Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (610)
Filtruj recenzje
610 wyniki
Oceny podróżnych
197
196
118
53
46
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
197
196
118
53
46
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 610 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Bardzo dobra lokalizacja, zaraz przy hotelu sklepy, apteki, restauracje, itp. Plaża piaszczysta, łagodne zejście do morza. Nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem wolnych leżaków. Sam hotel jest stary, pokoje są dość małe, wymagają remontu i wymiany właściwie całego wyposażenia - przynajmniej w bungalowie, w którym mieszkaliśmy. Na szczęście jest czysto, codziennie sprzątają. W pokoju znajduje się lodówka, czajnik elektryczny, kawa, herbata i każdego dnia przynoszone 2 wody butelkowane. Sejf w recepcji, bezpłatny. Na terenie hotelu jest jeden dość głęboki basen i brodzik dla dzieci. Jedzenie dobre, każdy mógł coś dla siebie znaleźć, choć niektórzy narzekali trochę na małe urozmaicenie, czy że zbyt rzadko są frytki, itp. - jak dla mnie było OK. Kelnerzy, jak i reszta obsługi, bardzo mili. Nie wiem jak w innych miesiącach, ale podczas naszego pobytu (czerwiec/lipiec) wieczorami było dużo komarów, więc warto zabrać jakiś spray.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aania0508
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aania,

Thank you for your stay at Giftun Azur and your positive rating on TripAdvisor.

We are very pleased that you have spent a successful stay with us .Of course, we will gladly pass on your feedback to our entire team.
The entire team is looking forward to welcoming you back to our home soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2018

Tento hotel prekvapi svym standartem ,stale spokojenou klientelou ,ktera se vraci do sveho oblibeneho hotelu a je prevazne nemecka,ceska a slovenska.Maji tu prijemne vecerni programy s zivou hudbou a sikovnymi animatory,kteri se venuji hostum cely den.
Hotel pusobi domacky a personal je ochotny a mily.Jidlo moc dobre .Je zde nekolik restauraci .More sice trochu dal,ale je zde prijemny pisek.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jana M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun_Azur, Guest Relations Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Jana,

We are happy to hear that we could exceed your expectations and that you spent very pleasant days in our house. Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that!

Looking forward seeing you soon again!
Giftun Azur Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2018 z urządzeń przenośnych

No cóż, czytając opinie tutaj (zawsze się tym kierowałem) wybraliśmy giftun... Żeby nie było, że narzekamy na brak schabowego. To był nasz 6/7 pobyt w Egipcie. Pierwszy w Hurghadzie. Wczesniej dwa razy Sharm i reszta El Gouna które uwielbiamy (ciężko opisać, ale warto jechać i wyjść poza hotel. To inne miejsce niż inne). Ok. Hotel stary, jedzenie jak typowy g... Egipt itd. Wszystko zrozumiem znam te klimaty ale:
99.99% 65 old plus Niemców. Obsługa nie czai po ang at all. Przykład: mówię w recepcji (czyli do kogoś kto przynajmniej powinien coś zrozumieć) że WENTYLATOR w łazience jest zepsuty, a on przysyła kogoś kto chce naprawić kran w umywalce... Jako "nie Niemcy" byliśmy kompletnie ignorowani przez obsługę. Żeby mieć miejsce na plaży, trzeba się opłacać obsłudze... Zapodałem 10 dolarów w recepcji (jak zwykle) bo prosiłem o pokój z prysznicem i dostaliśmy bungalow. Niestety w tym wypadku to nie bungalow tylko niski barak. Żenada. Nie wiem jak wyglądają pokoje w głównych budynkach ale nic nie może być gorsze. Proszę uwierzcie mi, nie jestem malkontentem i wiem czego się spodziewać po średnich wczasach w Egipcie, ale była porażka. My wybraliśmy ten hotel TYLKO DLATEGO że opinie na Tripadviser były 9.3!!! Teraz wiem, że był jakiś przekręt. Byłem tak wk... że nie chciałem pisać opinii (a żeby inni też się wp...) ale za wpływem żony to piszę. I proszę Was, jeśli nie szprechacie po niemiecku to nie jedzcie tam! Pozdrawiam

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, arturs628
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2017 z urządzeń przenośnych

Mam mieszane uczucia co do tego hotelu. Jedzenie było dobre. Hotel ładny. Otoczenie hotelu sprzątane bez zarzutu. Niestety w pokoju mieliśmy wannę z której odpadała emalia i zamalowano to chyba zwykłą farbą która odpadała - masakra. Niestety w naszej części budynku często śmierdziało jakby z kanalizacji a pokój był sprzątany na bardzo niskim poziomie. Musiałam się dopraszać, żeby wymieniono ręczniki lub pościel. Lustra były nie myte, szyby z okna balkonowego też i to od dawna, lodówka opalcowana, podłoga na balkonie brudna, też prosiłam o jej umycie. Były to moje czwarte wakacje w Hurghadzie i tu było najgorzej sprzątane. Nie mówiac o tym że pierwszy raz nie miałam nic postrojone na łóżku (mam na myśli kompozycje z ręczników np) a zostawiliśmy napiwek.
Kolejnym minusem był brak windy na jadalnię! Rodziny z dziećmi lub osoby niepełnosprawne miały duży problem bo trzeba było wózek wnosić na piętro. Śniadania i kolacje były tam podawane a obiad przy plaży. I tu kolejny ogromny minus bo było bardzo trudno dopchać się do wolnego stolika i trzeba było stać w długich kolejkach po jedzenie.
Brakowało mi muzyki przy basenie, było kompletnie cicho. W hotelu 50/50 Niemcy i Egipcjanie. W basenie obowiązuje zakaz pływania w ubraniach i burkini i było to pilnowane. Przy basenach dużo leżaków, wogóle nie było problemu z wolnym miejscem.
Okolica super bo to Mamsha. Plaża szeroka i piaszczysta. Ogólne wspomnienia mamy dobre.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MoniqueLithi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giftun2014, Manager, Giftun Azur ResortOdpowiedź udzielona 16 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your feedback following your recent stay at Giftun Azur Resort.

We are glad to hear that in general you enjoyed your holiday at our hotel and we would like to thank you for you notices of improvement which we will send over to respective departments.

Concerning the lack of elevator in our hotel please be informed that now breakfast is served in the Oriental restaurant on the ground floor as well.

We are looking forward to welcoming you for another pleasant vacation with us.

With best regards,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 17 października 2014

Bardzo przyjemny hotel z uprzejmą obsługą. Niesamowita piaszczysta plaża, piękna przyroda. Podobało nam się wszystko - jedzenie, obsługa, animacja. Gdy potrzebujesz taksówki, polecamy skorzystanie z hotelowego kierowcy Samary. Ma dobre ceny, jest uczciwy, życzliwy i uprzejmy. Można mu ufać i odpowie na wiele pytań. Nigdy się nie spóźnia gdy musisz gdzieś pojechać. Samara mówi bardzo dobrze po angielsku i rosyjsku.
Chcielibyśmy jeszcze raz pojechać do Hurgady i do tego hotelu.
Victoria

2  Dziękujemy, nijolesta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Wyświetl więcej recenzji