Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 272)
Filtruj recenzje
7 272 wyniki
Oceny podróżnych
5 612
1 205
291
92
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 612
1 205
291
92
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 7 272 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Hotel, jestem tego pewien, spełni oczekiwania nawet najbardziej wybrednych gości. Czystość, obsługa, all inclusive, ... naprawdę na najwyższym poziomie. Na szczególne uznanie zasługuje wszechobecna, wspomniana wcześniej czystość. Jak to ktoś powiedział "gdyby mogli to by piasek odkurzali".
Duże, ładne pokoje z sejfem i zestawem do parzenia kawy i herbaty, minibar codziennie uzupełniany wodą mineralną, a co kilka dni napojami typu cola, fanta itp.
To czego obawialiśmy się przed przyjazdem to bliskie sąsiedztwo lotniska, ale mimo wyraźnie słyszalnych, nisko przelatujących samolotów, nie było uciążliwe, a na pewno jest ogromną zaletą jeśli brać pod uwagę czas transferu. Wcześniej, kilkukrotnie odwiedzaliśmy południową, obfitującą w żywe rafy koralowe (czego nie spodziewaliśmy się w Hurgadzie) część Egiptu, miłym więc zaskoczeniem była dla nas pełna rybek rafa przy pomoście hotelowym. Podobała nam się również piaszczysta, co ważne, czysta i z łagodnym zejściem do morza plaża hotelowa. Doskonałym wynalazkiem okazała się być czerwona flaga, którą wystarczyło postawić przy leżaku na basenie lub plaży aby pozbyć się nagabywania przez, i tak niezbyt nachalnych, autoryzowanych przez hotel przedstawicieli lokalnych 'atrakcji'. Długo moglibyśmy pisać, ale podsumowując: SERDECZNIE I SZCZERZE POLECAMY, NIE BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje może nie ogromne, ale duże, funkcjonalne i naprawdę czyste.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Piotr J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Drodzy Piotr,

Zespół SENTIDO Mamlouk Palace chce podziękować za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoim doświadczeniem w naszym hotelu.

Mamy nadzieję, że będziemy mieć zaszczyt powitać Państwa ponownie.

Z poważaniem,
Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Sentido Mamlouk Palace Resort to jeden z trzech usytuowanych koło siebie hoteli należących do tej samej sieci. Każdy hotel ma inny wystrój i docelowo pewnie zadowoli inną grupę gości. Położony centralnie będzie idealnym miejscem dla par i rodzin ze starszymi dziećmi. Duże i głębokie baseny pozwalają na wodne szaleństwo, a co jakiś czas można podpłynąć do basenowego baru. W ciągu pięciu minut możemy przejść do kolejnego hotelu należącym do sieci i poszaleć aquaparku.
Na szczególną pochwałę zasługuje cały personel zajmujący się kuchnią . Serwowane potrawy są niesamowicie pyszne i każdy znajdzie coś dla siebie do zjedzenia. Od owoców i owoców morza po kasze, ryże, i mięsa grilowane, duszone, gotowane itd, itp - jedzeniowe istne szaleństwo. W pakiecie "wszystko wliczone w cenę" jest 5 restauracji- a la carte.. Mongolska- polecam świetny grill, Meksykańska, Hiszpańska , Włoska i Azjatycka. Przebywając w kompleksie hotelowym nie można się nudzić, bo dla amatorów sportu jest klimatyzowany fitness-club od 16 lat , boisko do gry w pilkę nożną, kort i teren uprawiania łucznictwa. Opalać można się na hotelowej plaży jak i na leżakach przy basenach. Codziennie organizowane są jakieś atrakcje dla gości, wieczory tematyczne, animacje dla dzieci i dorosłych przy basenach. Pracownicy są niezwykle mili i uśmiechnięci. Pokoje i cały kompleks czysty i niezwykle zadbany( zdażają sie drobne niedociągnięcia budowlane typu pęknięty kafelek) nie ma to wpływu na niesamowitą atmosfertę tego miejsca.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, 77Monique77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019


Drodzy 77Monique77,

Zespół SENTIDO Mamlouk Palace chce podziękować za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoim doświadczeniem w naszym hotelu.

Mamy nadzieję, że będziemy mieć zaszczyt powitać Państwa ponownie.

Z poważaniem,
Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Właśnie wróciłam z wakacji. Hotel cudowny pod każdym względem. Świetne baseny, aquapark w sąsiednim hotelu , animacje, piękna plaża z łagodnym zejściem do morza ( nie trzeba butów do wody ). Zakwaterowani byliśmy w budynku nr 19 na parterze. Świetna lokalizacja dla rodzin z dziećmi. Do basenu 4 kroki, bliziutko do klubiku dla dzieci z animacjami oraz do aquaparku. W połowie między morzem a restauracją główną. Idealnie. Parter super. Czysciutko, bezpiecznie, żadnego robactwa. Obsługa bardzo miła o pomocna. Jedzenie pyszne. Dużo restauracji w tym aż 7 tematycznych. Cola i inne napoje nalewane z butelek. Wszystko na bogato. Jestem mega zadowolona z wakacji w tym hotelu a to mój 3 pobyt w Egipcie. Polecam głównie rodzinom z dziećmi. Gdybym mogła komuś pomóc zapraszam na fb

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Słoneczne pozdrowienia od SENTIDO Mamlouk Palace & Resort,
Przede wszystkim dziękujemy za wybranie naszego hotelu na spędzenie wakacji i za poświęcenie cennego czasu na podzielenie się z nami swoimi wakacyjnymi doświadczeniami.
Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami wspaniały pobyt.
Czekamy na przyjęcie w „drugim domu” Pałacu SENTIDO Mamlouk,

Z poważaniem
Zespół Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Kolejne udane wakacje w Egipcie. Hotel już trochę stary ale czysto. Jedzenie po kilku dniach zaczyna się nudzić. Kilka basenów i fajne animacje. I dla mnie najważniejsze- rafa koralowa przy plaży hotelowej, mnóstwo ryb. Oryginalne napoje przeważnie przelewane z butelek, typu Pepsi, Mirinda...Polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nasz był troszkę nadgryziony zębem czasu, ale było wygodne łóżko i sprawna klimatyzacja- nic więcej chyba nie trzeba.
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Łukasz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na opublikowanie pozytywnej opinii na Tripadvisor.com na temat Twojego ostatniego pobytu u nas.
Z przyjemnością czytamy, że spędziłeś cudowne wakacje w naszym ośrodku i że nasz personel zrobił wszystko, aby ci się podobało.

Jeszcze raz dziękuję za recenzję i czekamy z niecierpliwością na powitanie wkrótce w pałacu SENTIDO Mamlouk.

Z poważaniem
Zespół Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Hotel blisko lotniska posiada plażę teren hotelu duży sporo atrakcji dla dorosłych i dzieci sporo animacji dobrze zadbane baseny duży asortyment .Dobra obsługa i pomocna jest też dobra ochrona hotelu przy wejściu i na terenie.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, hoover65
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We want to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in SENTIDO Mamlouk Palace.

Best regards
Holiday Concierge Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji