Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 728)
Filtruj recenzje
6 727 wyniki
Oceny podróżnych
5 169
1 129
275
88
66
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 169
1 129
275
88
66
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 6 727 recenzji
Zrecenzowano: 28 marca 2019

Pierwszy raz na afrykańskim lądzie. Najpierw strach i obawa przed nieznanym, później moc niezapomnianych wrażeń. Luksusowe wnętrza resortu Sentindo Mamlouk Palace zapisały się w naszej pamięci jak kadry z "Baśni tysiąca i jednej nocy". Resort lśni czystością i przepychem barw różnorodnych roślin. Dbałość o porządek i czystość widać na każdym kroku. Przesmaczne jedzenie serwowane przez profesjonalną obsługę.Szczególnie ekspozycja deserów cieszy oczy wypoczywających. Wypoczynek super udany. Dziękujemy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Same plusy. Nic do zarzucenia. Proszę utrzymywać ten poziom. Polecamy Wasz Resort znajomym.
Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Trip585398
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 29 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Trip585398,

Sunny Greetings from SENTIDO Mamlouk Palace & Resort,
First of all thank you for chosen our hotel to spend your holiday, and for taking a part of your valued time to share with us your vacation experience.
We are very happy that you had a great stay with us.
Looking forward to welcoming you back in your second home "second home" SENTIDO Mamlouk Palace,

Best regards
Holiday Concierge Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel od samego początku robi bardzo dobre wrażenie , wszędzie jest czysto i bardzo dużo uśmiechniętej obsługi. Bezpłatne szybkie wifi , pyszne jedzenie i świetne animacje. Piękna plaża i zadbany ogród .

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, pawe_k37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 3 marca 2019

Drogi Gościu,

Chcemy podziękować za uwagi na temat naszego ośrodka. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że spędziliscie miło czas z nami i zapraszamy ponownie do SENTIDO Mamlouk Palace.

Z poważaniem,
Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Hotel Mamlouk zdecydowanie zasługuje na dużą ilość gwiazdek ****** rozpoczynając od przyjazdu w nocy do hotelu i serdecznym powitaniu, otrzymaniu w ciągu 10 min dostawki do pokoju dla dziecka oraz pieczywa i przekąsek do pokoju o 4 rano, to zdecydowanie miły akcent. W tym hotelu można się zrelaksować i odpocząć, tutaj sezon trwa cały rok a nie tylko w lecie, i nikt nie jest znudzony czy zniecierpliwiony, mam na myśli obsługę hotelową. Pory posiłków mimo że są określone - śniadanie do 10:00, obiad do 14:00 a kolacja do 21:30 to nigdy się nie zdarzyło żeby przychodząc późno brakowało czegoś apetycznego do jedzenia, świeżego czy ciepłego. Wręcz odwrotnie, wszystko było donoszone do ostatnich minut, co stanowi duży komfort dla gości hotelu, bez napinania się, stresu czy poczucia że można komuś przeszkadzać. Zdecydowanie polecam świeże owoce, słodkie truskawki, daktyle, pyszne świeże ryby, al dente makaron, pyszne mięsa i ryż, dużo smacznych warzyw i ciasteczek. Dla zwolenników słodkości polecam torciki ze śmietaną, jest świeża i naturalna (nie chemiczna)
Można się poczuć w tym hotelu jak w małym miasteczku, w którym ciągle coś się dzieje, świetnie wyposażona siłownia, mini golf, siatkówka, party na plaży, dużo możliwości sportów wodnych. Kilkanaście restauracji tematycznych, barów, dyskoteka, wygodne leżaki na plaży, dobrze wyposażone bary które na pewno spełnią oczekiwania gości, przekąski w porze popołudniowej. Na szczególne podziękowanie zasługuje Pan Hassan który opiekował się budynkiem 31, dbał o nasze pokoje, czystość, komfort i zawsze był życzliwy, pomocny i uśmiechnięty, mam nadzieję że zostanie docenione jego oddanie w pracy.
Z hotelu można się szybko przemieścić busem do Memszy lub Sakali za 5 funtów egipskich lub za 50 funtów egipskich taksówką, nieopodal znajduje się nowe centrum handlowe SENZO MALL z dużą ilością sklepów i kawiarni, polecam koktajle owocowe oraz espresso w restauracji Cordoba, ma piękny wystrój i miłą obsługę.
Zdecydowanie doskonała lokalizacja i wszystko na 5 gwiazdek, wracam tam ponownie w kwietnia na następny odpoczynek :-)

Termin pobytu: luty 2019
1  Dziękujemy, AngelMoni007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 2 marca 2019

Drogi Gościu,

Chcemy podziękować za uwagi na temat naszego ośrodka. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że spędziliscie miło czas z nami i zapraszamy ponownie do SENTIDO Mamlouk Palace.

Z poważaniem,
Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 stycznia 2019

Pięknie położony hotel, na bardzo rozległym terenie, piękny ogród i baseny. Pokoje codziennie sprzątane, do tego codziennie inna niespodzianka przygotowana przez serwis sprzątający. Przepyszne jedzenie, tak urozmaicone, że gdy czytałam opinie niektórych, że posiłki były monotonne to ja się pytam tych osób co wypisują takie bzdury: czy u Was w domu codziennie macie inne tematyczne śniadania? Czego Wy ludzie więcej oczekujecie? Posiłki tak smacznie i cudownie przyrządzone, personel, kelnerzy wręcz biegają by stanąć na wysokości zadania! Nie ma się do czego przyczepić! No, jedyny minus - barman w barze przy lobby. Pan wiecznie zniesmaczony, opryskliwy, ciągle oczekujący napiwków, traktujący klientów przedmiotowo, nie słucha zamówienia i złośliwie gdy się nie da napiwku robi drinki bez lodu w szklance świeżo wyjętej ze zmywarki, czyli gorącej! Wypicie tak przygotowanego drinka żadna przyjemność, wręcz odrzuca. Ale jest na tyle innych barów na obiekcie, że nie ma co sobie psuć humoru jednym Barmanem, który wręcz sprawia wrażenie że jest tam za karę :) Bardzo fajną sprawą jest możliwość korzystania z sąsiedniego hotelu i aqua parku ze zjeżdżalniami. Bosko!

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepsze pokoje są w bungalow niż w budynku głównym.
Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Maadziusia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We want to thank you for your feedback about our resort.
We do apologize for the situation happened in the bar. Kindly be sure that the higher management is already informed and the direct action is taken
We will be honored to welcome you again in SENTIDO Mamlouk Palace.

Best regards
Holiday Concierge Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 stycznia 2019

Jestem agentem biura podróży i miałam przyjemność być w tym hotelu przez tydzień. Serdecznie polecam. Czysto, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Nie ma się do czego przyczepić. Mała ale schludna plaża.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje sa duże, przestronne łazienki. Z balkonem bądź z tarasem.
Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Scenic44812340650
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mamlouk P, Guest Relations Manager, SENTIDO Mamlouk Palace ResortOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2019

Drogi Gościu,

Przede wszystkim dziękuję za podzielenie się wakacyjnym doświadczeniem.

Bardzo się cieszymy, że miałeś wspaniały pobyt u nas.

Mamy nadzieję przywitać Cię wkrótce w Twoim "drugim domu" SENTIDO Mamlouk Palace

Z poważaniem
Zespół Holiday Concierge

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji