Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 699)
Filtruj recenzje
1 699 wyniki
Oceny podróżnych
1 428
205
42
12
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 428
205
42
12
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 699 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel w zamkniętym i strzeżonym miasteczku Makadi. 40 minut od Hurghady. Super czystość i obsługa. Pokoje w części hotelowej rewelacyjne. Wszystkie posiłki można zamawiać z karty. Na restauracji nie trzeba czekać na kelnera. Jest ich tak dużo że ciągle ktoś jest. Bardzo polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, SirRaf1975Pol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AymanAnis, General Manager, Steigenberger MakadiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Many Greetings from Steigenberger Makadi,

Thank you for choosing the Steigenberger Makadi for your kind previous stay,as the service is the only product that we sell and creating rewarding experiences for our guests remains our priority, we appreciate very much sharing with us your experience following your stay at the Steigenberger Makadi via TripAdvisor.

It is our goal to provide consistent and top-notch service to all our guests. It brings us immense pleasure to know that our service was up to your expectations and you felt our warm hospitality. Once again, thank you for your time. We are indeed very happy to read such a positive impression about our services & facilities; it is the best reward for our efforts.

Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards
Ayman Anis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Spędziliśmy 2 niezapomniane tygodnie w doskonałym hotelu w Makadi Bay. Hotel urzeka nienaganną usługą, doskonałą kuchnią a lokalizacja hotelu z dala od większej miejscowości oraz innych hoteli sprawia, że wypoczynek jest absolutnie przez nic niezakłócony. Hotel tylko dla osób powyżej 16 roku życia, co było dla nas dużym atutem, gdyż można było wypoczywać w spokoju i ciszy. Pokoje w tym hotelu są przestronne, luksusowe i utrzymywane w czystości. Byliśmy zaskoczeni serdecznością oraz uprzejmością całej obsługi, która traktowała każdego gościa w sposób szczególny. Wieczorami mogliśmy się cieszyć różnorodnymi i wyszukanymi drinkami w barze, gdzie co wieczór odbywały się występy animacyjne. Polecamy hotel osobom chcącym zaznać prawdziwego odpoczynku w luksusowym miejscu.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, marcin2244
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AymanAnis, General Manager, Steigenberger MakadiOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Steigenberger Makadi! We are truly thankful for your efforts in sharing your brilliant feedback on your recent holiday in our sunny property, we are being exceedingly charmed with your nice comments concerning hotel friendly staff.

We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.

We look forward to welcoming you back to Steigenberger Makadi one day.

Best Regards.
Ayman Anis.
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 stycznia 2019

Wszystko co najlepsze ,tylko hotel Steigenberger Makadi .Menager wraz z obsługą na najwyższym poziomie.Każdy służy pomocą, jeżeli jest taka potrzeba.Pokoje śliczne,duże ,przestronne.Jedzenie wyśmienite.Basen czyściutki,odpowiedniej wielkości.Hotel nieduży ,butikowy,nie jest żadnym molochem,atmosfera nienaganna ,taka jak trzeba.Pozdrawiamy serdecznie.Wracamy tutaj w sierpniu .Zosia z Waldkiem

Wskazówka dotycząca pokoi: piękny widok na pola golfowe z zachodem ,mozna podziwiać zachód słońca lub wschody słońca z widokiem na morze
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, bilwaldi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AymanAnis, General Manager, Steigenberger MakadiOdpowiedź udzielona 1 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Steigenberger Makadi! We are truly thankful for your efforts in sharing your brilliant feedback on your recent holiday in our sunny property, we are being exceedingly charmed with your nice comments concerning friendly and professional staff.

We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.

We look forward to welcoming you back to Steigenberger Makadi.

Best Regards.
Ayman Anis.
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wspaniały,dla dorosłych,na najwyższym poziomie wszystko .Począwszy od zameldowania,nie ma czekania,pokoje śliczne,duże z kącikiem wypoczynkowym ,łóżka bardzo wygodne,szerokie.Widoki na morze lub na pole golfowe .Można podziwiać wschody i zachody słońca .Garderoba duża ,szlafroki oraz torba na ręczniki plażowe.Obiekt bardzo ładny,zadbany,wszyscy bardzo mili oraz uczynni .Jedzenie wyśmienite .Plaża ok km. od hotelu,ale nie ma problemu z dojazdem,cudna rafa ,dużo kolorowych rybek „ cud malina”Jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt .Mam nadzieję,że jeszcze w tym roku odwiedzimy Steigenberger Makadi.Zosia Waldi

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, zofiaf2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AymanAnis, General Manager, Steigenberger MakadiOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear zofiaf2016,

thank you very much that you took the time to share your holiday feedback with us.
It was a great pleasure that you choose the Steigenberger Makadi for your vacation.

Moreover, we are pleased to read that you enjoyed your stay with us and also that the provide service was meeting your expectations.

We are looking forward to welcome you again here!

Sunny greetings from Steigenberger Makadi.
Ayman Anis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2018

Wspaniale morze, swietny basen, super Hotel i super wyzywienie. Urlop warty powtorzenia.
Obsluga bardzo profesjonalna, bez narzucania sie. Woda w basenie bardzo czysta. Reczniki plazowe do dyspozycji i w razie potrzeby zmieniane. Kuchnia na wysokim poziomie. Woda do picia w kazdym momencie

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, zenek2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ayman A, General Manager, Steigenberger MakadiOdpowiedź udzielona 29 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear zenek2018,

thank you very much that you took the time to share your holiday feedback with us.
It was a great pleasure that you choose the Steigenberger Makadi for your vacation.

Moreover, we are pleased to read that you enjoyed your stay with us and also that the provide service was meeting your expectations. We are looking forward to welcome you again here!

Sunny greetings from Steigenberger Makadi.
Ayman Anis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji