Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 224)
Filtruj recenzje
1 224 wyniki
Oceny podróżnych
632
176
132
92
192
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
632
176
132
92
192
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 1 224 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

To był nasz 8 wyjazd za granicę do Hurghady 3-ci, porównując standard z innymi hotelami 4 gwiazdkowymi w których byliśmy poziom tego jest zdecydowanie niższy, aby zbytnio nie rozpisywać się podam kilka faktów: Lobby bar napoje podawane w brudnych kubkach plastikowych 100ml ,( po kilku dniach i po interwencji pojawiło się kilka większych my kupiliśmy swoje) kawa,herbata w plastikowych filiżankach również na stołówce (restauracją nie można tego nazwać) naczynia myte w kilkanaście sekund w zmywarce, notoryczny brak talerzy , za pizzą kolejka do 40min. częsty brak chłodnych napoi, brak lodu, sprzątanie stolików bardzo rzadko, pety w popielniczkach trzeba sobie samemu posprzątać po poprzednikach zresztą popielniczek prawie nie było, w głównej toalecie w Lobby nieprzyjemny zapach , lub często brudno, inne toalety wokół basenów sprzątane chyba co kilka dni, Bar środkowy koło basenów połamane krzesełka plastikowe, brudne widoczne zaschnięte ptasie odchody, lodu brak, napoje ciepłe , drinki ciepłe, owszem barman wkładał butelki do lodówek lecz przez kilkanaście minut nie było szans na ich ochłodzenie, brak popielniczek powodowało rozwiewanie popiołu itd. Leżaki wokół basenów plastikowe połamane , z łatwością można było się pokaleczyć, po godz 9 już były prawie wszystkie zarezerwowane, Plaża dojazd busem co 30min. drewniane stare leżaki, materace brudne, co do pokoju był ok przestronny , urządzenia działające, brak czajnika i szklanek Zdjęcia na stronie nie są rzeczywiste,część pracowników obsługi jakby pracowała za karę, Cieszę się że wróciliśmy cali i zdrowi, jednak hotelu nie polecam a jeśli już to należy traktować go jako 2, góra trzy gwiazdkowy.

Wskazówka dotycząca pokoi: widok na basen innych nie polecam są okropne
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, zywkaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royallagoons, Manager, Royal Lagoons Aqua Park Resort and SpaOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Drogi zywkaz

Dziękujemy za wizytę, choć z przykrością informujemy, że nie byliśmy w stanie spełnić Państwa oczekiwań,

Zwróciliśmy uwagę na twoje punkty na wysokim poziomie, aby je poprawić i podjąć niezbędne działania, jeśli takie istnieją

Czekamy na Ciebie wkrótce w naszym ośrodku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Witam serdecznie. Chcę zapytać czy w niniejszym hotelu jest ten sam rodzaj gniazdka, co w Polsce czy inny? Pytam, gdyż już w czwartek zawitam w tym miejscu i chcę mieć pewność, że telefon będę mieć zawsze naładowany...

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royallagoons, Manager, Royal Lagoons Aqua Park Resort and SpaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Droga Kasiu P.

Po przyjeździe skontaktuj się z zespołem oru front office, aby Ci pomóc

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Sama byłam z dwójką 12 latką i 8 latkiem. Jedzenie OK każdy znajdzie coś dla siebie. Pokój duży przestronny. Codziennie sprzątany wymiana ręczników i pościeli na bieżąco. Codziennie dostawaliśmy butelkę wody 0,6 l na osobę. W barach na terenie hotelu można napić się zimnego napoju zarówno alkoholowego jak i bez. Polecam zabrać ze sobą własne kubki gdyż te w barze przy basenie mają pojemność 100 ml. Przez cały dzień animatorzy zachęcają do udziału w joga, aerobiku wodnym i różnych innych wodnych atrakcjach. Wieczorem Show każdego dnia inne. Wychodziłam sama z dziećmi poza teren hotelu i czułam się bezpiecznie. Na plaży byliśmy raz a to tylko dlatego że moje dzieci nie akceptują słonej wody. Transfer z lotniska zajął nam 5 minut. Gorąco polecam My na pewno tam wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royallagoons, Front Office Manager, Royal Lagoons Aqua Park Resort and SpaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Droga Ewelina N.,

cieszymy się, że podobała Ci się nasza usługa i udogodnienia w ośrodku, lubimy sprawiać, aby nasi goście byli zawsze szczęśliwi w Royal Lagoons Aqua Park!
Dziękujemy za pozostawienie pozytywnej recenzji; mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy w drugim domu Royal Lagoons Aqua Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Hotel sam w sobie ma bardzo duży obszar. Główny budynek plus około 25 podwójnych bungalow. Obiekt super, bez większych wad. Obsługa codziennie dbająca o porządek. Minusem było wstawanie o 7 żeby zająć leżak, bo są osoby zajmujące leżaki już o 4!
Dostałam pokój właśnie w bungalow, przestronny, czysty, z dwoma balkonami z widokiem na basen. Łazienka duża i czysta, nie ma się do czego przyczepić. Dodatkowo darmowa klimatyzacja, a każdego dnia otrzymuje się 0,5l wody butelkowanej na głowę. Co sprytniejsi napełniali je potem w restauracji hotelowej.
Trzy baseny, jeden do 1,2m, gdzie są zjeżdżalnie, drugi do 1,8m (najbardziej oblegane leżaki wokół niego), oraz do 1,2 ze słoną wodą - spokój i cisza wokół, nie wiedzieć dlaczego cieszy się małym zainteresowaniem.
Alkohol jest okej, częstując papierosem czy dając 1$ barmanowi można dostać większą porcję alkoholu, chociaż drinki same w sobie są w porządku.
Są dwie restauracje - jedna gdzie chodzą wszyscy - taka z wejścia przez lobby, druga dokładnie po drugiej stronie obiektu - z wejściem po zewnątrz. W głównej brakowało czasem talerzy, w tej drugiej nigdy. Jest tam cisza, spokój, nie trzeba się przeciskać i gonić. Ale trzeba być punktualnie na posiłek, bo później gdy restauracja jest pełna to już nie wpuszczają. Warto zaznaczyć, że jest darmowa, a w środy i czwartki pełni funkcję tej a'la carte. Jednak można za darmo jeść tam cały tydzień.
Jedzenie smaczne: pancake, drożdżówki, feta, pieczywo, dżemy, jogurty, płatki, jajka, omlety, jajecznice, szynki, sery, warzywa - śniadania; ryż, frytki, makaron, kasza, gulasze, udka, pieczenie, ryby, kraby, potrawki z kurczakiem, zapiekanki ziemniaczane, rybne, dodatki warzywne typu groszek z marchewką itp, surówki, sałatki, zupy, mnóstwo różnego pieczywa, pizza - obiady i kolacje.
Plaża super, jest tam spokojnie, cieplutkie morze, męczą czasem ludzie próbujący sprzedać jakąś atrakcję wodną - wystarczy powiedzieć, że już się brało udział, albo, że to ostatni dzień i odchodzą bez dalszego namawiania :) Busik jedzie maksymalnie 3 minuty, jest czysty, kierowca miły, całą drogę towarzyszy arabska muzyka.
Animator Zizu - człowiek niezniszczalny, od wschodu do późnych godzin nocnych na nogach, ciągle uśmiechnięty, pogodny, zabawiający turystów :)
Internet jest ok, ale w godzinach gdy wszyscy są na basenie, godziny posiłków to czas gdy internet nie działa jak należy. Mimo wszystko polecam kupić kartę z ich internetem, najkorzystniej na lotnisku - 20GB za 20$, na mieście wychodzi to 8GB za 18$ z vodafone.
Do większego centrum 760m. Wygląda to tak, że po wyjściu z hotelu skręca się w prawo, trzeba przejść długość royala, potem jeszcze jeden hotel i jest się na centrum. Jest bezpiecznie, blisko, chodziliśmy o różnych porach, nawet po zmroku, nic się nie dzieje. Droga oświetlona, jedynie po wyjściu z hotelu taksówkarze pytają, czy chce się być podwiezionym, odmawiając nie naciągają dalej.
Wieczorne animacje, możliwość skorzystania z sziszy za 5$, gdzie przez cały czas Pan z obsługi dogląda jej, drinkbar czynny do 23:00.
Podsumowując: miejsce super, idealnie nadające się do odpoczynku. Krótki transfer (5 minut), mnóstwo atrakcji, słońce i zero chmur, pooolecam! Cudowne wspomnienia.

Wskazówka dotycząca pokoi: W bungalow w dalszej odległości od sceny jest ciszej. W restauracji a'la carte można jeść za darmo przez cały pobyt.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, lovellaska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: royallagoons, Manager, Royal Lagoons Aqua Park Resort and SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu i zamieszczenie miłej opinii na temat twoich wakacji w Royal Lagoons Aqua Resort!

Cieszymy się, że pobyt u nas był udany.

Będziemy bardzo zadowoleni iz niecierpliwością czekamy na ponowne przyjęcie Ciebie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Animacje bardzo fajne, jedzenie nawet spoko, ludzie bardzo mili i interesują się tobą, baseny bardzo fajne, pokoje dużego schludne, hotel ma dużo obszar, wszystko jest zadbane, animatorzy bardzo zabawni,na pewno jeszcze tu wrócę

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, 28martynaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji