, sklepikami, aquaparkiem i polem golfowym mini miasteczko - Madinat Makadi. Po całym kompleksie można się swobodnie poruszać.
Pokoje w hotelu są wyremontowane, wyposażone w idywidualnie sterowaną, bardzo wydajną aczkolwiek dość głośną klimatyzację. Minibarek uzupełniany jest codziennie w bezpłatne napoje bezalkoholowe (cola fanta sprite) oraz butelkę wody. Dodatkowo woda butelkowana niegazowana dostępna jest na terenie całego hotelu w nieograniczonych ilościach.
Jedzenie rewelacyjne, bardzo urozmaicone, codziennie inne wieczory tematyczne. Polecam przepiórki i udziec jagnięcy podczas wieczoru egipskiego i steki wołowe podczas wieczoru BBQ. Z "przekąsek" bardzo polecamy pizze pieczoną w restauracji przy basenie. Tam również można pobierać z zamrażarki lody (rożki czekoladowe i śmietankowe).
Wieczorami bogaty program rozrywkowy z muzyką na żywo i pokazami artystycznymi m.in. fakir.
Na każdy pokój raz na pobyt otrzymuje się (na żądanie w recepcji) bezpłatny voucher na internet w ilości 150mb. Najlepszy zasięg w lobby ale w pokoju też daje radę.
Hotel zdominowany przez gości z Niemiec, jakieś 80%, w dalszej kolejności przez Rosjan. W trakcie naszego pobytu byliśmy jedynymi gośćmi z Polski.

Termin pobytu: lipiec 2013
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, AMJBPoznan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HassanElhawary, Front Office Manager, Iberotel Makadi BeachOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

Thank you for choosing Iberotel Makadi Beach to spend your holiday
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.

Manuel Guardia
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 dni temu

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManuelGuardia19, General Manager, Iberotel Makadi BeachOdpowiedź udzielona 2 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManuelGuardia19, General Manager, Iberotel Makadi BeachOdpowiedź udzielona 4 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lutego 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManuelGuardia19, General Manager, Iberotel Makadi BeachOdpowiedź udzielona 20 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji