Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (5 198)
Filtruj recenzje
5 201 wyniki
Oceny podróżnych
4 325
625
140
55
56
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 325
625
140
55
56
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 5 201 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Hotel położony przy ładnej promenadzie, po której można spokojnie spacerować. Co kilkaset metrów stoi policjant. Sprzedawcy jedynie zaczepiają i są nachalni, ale trzeba po prostu ich ignorować i iść dalej :) Plaża przy hotelu ładna, czysta, codziennie grabiona. Są małe kamyczki więc obuwie ochronne się przyda, ale niekoniecznie :) Woda w morzu czysta i ciepła, kąpielisko do PASA, za kąpieliskiem mała rafa, ale nic szczególnego. Dużo wolnych, wygodnych leżaków zawsze i o każdej porze. Wymiana ręczników ile się chce, ręczniki okrywają cały leżak, a nie tak jak niekiedy pół lub 3/4. Na basenie to samo, zawsze wolne leżaki + strefy tylko dla dorosłych. Co jakiś czas przychodzi kelner, przynosi co się tylko zechce i nie oczekuje napiwków jak nikt inny w tym hotelu. Ci ludzie zachowują się profesjonalnie począwszy od sprzątaczek po kadrę wyższą. Zawsze mili i uśmiechnięci, zawsze mówią, że można w razie czegokolwiek się do nich zgłaszać z problemami - mega miłe ale nie nachalne. Pani z kadry wyższej chodzi i pyta ludzi czy wszystko jest ok więc można na bieżąco rozwiązywać problemy - My nie mieliśmy żadnych. Jedzenie przesmaczne, desery przepiękne, świeże owoce... wybór wszystkiego naprawdę wielki.. Wieczorki tematyczne super.. Sushi, owoce morza, tuńczyk w całości, wołowina, kaczka i inne naprawdę super!
Hotel warty swojej ceny, tak jak tu odpocząłem jedynie na Zanzibarze, ale tam się leci 11 h, a tu 3:30 min :) Cena również nieporównywalna.. ;)
Super! wybierajcie i lećcie, cisza, spokój i profesjonalizm. Wszystko zgodnie z opisem!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, DDawid1990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ECMsteigen, Guest Relations Manager, Steigenberger Aldau Beach HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Dawid,

Thank you very much for your nice reply after your stay at our Steigenberger ALDAU Beach Hotel.

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel.

An exceptional holiday experience for all of our guests is what we expect from our hotel and all feedback is vital to our constant efforts to improve our service.

Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that!

We are waiting for to welcome you again and to say "Welcome back".

With kind regards,
Judith Alwes
Assistant Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

To był nasz pierwszy pobyt w tym hotelu. Przyznam szczerze, że długo zastanawialiśmy się nad minusami tego hotelu. Mogę powiedzieć jedno. Nie znaleźliśmy takich!
My byliśmy pod koniec czerwca, kiedy to wydaje się, że powinno być sporo ludzi. Tych nie widać, ani w basenach ani w morzu. Niezależnie od pory, owszem było po kilka osób ale tak naprawdę miejsce znalazł dla siebie każdy. Najbardziej widać było ludzką obecność na leżakach  i w restauracjach.
Hotel sam w sobie przepiękny! Obsługa dwoi się i troi żeby umilić gościom czas. Nie trzeba oczywiście przypominać, iż ludzie tam pracujący są bardzo mili i uśmiechnięci. Poczynając od personelu sprzątającego po bezpośrednio obsługujących gości. Mąż w basenie zgubił okulary przeciwsłoneczne, które bardzo lubił. I nim się zorientował po okularach nie było już śladu. W przypadku jakiejkolwiek zguby, warto pójść na recepcję i zapytać czy aby ktoś z obsługi jej nie znalazł. Tak było właśnie w naszym przypadku. Okulary się znalazły ;-)
Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane, lodówka również uzupełniana codziennie.
Leniwa rzeka, super sprawa. Nazwa zobowiązuje ;-)
Przy hotelu jest ładnie utrzymana plaża, z łagodnym zejściem do morza. Jest gdzie popływać, za bojami zaczyna się rafa koralowa. Jest mocno zniszczona ale są też miejsca gdzie można zobaczyć całkiem sporo rybek jak i jeżowców. Przy plaży znajduje się również pomost, na końcu którego cumują statki. Od czasu do czasu pojawia się przeurocza Pani, która proponuje zimne ręczniki a także czyści okulary .
Co do jedzenia. Osobiście uważam, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Do wyboru, do koloru.
Jedna rada. Podczas kolacji panuje dress code. Panowie muszą mieć pełne buty! Panie i dzieci mogą być w klapkach czy sandałach. Jak wspominałam, my nie znaleźliśmy żadnych minusów, poza może jednym, że urlop się kiedyś kończy i trzeba wracać.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, agnieszkaokon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ECMsteigen, Guest Relations Manager, Steigenberger Aldau Beach HotelOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Extraordinary798330,

Thank you for taking the time to share your experience on Tripadvisor.

The entire team is pleased that you had such a fantastic holiday with us!

Your praise is indeed our greatest motivation and we are pleased to read that our team has done everything to make your stay as successful as it should be.

Our entire team is already missing you and waiting for to welcome you again and to say "Welcome home".

With kind regards,

Alessa Hue
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Hotel nadal bardzo dobry, chociaż widać powiem spadek poziomu. Nie dotyczy to personelu, który wszędzie stara się jak może. Szczególne podziękowania dla Essama Moustafa z restauracji głównej, Saleh Rabie z baru przy basenie oraz Ali ze spa, którzy robią wszystko, żeby turyści czuli się fantastycznie w hotelu.
Basen i leniwa rzeka są dalej atutami hotelu. Wszędzie bardzo czysto, w pokojach sprzątane codziennie.
Największa różnica na minus jest w jedzeniu. Zdecydowanie jest mniejszy wybór dań, wieczorki tematyczne pozostały, ale zniknęły niektóre dania. Podczas mojego pobytu nie było sushi, krewetki i kalmary były tylko raz.
Hotel jest jeszcze dalej na wyższym poziomie ale .....

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, EwaMS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2019

W hotelu panuje bardzo przyjazna atmosfera. Wszyscy pracownicy starają się umilić gościom pobyt. Problemy są rozwiązywane natychmiastowo. Bardzo czysto w miejscach ogólnodostępnych. Wyżywienie urozmaicone, każdy coś dla siebie znajdzie. Głębokość głównego basenu 135 cm.
Płytkie zejście do morza. Temperatura wody w marcu 22 stopnie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje duże, bardzo czysto.Codzienna wymiana ręczników. Sporo miejsca do schowania rzeczy.
Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Sightseer58375431932
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ECMsteigen, Guest Relations Manager, Steigenberger Aldau Beach HotelOdpowiedź udzielona 29 marca 2019

Droga Sightseer58375431932

Dziękujemy za poświęcenie czasu na opublikowanie tych komentarzy na Tripadvisor. Wyjątkowe doświadczenie wakacyjne dla wszystkich naszych gości jest tym, czego oczekujemy od naszego hotelu, a wszelkie opinie są kluczowe dla naszych stałych wysiłków na rzecz poprawy naszych usług.

Cieszymy się, że mogliśmy przekroczyć Twoje oczekiwania i że spodobał Ci się nasz hotel. Satysfakcja gości jest naszym celem numer jeden i nie ma nic lepszego niż osiągnięcie tego!


Zespół Steigenberger ALDAU Beach Hotel z niecierpliwością czeka na Państwa ponownie i ma nadzieję spełnić Państwa oczekiwania jeszcze raz.

Z poważaniem,

Alessa Hue
Acting Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lutego 2019

Hotel dla lubiących klasykę i tradycyjny styl. Bez epatującego designu, wygodny. Idealny do wypoczynku tak z dziećmi jak i bez... Silne strony: wygodne łóżka, dobra, urozmaicona kuchnia, obszerne przestrzenie ogólnodostępne (lobby, baseny, plaża), a przede wszystkim serwis. Obsługa totalnie się stara, jest przemiła i o dziwo niemal zawsze rozumie o co się ich prosi i to spełniają. Jeżdżę w rejony gwarantowanego słońca od wielu lat i wiem co piszę. Jak nie w Egipcie, starają się by wracać do nich ponownie. Hotel jest 10 min.busem od lotniska, a samolotów nie słychać. Po sąsiedzku wodne atrakcje dla dzieci i młodzieży w obiektach należących d tego samego właściciela, więc wstęp bezproblemowy. Jak na Egipt nie jest tani, ale absolutnie jest wart swojej ceny. Przy następnym wyjeździe nie będziemy raczej kombinować i też tam się wybierzemy. Z pełną rekomendacją polecam go bardziej wymagającym urlopowiczom

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Hotel N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ECMsteigen, Guest Relations Manager, Steigenberger Aldau Beach HotelOdpowiedź udzielona 2 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Hotel N,

May we thank you for taking the time to post these comments on Tripadvisor. An exceptional holiday experience for all of our guests is what we expect from our hotel and all feedback is vital to our constant efforts to improve our service.

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel. Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that!

The Steigenberger ALDAU Beach Hotel team is looking forward to welcoming you again and hopes to meet your expectation once again.

Sunny regards,

Alessa Hue
Acting Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji