Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (841)
Filtruj recenzje
841 wyniki
Oceny podróżnych
338
254
101
50
98
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
338
254
101
50
98
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 841 recenzji
Zrecenzowano: 2 maja 2019

jadąc do Empire byłam przerażona...naczytałam się tak idiotycznych opisów,że poprostu się bałam....Okazało się że hotel naprawdę;
- nie zasługuje na tak złe opinie
za tak przystępną cenę;
-ludzie na co narzekacie?za tak małe pieniądze..wstyd...

-cudown paża

-dobre jdzenie

-MIŁY PERSONEL!!!!!!!!!!!

CO JA PISZĘ -WSPANIALI LUDZIE !;OD MENAGERA (wspaniały człowiek

DO CHŁOPAKÓW SPRZĄTAJĄCYCH POKÓJ-
-CZYSCIUTKO JAK W 5 GWIAZDKOWYM HOTELU
-WZYSCY UCZYNNI MILI,UŚMIECHNIĘCI...i kucharze i kelnerzy cudowni.........WRACAM TAM I TYLKO TAM..DO ZOBACZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.byłam tam z przyjaciółką która potwierdza moje słowa!! WIOLETTA i ALICJA

Wskazówka dotycząca pokoi: zależy kto co ubi...miałam pokój z widokiem na morze ,ale i na ulice bo tak lubię...
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wiolettamaria
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2018

Byłam w hotelu przez tydzień w lipcu, podróżowałam sama. Gośćmi prawie sami Egipcjanie, na początku czułam się trochę niepewnie, ale później sporo z nimi wszystkimi rozmawiałam i było super. świetna obsługa, dbali o mnie bardzo, sami donosili jedzenie, drinki itp, cały czas pytali czy mi czego nie brakuje. Pomimo tego, że byłam sama dostałam 2 -pokojowy apartament na 5 piętrze z widokiem na morze. Plaża również mi odpowiadała, także polecam, chociaż jeżeli oczekujecie super luksusu, to nie tutaj.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Diana Z, Ecommerce, Empire HotelOdpowiedź udzielona 23 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you for choosing Royal Star Beach Resort!
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Empire Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 listopada 2017

ogólnie to wielka porażka ten hotel. Brak jedzenia, wszędzie brud. Ciągle nie działające windy, wyszczerbione i brudne szklanki w restauracji. Stoły i krzesła w restauracji nie były chyba od wielu lat myte. Nikomu nie polecam tego hotelu. Byłam tam 2 tygodnie i jestem bardzo zawiedziona tym co tam zastałam.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
3  Dziękujemy, Explore517418
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gr-Royalstar, General Manager, Empire HotelOdpowiedź udzielona 15 listopada 2017
Tłumaczenie Google

dear guest
Thank you for choosing Royal Star. It was a pleasure having you stay with us on your recent visit. We take this opportunity to thank you for your time in evaluating our products and services. Kindly be assured that your remarks and issues will be addressed to the management team and we will evaluate these matters moving forward, as we strive to care more effectively to the needs of our guests.

We are looking forward to welcome you in future!

With kind regards,

Ismael Ibrahim
E.A.Manager
gm-royalstar@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2017

Jednakowoż w całym hotelu, jak i w Hurgadzie, jest zwyczajnie syf. Alkohole podawane w barze to chemiczny związek DWUWODZIANU ALKOHOLU, jedzenie monotonne, codziennie to samo, jedynie forma przekąsek w Empire Beach pozwalała na urozmaicenie pizzą czy makaronem to co codziennie podawane było w formie bufetu. Bardzo miła obsługa - KAMAL we włoskiej ( tylko z nazwy ) knajpce, oraz w barze ( BOGHDADY ). reszta to tak jakby byli tam za karę. Pokój "sprzątany" na zawołanie, za oczywiście 1 USD, przy czym sprzątanie to tylko przetarcie mopem. Szyby na korytarzu uświninione jakby nikt ich od początku istnienia hotelu nie mył. Meble w pokojach...istna nowość z lat 60tych w Polsce. generalnie za taką cenę nie można oczekiwać luksusów, lecz z jedzeniem mogli się bardziej postarać. A i jeszcze upierdliwość sprzedawców wycieczek, siedzących w lobby hotelowym...masakra...

Wskazówka dotycząca pokoi: widok na basen daje pewien komfort spokoju i ciszy. widok na ulice jest masakryczny
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, walczakfoto
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gr-Royalstar, General Manager, Empire HotelOdpowiedź udzielona 15 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to share your experience about the hotel , and we apology that you were note happy with us in your last stay,

all you comments in a very high attention and had been pass to all the concern

Mahmoud Tayee
General Manager

gm-tritonempirehotel@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2017

Byliśmy w tym hotelu dwa pierwsze tygodnie sierpnia 2017. Hotel w starej części Hurgady, co uważamy za jego atut, bo wszędzie w miarę blisko, można się wybrać na spacer po mieście (także w nocy, nikt nas nie zaczepiał, wszyscy nas pozdrawiali). To hotel typowo miejski, pełen egipskich turystów, którzy na patio hotelu przy basenie przesiadywali słuchając egipskiej muzyki na żywo. Był nawet pokaz tańca brzucha i wesele :) Mieliśmy duży pokój rodzinny, aczkolwiek nie jest to osobna sypialnia i pokój dzienny, pokój stanowi jedną całość, częściowo oddzielony małą ścianką. Znajduje się w nim jedno łóżko podwójne i dwa pojedyńcze oraz kanapa składająca się z trzech foteli.Sam pokój to nie jest nasze trzy gwiazdki, dałbym mu jedną w naszym standardzie, po trzech dniach jednak przywykliśmy. Łazienka zwłaszcza przedstawiała słaby widok - pourywane wieszaki, brodzik z zasłonką... W sumie to hotel z naszych lat 70-tych. Każdy pokój ma balkon i manualną klimatyzację, którą sobie można łatwo ustawiać. Jeśli potrzebujecie więcej gniazdek elektrycznych, to weźcie przedłużacz, bo w pokoju jest tylko jedno podwójne gniazdko, pod które podłączony jest tv (lcd, ale dość mały, 21 cali, wiem, że w pokojach 2-osobowych są małe tv crt 15-calowe) oraz lodówka, pamiętająca czasy faraonów, ale działająca :). A w hotelu przedłużaczy brak :) Śniadania i kolacje były serwowane w formie bufetu w małej włoskiej restauracji. Codziennie bylo to samo jedzenie do wyboru, w tym desery, owoce, napoje. Jedzenie dobre, ale monotonne. Obiady byly serwowane w restauracji na plaży w drugim hotelu (ok. 300 metrów - łatwa droga) też w formie bufetu oraz w barze plażowym a la carte (pizza, makaron, burgery i sandwicze). Wi Fi dostępne tylko przy barze, ale jak jest dużo ludzi, to za bardzo się nie połączycie. Lepsze jest w recepcji drugiego hotelu przy plaży. Są dwa baseny - pierwszy na patio, drugi na pierwszym piętrze, ale ten drugi nie zawsze otwarty. Ekipie sprzątającej można czasem dać, np. co drugi dzień 10 egipskich funtów, nie więcej. Zrobią ładne rzeczy z ręczników. Nic nam nie zginęło. Ekipa sprzątająca nawet sama nam zwróciła uwagę, że mamy sejf otwarty w pokoju. Sejf ma każdy pokój, i jest w cenie. Obsługa bardzo przyjazna, żartująca sobie z nami, serdecznie podchodząca do gości. Podsumowując - na pierwszy rzut oka standard pokoju to nie to, do czego jesteśmy przyzwyczajeni, ale po paru dniach przestaje się zwracać na to uwagę. Jako, że dużo tam Egipcjan, którzy nas na początku irytowali, to później stwierdziliśmy, ze gdzie indziej takiej atmosfery byśmy nie mieli. Przegadaliśmy długie noce z Egipcjanami, bo to bardzo otwarci i serdeczni ludzie ;) Do hotelu na pewno wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, dmilewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gr-Royalstar, General Manager, Empire HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I greatly appreciate your comments about your holiday. In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere. It would be such a pleasure to personally welcome you back to our improved hotel!
With much appreciation,

Mahmoud Tayee
General Manager
gm-royalstar@threecorners.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji