Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 934)
Filtruj recenzje
1 934 wyniki
Oceny podróżnych
1 110
419
218
100
87
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 110
419
218
100
87
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 934 recenzji
Zrecenzowano: 23 stycznia 2019

Byliśmy z dziećmi(14 i10 lat) we ferie -styczeń 2019, każdy znajdzie coś dla siebie, dla syna kapitalny flow ride, córka spędzała czas na statku wodnym oraz zjeżdżalniach i basenie(jeden podgrzewany), my na plaży. Obsługa bardzo miła i pomocna, hotel bardzo czysty, jedzenie dla każdego, tylko malkontenci mogą narzekać, na plaży czyściutko, piaszczysta, bardzo ładna rafa niedaleko brzegu, łagodne zejście do morza, temp. morza jakieś 22-23 stopnie. Na zewnątrz 24-25 stopni i słońce, które zachodzi po 17 tej. do 16 tej można leżeć na plaży, noce i wieczory chłodne ok. 13 stopni nie było termometrów ale miałam lekką kurteczkę puchową i ją zakładałam ale jestem zmarzluchem. Piękna promenada wzdłuż morza, oświetlona , pierwszy raz zamieniliśmy narty we ferie na ciepłe kraje i już chyba tak zostanie. Człowiek wraca wygrzany, opalony, wypoczęty, jednocześnie trzeba powiedzieć że czuliśmy się tam bezpiecznie, kelnerzy za naprawdę symboliczny napiwek bardzoooo uczynni. Ale też nie czuje się presji ,że ktoś tego oczekuje. Było fantastycznie. Obłożenie hotelu patrząc na jego wielkość, to 1/4, mieliśmy pokój rodzinny, który miał chyba ze 60 m2 w tym garderoba, łazienka z wydzielonym prysznicem i toaletą, jak mieszkanie, a taras też chyba z 50 metrów na 2 poziomach, jednak jakiś napiwek trzeba dać(5 lub 10 $)wystarczy za pokój "lepszy od dobrego".

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje zaczynające się od 8 000 mają widok na budowę kolejnego hotelu, świetne pokoje rodzinne,
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, EWMMila
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mohamed S, Front Office Manager, Sunwing Waterworld Makadi HotelOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ewa,

Thanks for your time to share your experience during your vacation in our Sunwing Waterworld. Nice that every one of your family found a special offer for fun and enjoying. Even you changed your vacation from the past in snow with skiing to snorkeling in the sea. Thank you for your recommendation and the praise to our service and staff. We already delivered it to all of them.

We will be proud to see you again in our hotel, you are welcome any time.

With sunny greetings
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel świetny dla rodzin z dziećmi, aquaparki i zjeżdżalnia do nauki serfowania rewelacja. Fouad Mohamed leader pool jest bardzo pomocny i miły, jeśli jest jakiś problem zawsze pomoże. Punkty odejmuje za znikomą ilość owoców przy posiłkach, długie przerwy bez muzyki przy głównym basenie od 12:30 do 15:00, totalna cisza, oraz skracanie minidisco i brak show w dni w których są płatne show...takie wymuszanie zapłaty za show dwa razy na 10 dni. Ale pod kątem dzieci hotel rewelacyjny.

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ania_05800
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Sunwing Waterworld Makadi HotelOdpowiedź udzielona 1 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ania_05800,

Let us thank you for choosing Sunwing Waterworld Makadi for your holiday.
We want our guests to have a wonderful and memorable stay with us, so we are happy that you had a total relax family holiday.
Great that you also liked the entertainment program.
Look forward to welcoming you back very soon, in good health and spirit.

Guest Relation
Sunwing Waterworld Makadi Bay

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lutego 2018

Super baseny i zjeżdżalnie, klimat hotelu wieczorami nie do opisania, każda restauracja serwuje pyszne dania ala'carte ! Zawsze uśmiechnięci animatorzy! Dobra obsługa, drinki mocniejsze i lepsze za drobnym napiwkiem :) Pokoje cudowne, czyste, duże. POLECAM!

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, AgataP1310
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung, Sunwing Waterworld Makadi HotelOdpowiedź udzielona 21 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Agata P,

Thank you for the positive review that you have shared with us.
We want our guests to have a wonderful and memorable stay with us, so we are happy that you had a total relax holiday.
As the well-being of our guests is of great importance to us, we want to make sure that everyone is provided with our best service at all times. Therefore we highly appreciate your evaluation with regard.
Furthermore we are very happy that we could me your taste with our delicious fresh culinary offer.
Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Sincere regards,


Guest Relation
Sunwing Waterworld Makadi Bay

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2017

Właśnie skończyłam pobyt w tym hotelu. Muszę stwierdzić, że hotel ma swoje wady i zalety.
Przede wszystkim należy wspomnieć o braku pokoi dwuosobowych z oddzielnymi łóżkami. Ktoś kto jedzie na wakacje w dwie osoby, które nie lubią spać razem i trafi do tego hotelu będzie musiał zdecydować, która z osób śpi na dostawce w salonie. Powinna być możliwość wyboru pokoju z jednym dużym łóżkiem lub dwoma oddzielnymi.
Pokoje są wspaniale urządzone i nie można narzekać na brak miejsca. Duża sypialnia, salon balkon, garderoba oraz szafa, i ogromna łazienka na pewno zadowoli każdego. Jedyne co by można dodać to dzwonek do drzwi, bo nie słychać jak ktoś puka zwłaszcza jak się jest na drugim końcu pokoju.
Aby coś zjeść można wybrać jedną z wielu restauracji. Ja zdecydowanie polecam Fino, ponieważ jako jedyna oferowała jedzenie, które dało się zjeść. Nie, nie jestem z tych osób, które narzekają na jedzenie, ale poziom gastronomii zwłaszcza w restauracji głównej jest poniżej moich oczekiwań. Jedzenie bez jakiegokolwiek smaku albo tak doprawione, że się nie da jeść ( kucharz nie ma w ogóle smaku lub nie sprawdza co gotuje). Wieczory tematyczne to totalna ściema. Serwowane jest dokładnie to samo tylko zmienione są karteczki z podpisami tak by pasowały pod temat. Restauracje ala kart jest lepszym wyborem ale trzeba wziąć poprawkę na opis potrawy, który jest raczej sugestią niż faktycznym wyglądem dania (przynajmniej według mojej opini), przykładem może być restauracja włoska w której zamówiłam kurczaka ze szpinakiem, który okazał się bez szpinaku. Najlepiej funkcjonowała restauracja Fino, gdzie jedyne co mogło się wydawać inne niż powinno był sos. Potrawy były dobrze doprawione, a obsługa zawsze uśmiechnięta, chociaż miała dużo do roboty. Śniadania w Fino były dobrym wyborem- brak tłumów, obsługa menadżera, który nas polubił i dobre jedzenie. Do oferty śniadaniowej można by było dodać falafel ale i tak było ok.
Bary z napojami były dobrze zaopatrzone. Moim ulubionym napojem był sok z mango, który był dostępny wszędzie. Napoje alkoholowe z all'a dobre chociaż na egipski standard (zawsze można było kupić europejski alkohol, chociaż ja z tego nie korzystałam). Ulubionym miejscem do siedzenia był bar koło basenu Limo, gdzie obsługa starała się zaspokoić pragnienie każdego z gości.
Minusem barów było po pierwsze słabe oświetlenie (nie chodzi mi o ilość oświetlenia, bo światełek było mnóstwo, ale o ilość dawanego przez nie światła) Mało było miejsc by pograć w karty. Drugi minus barów to złe ulokowanie strefy dla palaczy. Osoba niepaląca, która nie lubi zapachu palonych papierosów była zmuszona przechodzić przez sam środek przejścia na którym ustawiono stoliki dla palaczy, a i potem znaleźć dla siebie dobre miejsce gdzie nie czuć tego zapachu. Strefa palaczy nie powinna być z brzegu!
Infrastruktura hotelu to kolejny punkt, którego nie umiem jednoznacznie zakwalifikować na plus lub minus. Ogromny park wodny dla dzieci i oddzielne zjeżdżane dla dorosłych to dobry sposób na pozbycie się długiego oczekiwania na zjazd, leniwa rzeka, z której zdążyłam skorzystać (bo albo się zepsuła albo nie funkcjonuje poza szczytem sezonowym) jest dobrym miejscem na wypoczynek, sztuczna fala do serfowania, na którą zawsze była duża kolejka, basen z falą to zdecydowanie plus. Należy wspomnieć, że zawsze dało się znaleźć wolne leżaki przy basenach i na plaży. Minusy- leżaki na basenie nie są dobre dla osób starszych, baseny wymagają remontu. Jeżeli nie lubisz schodów to ten hotel nie jest dla Ciebie. Atrakcje, baseny i plaża nie są na tym samym poziomie więc praktycznie nie da się uniknąć chodzenia po schodach.
Animacje, chociaż mało uczęszczane przez gości hotelowych, były dobrze zorganizowane i ciekawe. Animatorzy namawiali do brania udziału w zabawach i ćwiczeniach, nie byli nachalni lecz chcieli zachęcić jak największą liczbę osób. Szczególnie aktywny i miły wydawał mi się Lambert, który zaprzyjaźnił się z moją rodziną. Wieczorne show taneczne zwłaszcza te organizowane na basenie należało do moich ulubionych.
Położenie hotelu w cichej okolicy i piaszczystej plaży, zatoce z piękną rafą to świetne miejsce dla miłośników podglądania życia morskiego. Dodatkowy plus to możliwość darmowego zwiedzania rafy z przewodnikiem. Z innych usług które możemy dostać za darmo zapamiętałam między innymi maseczkę ogórkową, okłady z zimnych ręczników, czyszczenie okularów, nauka pływania czy mrożona herbata.
Podsumowując hotel dla mnie średni, jedzenie niezbyt smaczne, dobre animacje, świetna obsługo. Można dobrze wypocząć chociaż jest może się być głodnym.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje są wszystkie takie same- brak wyboru
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, IzabelaM411
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung, Sunwing Waterworld Makadi HotelOdpowiedź udzielona 26 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Izabela M,

We are totally grateful for your helpful feedback and genuinely would like to apologize for your unsatisfactory experience.

As we really understand how important is it to have a relaxing and comfortable stay, we do totally respect your valuable comments, so please rest assured that all what you have mentioned will be investigated immediately. Please be assured, that this experience definitely is not the normal standard of our hotel.

Nevertheless, we hope to welcome you back.

Best regards,


Guest Relation
Sunwing Waterworld Makadi Bay

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Baseny bardzo dobre,
jedzenie bardzo dobre,
animatorzy super, zawsze uśmiechnięci, drinki słabe, ciągle brak lodu ,
pokoje bardzo dobre, niestety klimatyzacja nie chłodzi!!!!
Sprzątanie pokoi średnie.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Roving720993
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 26 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your impressions about our hotel.
We are delighted to hear that you also were fully satisfied with our food and beverage offer.
Great that our animation team made a big impression on you.
It was certainly a pleasure looking after you and we hope to welcome you soon again.

Kindest regards,
Guest Relation Sunwing Waterworld Makadi Bay

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji