Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Diving

To był nasz pierwszy raz w Egipcie. Na plazy zaczepił nas Samir, zdecydowaliśmy się na wycieczkę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Michaela1234565
Diving

Piękne przeżycia :) nurkowanie,snurkowanie, zachód slonca, piękne widoki- wszystko czego dusza... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 września 2019
Sylwia123454
Przeczytaj wszystkie recenzje (659)
  
Recenzje (659)
Filtruj recenzje
659 wyniki
Oceny podróżnych
624
19
4
4
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
624
19
4
4
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 659 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Piękne przeżycia :) nurkowanie,snurkowanie, zachód slonca, piękne widoki- wszystko czego dusza zapragnie. Profesjonalne podejście istruktorow, pozdrowienia dla Vio! :)Polecamy, nawet dla osób które nie potrafią plywac! Nurkowanie pierwszy raz w życiu.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Sylwia123454
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: underseaa2018, Owner, Undersea Adventures diving centerOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you And really hope to see you again :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Nurkowanie super, zanurzaliśmy się 2 razy w dwóch różnych miejscach i za każdym razem było świetnie. Pomiędzy pływaliśmy z maską z rurką i też było super.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, swierszczyk18
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019
Recenzja: Daily dive trip

Nurkowanie było super. Instruktorzy cierpliwi, zobaczyliśmy świetne miejsca, pomiędzy nurkowaniem pływaliśmy z maskami z rurką i rafa koralowa była na wyciągniecie ręki.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, jessica18722
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Cały trip był bardzo udany! :) super ekipa, wszyscy byli mili, pomocni i sympatyczni. Nurkowanie extra profesjonalnie, każdy laik może spróbować dlatego zachęcam :) wszystko super!!! <3

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Klaudia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Undersea A, Owner, Undersea Adventures diving centerOdpowiedź udzielona 14 maja 2019
Tłumaczenie Google

thank you so much for your nice Words. We wish you all the best in your Future
Best Regards
Mostafa Eid

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019
Recenzja: Daily dive trip

Kilka krotnie korzystałem z ich usług.Profesjonalna obsługa.dobrzy fachowcy.mili ludzie.Dwa lata temu próbowałem przypomnieć sobie nurkowanie w polskiej bazie nurkowej ale odprawili mnie z kwitkiem.
Tutaj zostałem przyjęty ze zrozumieniem..
Polecam wszystkim..!!!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Kysy62
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji