Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (613)
Filtruj recenzje
613 wyniki
Oceny podróżnych
198
197
119
53
46
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
198
197
119
53
46
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 613 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Nie polecam tego hotelu. Pokoje okropne i brudno. Przylecieliśmy po 1:00 w nocy i pokój nie był jeszcze gotowy - brakowało dostawek dla dzieci. Zaprowadzono nas do pokoju i poinformowano, że zaraz ktoś dopiero przyniesie łóżka. Na podłodze w łazience leżała obudowa od wentylatora i jakiś urwany Kurek. Nie jesteśmy zbyt wymagający ale standard pokoju był tragiczny. Jedzenie słabe i ciągle to samo. Z hotelowego sejfu zginęły nam pieniądze. Obsługa bardzo miła i pomocna. Plusem jest położenie nad samym morzem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dorota M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Dorota,
For the constant improvement of our quality and increase of the guest satisfaction the opinion of our guests is very important to us. Therefore, we would like to thank you for your review at Trip Advisor. First we apologize for the inconvenience during your stay at our hotel. Despite everything, we are very grateful for your opinion and take your criticisms very seriously. Nevertheless, we would be delighted if we could welcome you again to show you how important the opinions of our guests are.
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Więc od czego tu zacząć ok zacznę tym razem od pozytywów.
Obsługa bardzo miła sympatyczna i zawsze pomocna ( no może oprócz jednego barmana).
Wyżywienie na naprawdę wysokim poziomie byłem już kilkukrotnie w Egipcie drugi raz w Hurghadzie i pierwszy raz miałem tak że nie mam serio możliwości mieć jakichkolwiek zarzutów do jedzenia, wszystko smaczne każdego dnia do obiadu coś jest grillowane czy pieczone na naszych oczach.
Do śniadania jak w każdym hotelu omlety lub jajecznica i dodatkowo świeżutkie i pyszne naleśniki.
Przy kolacji również na tarasie tam gdzie rano były robione omlety wieczorem jest grillowane lub pieczone mięso.
Basen serio jest duży choć nie tak duży jak wydaje się na zdjęciach i tu miłe zaskoczenie w tym hotelu mają prawdziwych ratowników (w większości hoteli albo ich nie ma albo są pracownicy przebrani za ratownika i w razie wypadku jest problem, tutaj sam byłem świadkiem akcji ratowników) czytałem komentarze o braku dostępnych leżaków czy to na basenie czy to na plaży. Jakie było moje zdziwienie jak okazało się, że na plaży na leżakach pomieściłoby się dwa razy więcej osób niż hotel ma możliwość pomieścić (faktycznie te najbliżej wejścia na plaże i baru są zajęte, ale plaża hotelowa jest znacznie większa rozciąga się od przystani aż po centrum sportów wodnych. A przy basenie tez nigdy nie szukaliśmy zbyt długo leżaka oczywiście te najbliżej schodów do basenu są zajęte, jako pierwsze, ale tych leżaków też jest sporo więcej.
Pokój skromny wymagający odświeżenia, ale codziennie sprzątany(Pan sprzątający nawet jak wywiesiliśmy kartkę nie przeszkadzać zostawiał nam pod drzwiami butelkę wody, a jak spotkał nas w drodze na plażę zawsze pytał czy ręczniki wymienić itd.)
Standardem w hotelach w Egipcie są uciążliwi sprzedawcy wycieczek, w tym hotelu nie przeszkadzają na plaży czy basenie tzn. chodzą po plaży panowie, którzy sprzedają wycieczki w holu hotelowym ale jak raz się mu powie że nie potrzebujemy wycieczki odpuszcza i nie meczy później.
Bary bar w basenie bardzo miły Pan jedyny bar w hotelu gdzie napoje są tylko butelkowane wadą tego baru jest brak piwa, dostępne są tylko mocniejszej alkohole ;p
Bar na tarasie przy shisha tent bardzo mila obsługa (oprócz jednego barmana) napoje podają nam Panowie kelnerzy (przemili, sympatyczni i zawsze z poczuciem humoru)
Bar przy basenie (to tu podają lody od 12-15 lody pyszne) bar jak każdy bar w hotelu miły barman i tyle

Reasumując hotel ma zdecydowanie więcej zalet niż wad
Jedynymi wadami jakie mogłem wymyślić jest to że w restauracji podającej obiady (restauracja przy plaży) jest gorąco (bo jest na otwartym powietrzu)
I druga wada to to że hotel wymaga odświeżenia ale nie jak ktoś pisał wcześniej kapitalnego remontu.
pozdrawiam i serio polecam ten hotel zanim dotrze do właścicieli że mają zbyt niską cenę na taką jakość serio uważam że 3 gwiazdki są krzywdzące dla tego hotelu powinien mieć minimum 4 dlatego ja mu daje 4,5 **** *
Prawie zapomniałem o Animacjach które zalezy od programu albo są super albo są znośne

Wskazówka dotycząca pokoi: warto włożyć coś w paszport żeby dostac pokój np w budynku E jest idealnie w środku kompleksu blisko basen i blisko lobby i restauracje
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Artur,

Thank you for your stay at Giftun Azur and your positive rating on HolidayCheck.

We are very pleased that you have spent a successful stay with us. Of course, we will gladly pass on your feedback to our entire team.
The entire team is looking forward to welcoming you back to our home soon.

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Bardzo dobra lokalizacja, zaraz przy hotelu sklepy, apteki, restauracje, itp. Plaża piaszczysta, łagodne zejście do morza. Nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem wolnych leżaków. Sam hotel jest stary, pokoje są dość małe, wymagają remontu i wymiany właściwie całego wyposażenia - przynajmniej w bungalowie, w którym mieszkaliśmy. Na szczęście jest czysto, codziennie sprzątają. W pokoju znajduje się lodówka, czajnik elektryczny, kawa, herbata i każdego dnia przynoszone 2 wody butelkowane. Sejf w recepcji, bezpłatny. Na terenie hotelu jest jeden dość głęboki basen i brodzik dla dzieci. Jedzenie dobre, każdy mógł coś dla siebie znaleźć, choć niektórzy narzekali trochę na małe urozmaicenie, czy że zbyt rzadko są frytki, itp. - jak dla mnie było OK. Kelnerzy, jak i reszta obsługi, bardzo mili. Nie wiem jak w innych miesiącach, ale podczas naszego pobytu (czerwiec/lipiec) wieczorami było dużo komarów, więc warto zabrać jakiś spray.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aania0508
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aania,

Thank you for your stay at Giftun Azur and your positive rating on TripAdvisor.

We are very pleased that you have spent a successful stay with us .Of course, we will gladly pass on your feedback to our entire team.
The entire team is looking forward to welcoming you back to our home soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2018

Tento hotel prekvapi svym standartem ,stale spokojenou klientelou ,ktera se vraci do sveho oblibeneho hotelu a je prevazne nemecka,ceska a slovenska.Maji tu prijemne vecerni programy s zivou hudbou a sikovnymi animatory,kteri se venuji hostum cely den.
Hotel pusobi domacky a personal je ochotny a mily.Jidlo moc dobre .Je zde nekolik restauraci .More sice trochu dal,ale je zde prijemny pisek.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jana M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Jana,

We are happy to hear that we could exceed your expectations and that you spent very pleasant days in our house. Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that!

Looking forward seeing you soon again!
Giftun Azur Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2018 z urządzeń przenośnych

No cóż, czytając opinie tutaj (zawsze się tym kierowałem) wybraliśmy giftun... Żeby nie było, że narzekamy na brak schabowego. To był nasz 6/7 pobyt w Egipcie. Pierwszy w Hurghadzie. Wczesniej dwa razy Sharm i reszta El Gouna które uwielbiamy (ciężko opisać, ale warto jechać i wyjść poza hotel. To inne miejsce niż inne). Ok. Hotel stary, jedzenie jak typowy g... Egipt itd. Wszystko zrozumiem znam te klimaty ale:
99.99% 65 old plus Niemców. Obsługa nie czai po ang at all. Przykład: mówię w recepcji (czyli do kogoś kto przynajmniej powinien coś zrozumieć) że WENTYLATOR w łazience jest zepsuty, a on przysyła kogoś kto chce naprawić kran w umywalce... Jako "nie Niemcy" byliśmy kompletnie ignorowani przez obsługę. Żeby mieć miejsce na plaży, trzeba się opłacać obsłudze... Zapodałem 10 dolarów w recepcji (jak zwykle) bo prosiłem o pokój z prysznicem i dostaliśmy bungalow. Niestety w tym wypadku to nie bungalow tylko niski barak. Żenada. Nie wiem jak wyglądają pokoje w głównych budynkach ale nic nie może być gorsze. Proszę uwierzcie mi, nie jestem malkontentem i wiem czego się spodziewać po średnich wczasach w Egipcie, ale była porażka. My wybraliśmy ten hotel TYLKO DLATEGO że opinie na Tripadviser były 9.3!!! Teraz wiem, że był jakiś przekręt. Byłem tak wk... że nie chciałem pisać opinii (a żeby inni też się wp...) ale za wpływem żony to piszę. I proszę Was, jeśli nie szprechacie po niemiecku to nie jedzcie tam! Pozdrawiam

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, arturs628
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji