Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 704)
Filtruj recenzje
4 704 wyniki
Oceny podróżnych
4 072
395
126
49
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 072
395
126
49
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 704 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Duzy basen mila obsluga wysmienite jedzenie czyste morze turkusowe luksosowe lezaki blski distep do morza rafy koralowe w zasiegu plywania jedzenie w restauracji najlepsze jakie jakdlem we wszystkich hotelach

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Milanpoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BaronAreaManager, General Manager, Baron Palace Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowny Gościu, cieszymy się, że podobał ci się nasz ośrodek i plaża, lubimy sprawiać, że nasi klienci są szczęśliwi w Baron Palace Sahl Hasheesh! Następnym razem, gdy będziesz tutaj, powinieneś wypróbować urządzenia SPA. Dziękujemy za pozostawienie pozytywnej recenzji; Mam nadzieję, że niedługo znów się zobaczymy. Pozdrawiam, - Baron Palace Sahl Hasheesh - Amr Assaad - General Manager / Amr.Assaad@baronpalacesahlhasheesh.com / telefon +20 112 66 66 280

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przewyższa nasze oczekiwania ,czyste cudowne baseny i piękne plaże.Pokoje przestronne i czyste ,miła obsługa , wyznaczone strefy tylko dla dorosłych .Nasze dzieci były zachwycone wieczornym mini disco .Polecamy i mamy zamiar wrócić niejednokrotnie.Duzy wybór zajęć sportowych proponowanych przez animatorów .Zajecia tez prowadzone w języku Polskim .

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karolina N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BaronAreaManager, General Manager, Baron Palace Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ms Karolina,

Thanks for taking time to mention us your experience and leaving this great feedback.

Did you know we tailor made special offer for Suite accommodation? It’s for people like you that we do what we do! If you have any friends looking for organizing a Special Occasion, please send them our way - we’ll take great care of them.

Cheers,

Baron Palace Sahl Hasheesh – Amr Assaad - General Manager / Amr.Assaad@baronpalacesahlhasheesh.com / telephone +20 112 66 66 280

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ładny, czysty i zadbany. Jedzenie dobre - różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Jak nie w głównej restauracji to w innych usytuowanych na terenie hotelu. Basen super i piękna plaża. Piękna okolica. Odsłucha hotelowa miła i pomocna.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Dziękujemy, Marta Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BaronAreaManager, General Manager, Baron Palace Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Madam,
Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Many thanks that you managed to find the time to post your feedback on your recent vacation at Baron Palace, we highly appreciate your lovely comments.

It is an honor for us to welcome our precious guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort. We are extremely happy you enjoyed your vacation with us.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Amr Assaad
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny osrodek , świetna obsługa mili ,animatorzy usmiechnieci kazdy dzien robia wspaniale animacje przy basenie i wieczorem ,czste plaze ,spokojnie dla starszych i rodzin z dziecmi ,mozliwosc zakupòw

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Peter M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BaronAreaManager, General Manager, Baron Palace Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

We are being extremely grateful that you picked the time and posted a review on your recent vacation at Baron Palace, we would like to seize this very chance and express our gratitude for all your comments.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost care to guarantee you a most pleasant vacation.

We very much look forward to your next visit.

Amr Assaad

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019

Luksusowy hotel dla wymagających gości
Przepięknie położony nad długa linia brzegowa z piękna plaża
Jedzenie bajka i w centralnej restauracji jak i w restauracjach Ala karta
Goście się dopieszczani na każdym kroku
Obsługa pomocna i bardzo miła
Jedyny hotel który posiada basen do medytacji
Pokoje z prywatnym basenem
Bardzo polecam i chętnie tu wrócę

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z basenem Droższy od pozostałych ale przyjemność o poranku w cieplej wodzie rekompensuje wszystko
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 404edytaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BaronAreaManager, General Manager, Baron Palace Sahl HasheeshOdpowiedź udzielona 17 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Many thanks that you managed to find the time to post your feedback on your recent vacation at Baron Palace, we highly appreciate your lovely comments.

It is an honor for us to welcome our precious guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort. We are extremely happy you enjoyed your vacation with us.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Amr Assaad
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji