Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 534)
Filtruj recenzje
1 534 wyniki
Oceny podróżnych
1 307
156
47
13
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 307
156
47
13
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 534 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Hotel o bardzo wysokim standardzie, profesjonalna obsługa, nowoczesny styl, wszędzie czysto, zadbano o każdy szczegół. Polecam szczerze na wakacje z dziećmi, baseny to wodny raj dla dzieciaczków, restauracje oferują menu dla dzieci, specjalne krzesełka do karmienia,niskie stoliczki i wygodne krzesełka dla dzieci, przy których znajduje się TV i podczas jedzenia dzieci mogą oglądać bajki. Rozmaite atrakcje, które oferuje hotel świadczą o tym, że w pełni zasługuje na 5 gwiazdek.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, katarzynabe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: White_Beach_GR, Guest Relations Manager, Albatros White BeachOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear katarzynabe,

First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.

On the behalf of the entire team of White Beach Resort we would like to thank you for posting your feedback .

We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.

It will be a great honor for us to greet you again in our resort.

Best Regards,
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Rodzina 2 osoby. Hotel bardzo nam się spodobał - piękny, stylowy. Personal pomocny. W restauracji (raczej 4) każdy znajdzie coś dla siebie, tak że bardzo mili kucharze. Pokoje mi się wydaje mają z wyglądem na morze chyba wszyscy. Aktywna i nie wkurzajaca animacja. Wykupilismy zwiedzanie u lokalnej firmy i jesteśmy zadowoleni i gorąco polecam Mido bikham facebook.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aglaya2302
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: White_Beach_GR, Guest Relations Manager, Albatros White BeachOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear aglaya2302,

First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.

On the behalf of the entire team of White Beach Resort we would like to thank you for posting your feedback .

We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.

It will be a great honor for us to greet you again in our resort.

Best Regards,
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Hotel nowy bardzo czysty , pięknie wykończony. Pokoje duze wszystkie dobrze połozone. Ja miałam widok na morze i basen pokój 3529, codziennie dobrze sprzątany przez miłego pana Mohameda Elsamea ,który dbał aby niczego nam nie brakowało.,przy okazji pozdrowienia i podziękowania. wyżywienie bardzo dobre,kazdy znajdzie coś dla siebie. W ciagu tygodnia nie jest sie w stanie wszystkiego spróbowac, wybór ogromny. Hotel nie tylko czysty ale przede wszystkim posiada wspaniały wakacyjny klimat, który tworza ludzie tam pracujący. Obsługa kelnerska nawet na plazy,wspaniałe spa.Szczególne podziekowania dla wspaniałego kelnera Hossama.Hotel nie posiada rafy koralowej ,ale jest tam centrum nurkowe, które organizuje wycieczki na pobliskie wyspy i tu na uwage zasługuje mrs Egypt to chyba pseudonim, który wszystko sprawnie zorganizuje. Nauczy nurkowac i pływac w masce.Polecam skorzystać z jego usług super facet.Tydzień minął bardzo szybko wszystkim polecam ten hotel dawno nie miałam tak dobrych wakacji a wyjezdzam często.Jeśli ktos lubi dobre hotele w Turcji to tutaj poczuje się podobnie ale w maju w Egipcie jest lepsza pogoda i ciepłe morze. Każdemu polecam ten hotel. Na pewno tu wrócę

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Edyta1111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: White_Beach_GR, Guest Relations Manager, Albatros White BeachOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Edyta1111,

First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.

On the behalf of the entire team of White Beach Resort we would like to thank you for posting your feedback .

We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.

It will be a great honor for us to greet you again in our resort.

Best Regards,
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wysokiej klasy dla wymagających gości, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, blisko lotniska w Hurghadzie wiec transfer trwał 10min. Goście przede wszystkim rodziny z dziećmi, Niemcy, Rosjanie, Polacy, kulturalni i na poziomie.
Budynek czysty, nowy i elegancki. Wykończenie wnętrza jak w najlepszych hotelach Tureckich. W kształcie podkowy, większość pokoi z widokiem na morze. Pokój bardzo przestronny i czysty sprzątany codziennie, uzupełniany mini bar z wodą i napojami gazowanymi. Podziękowania dla Mustafy, który dbał o nasz pokój
W całym hotelu jak i na terenie basenów dobrze działające wifi, dlatego jeśli nie planujecie wypadów poza teren hotelu to nie warto kupować karty.
Na hotelowym dziedzincu 2 duże baseny, jeden z wydzielonymi płytkami strefami dla dzieci i jeden no activity dla dorosłych, blizej plaży. Ten dla dzieci chyba podgrzewany bo przez większość urlopu woda była bardzo ciepła, dopiero dzisiaj była chłodniejsza. Ponadto 4 tematyczne brodziki dla dzieci- zamek, statek piracki, wulkan itp. Dla dzieci jest również Kids Club, ale mały z jedną salą, w której dzieci mogą porysować z animatorką, klub jest przeważnie pusty bo dzieci wolą szaleć w brodzikach. Na terenie basenu codziennie odbywały się fajne animacje - water areobic, step areobic i piłka wodna. Obsługa na bardzo wysokim poziomie zarówno w restauracji jak i na terenie basenu, kelnerzy uśmiechnięci i uprzejmi, nie czekaliśmy na napoje ani sprzatniecie naczyń. Będąc na basenie nie trzeba odwiedzać baru bo ciągle krążą kelnerzy i pytają czy czegoś nie trzeba, dlatego obsługa na 6 gwiazdek. Koktajle jak to w Egipcie z lokalnego alkoholu więc szału nie ma, dodatkowo dosyć mocne, ale poniewaz my prawie nie pijemy więc nie było problemu.
W restauracji posiłki bardzo smaczne i urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Ponieważ co roku odwiedzamy różne hotele Premium w Turcji i mamy porównanie śmiało mogę powiedzieć, że pod względem jedzenia ten hotel im nie ustępuje, może tylko jest trochę mniej deserów ( Ci którzy odwiedzają Turcję wiedzą o co chodzi). W restauracji znajduje sie oddzielna strefa dla maluchów z niskimi stolikami, własnym menu i telewizorem. W głownej krzesełka dla dzieci. Pomiędzy plażą i basenami jest restauracja, w której można korzystać w strojach kąpielowych, co jest bardzo wygodne.
Plaża niewielka, ale piaszczysta i płytka więc idealna dla małych dzieci. Jedynym minusem jest brak rafy, jeśli ktoś chce posnurkować warto wykupić jednodniowy (8.30-16.00) rejs w przyhotelowym centrum nurkowym. Cena to 50 euro za osobę dorosłą i 15-35 euro za dziecko do 10r. W cenie sprzęt i napoje oraz lunch na statku. Ja wybrałem się z synem i nie żałuję. Program obejmuje wizytę na wyspie (warto zabrać gotówkę bo jest bar) oraz dwa godzinne spoty na rafie. Ponadto podczas rejsu odwiedziliśmy dwa miejsca gdzie były delfiny. Na statku jest fotograf i jeśli ktoś chce może kupić płytę z wyprawy, która obejmuje fotki na statku i podwodne. Warto umówić się z fotografem wcześniej to poświęci Wam więcej czasu. Cena 35 euro.
Podsumowując hotel zasługuje na dobrą opinię i śmiało go polecamyz żalem jutro wyjeżdżamy.
Aha uwaga na przyhotelowy bankomat, dzisiaj "zjadł" moją kartę. Jeśli wam się to przydarzy wystarczy przedzwonić na angielską infolinię, nr tel. oraz urządzenia podany na bankomacie. Karta jest do odbioru następnego dnia w oddziale banku w Hurghadzie. Ponieważ jutro wylatujemy to po prostu ją zastrzegłem przez internet.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: White_Beach_GR, Guest Relations Manager, Albatros White BeachOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof B,

First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.

On the behalf of the entire team of White Beach Resort we would like to thank you for posting your feedback .

We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.

It will be a great honor for us to greet you again in our resort.

Best Regards,
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Hotel Albatros White Beach Resort to najlepszy hotel w jakim byłem w Egipcie, a byłem już kilkanaście razy, za każdym razem w innych Hotelach, bo nie lubie wracać, ale to tego napewno wrócę, gdyż spełnia wszystkie moje wymagania. Jest to praktycznie nowy hotel otwarty w 2016 r. Blisko lotniska, co za tym idzie, szybki transfer, nie trzeba jeździć po całej Hagadzie rozwozić gości. Hotel położony w centrum, wyjście i jesteśmy już na pasażu ze sklepami, knajpkami itp. Są niedaleko 2 markety w których są podane ceny, bez targowania i można wszystko kupić w spokoju. Pokoje bardzo czyste i codziennie sprzątane, łącznie z codzienna zmianą ręczników i pościeli. w łazience panel natryskowy, super sprawa do masaży, suszarka, szlafroki. Sejf bezpłatny, zestaw do parzenia kawa/herbata. Barek uzupełniany codziennie, woda. cola, sprite. Obsługa bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta. Cztery restauracje serwujące różne dania, bardzo duży wybór(np. w każdej restauracji po 2 zupy do wyboru i w każdej inne). Do śniadania nieodpłatnie soki z wyciskanych owoców, późne śniadania do godz.11:00 i wszystko jest tak jak rano, nic nie brakuje. Siedem barów i co niespotykane w innych hotelach, to to, że piwo podawane jest w butelkach i szkle, a nie przelewane do plastików. Przy barach nie ma kolejek, bo wszędzie jest obsługa, do tego stopnia, że nawet zamawiając przy barze, kelner donosi do stolika. To samo jest przy basenach i przy plaży, kelnerzy krążą i zbierają zamówienia i donoszą do leżaków bardzo sprawnie i szybko im to idzie, nie trzeba długo czekać. Jeśli ktos ma ochotę np. piwo wziąć do pokoju, to dostaje w zamkniętej butelce. W barze przy recepcji, codziennie wieczorem ktoś gra przy podkładzie muzycznym np., na saksofonie, akordeonie, gitarze, super można spędzić czas. Codziennie animacje, codziennie coś innego, super show wieczorami, a w ciągu dnia w basenie, przy basenie coś się dzieje. Na terenie hotelu SPA, skorzystaliśmy z masaży, cena przystępna, a wykonanie na wysokim poziomie, jest też sauna, fryzjer, łaźnia parowa. Mini aqua park i mini club dla dzieci, chociaż to nas nie interesowało. Basen z podgrzewana wodą, leżaki z osłonka na twarz i skórzaną poduszką pod głowę. WiFi działa na terenie całego obiektu, w pokojach, na plaży bez problemu i nawet jak na Egipt bardzo szybkie i za darmo. Plaża piaszczysta, siatkówka plażowa, tenis stołowy, minigolf, rzutki. Ogólnie w hotelu nie można się nudzić.
w hotelu 90% to goście z Niemiec, potem Rosjanie, Holendrzy, Anglicy i kilku Polaków.
Z opowiadań Pani animatorki w przyszłym roku ma być otwarta plaża obok dla 18+, będzie to super sprawa.
Z czystym sumieniem polecam Hotel dla osób wymagających, jest w nim wszystko co potrzeba. Ja napewno za rok do niego wracam, bo juz nic lepszego nie ma w Hagadzie. W razie pytań o hotel służę pomocą 609793103
Wakacje w Albatros White Beach, uważam za najlepsze i bardzo udane. A przyczynił się do tego Hotel, który jest najlepszy w Hagadzie. Lot przebiegł bez zastrzeżeń i spokojnie. Wycieczki zakupione w ITAKA na miejscu super, polecam wyspę MAHMYA, super relaks na wyspie.
Kolejne wakacje napewno będą z ITAKĄ, bo to najlepsze biuro podróży i napewno jeśli Egipt to tylko Hotel Albatros White Beach.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, t0muska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: White_Beach_GR, Guest Relations Manager, Albatros White BeachOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear t0muska,

Sunny greetings from White Beach Resort!

Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.

We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by White Beach Resort.

We look forward to welcoming you once again.

Best Regards,
Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji