Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 697)
Filtruj recenzje
1 697 wyniki
Oceny podróżnych
1 039
328
126
96
108
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 039
328
126
96
108
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 697 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Pojechałem na wakacje all inclusive z myślą by odpocząć i niczym się nie martwić. A były to jak narazie najgorsze wakacje w moim życiu!
Po pierwsze syf. Pomijając kwestie wody W basenie jak i w morzu w których pływa wszystko włącznie że śmieciami i jedzeniem. Po brudne aż uwalone sztućce których ciągle brakuje na jadalni jak i w pubie w przekąskami, brudne stoły na jadalni i leżaki. Jako "biali" turyści byliśmy tam ewidentnie dyskryminowani, byliśmy gorzej obsługiwani np. Dla nas zabrakło sztućców do jedzenia (pseudo kelner powiedział sorry no more) po czym podeszła dziewczyna Muzułmanka i dla niej się znalazły. Albo zabroniono nam pic wiecej soku bo juz dość wypilismy! Szczytem było to jak w bufecie przy basenie kelner białym turystom wydzielał frytki na talerzyk za pomocą łyżki dając po kilka sztuk dorosłym facetom i mówić hamsko "go" by odejść. Skojarzyło mi się to z jakimś obozem. W barze mimo różnych zamówień zawsze dostawałeś jeden i ten sam drink z soku mango i alkoholu. Ewidentnie także się z nas naśmiewali w swoim języku co widać! Kwestia obsługi i komfortu w tym miejscu to tragedia. A wszyscy za to że są, chcieliby dolary. Nim nie zna słowa Thank you, ale jak się masz i czy dasz mi prezent to już wszyscy. Z kwestii technicznych to pokoje słabe- zużyte meble charatające po podłodze drzwi od szafek, w łazienkach prysznic stały- nisko zamontowany na rurze, od którego wajchę masz trochę nad stopami na dole, zasłony foliowe, lustro całe 2 tygodnie było obrzydliwie brudne. Nie ma szczotek do wc. Łóżka niby ścielane codziennie ale pościel całe 2 tygodnie nie zmieniona o co prosiłem room service wraz z dolarem w ręce. Nie zmieniane
, bo jak zostawiłem małą czerwoną plamkę z soku tak była przez 2 tygodnie. Tony kilku tygodniowego az czarnego kurzu po meblach i lampach. Klimatyzacja w nocy na ustawieniu 20 stopni grzała powietrze! o zgrozo co to były za warunki! Internet w koszcie 25 dolarów dla jednej osoby na tydzień...posiłki jedne i te same codziennie. Nawet to samo co na obiad jest podawane na obiadokolacje. Już szczytem było to jak w ostatnim dniu o 12 odcięli nam opaski i za wszystko kazali płacić np napoje i oddanie walizek. Tak się składa że bardzo dobrze komunikuje się w języku angielskim i próbowałem się dogadać w wielu kwestiach ale byłem uhonorowany albo ktoś udawał że nagle mnie nie rozumie. Dramat A nie 4 gwiazdkowy hotel!

Na zdjęciach dodanych do recenzji widzicie meni z ofertą baru która jest fikcyjna. Kartkę na której dostałem login i hasło do wifi. Zdjecie plaży. Oraz zdjęcie z rybiego spa na terenie hotelu, które też jest jednym wielkim oszustwem bo zamiast prawdziwej rybki Garra rufa tam pływają wyglodzone weelonki i molinezje które z głodu skubią skórę.

Hotelu na wypoczynek bardzo Nie Polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Bartłomiej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Sunny Days Palma De MiretteOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Bartłomiej,
thank you for voicing your concerns regarding your recent visit.
Please rest assured we will evaluate points mentioned in your feedback moving forward to more effectively address the needs of our guests. Nevertheless, we would like to apologise for any inconvenience you may have encountered during your stay with us.
We would like to highlight you that none of our valued guests are obliged to tip the staff to receive the service.
Moreover it is a must to value and respect all Guests entity regardless of their nationality.
So that we encourage clients to report any case on the spot to be handled with no delay.
We would value the opportunity to welcome you back to the hotel.
Warm greetings from Sunny Days Egypt Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Okropny hotel, ochydne jedzenie, byliśmy traktowani przez obsługę jak
( o co ci chodzi, po co tu przyjechales)
Żadnej pomocy z jakiej kolwiek strony, suszarka zepsuta, mrówki w łóżku.
Problem zgłaszany wiele razy, bez odzewu, jak nie dasz 5€ to zapomnij. Ostrzegamy przed wyjazdem do tego hotelu wszystkich tych, ktorzy chcą mile spędzić wakacje.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Smutna1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Sunny Days Palma De MiretteOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Smutna,
we refer to your recent stay at our resort and we wish to thank you for sharing your invaluable review with us.
It is constructive feedback which assists us in further developing our product and services. Please accept our sincere apologies for the lapses in service that you have experienced. It is very apparent that there were shortcomings from our end that require urgent attention and action.
Moreover, we would like to assure you that none of our valued guests are obliged to tip the staff to receive the service. So that we encourage clients to report any case on the spot to be handled with no delay.
We look forward to having you back so you can see again first hand that we are committed to always improving. Thank you for visiting our property.
Warm regards from Sunny Days Egypt Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Wszystko fajnie, tylko rezerwując kolację w specjalnej restauracji w recepcji, po przybyciu na miejsce okazuje się,że rezerwacji nie ma! Sytuacja powtórzyła nam się dwa razy więc to jest już przegięcie!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, truskafffka89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Sunny Days Palma De MiretteOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
thank you for choosing our property and for taking the time to write your review
We are glad that your vacation in the resort were up to your satisfaction.
Your feedback is extremely valuable to us and we appreciate it. Please accept our sincere apology for situation with a-la carte restaurant booking.
We are looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Warm Regards from SunnyDaysEgypt Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Sam hotel zrobił na Nas bardzo dobre wrażenie. Duże, przestronne pokoje z klimatyzacją, lodówką itd. Czyli wszystko co potrzebne do udanych wakacji. Jeśli chodzi o porządek to tez nie mogliśmy narzekać. Basen super, z pool barem. Wystarczająca ilość leżaków w stosunku do ludzi. Plaża - to już gorzej. Prawie w ogóle tam nie chodziliśmy. A największym minusem było jedzenie. Zupełny brak urozmaicenia. Na okrągło jedliśmy ryż i kurczaka albo frytki. Bywałam w lepszych hotelach o takim standardzie. Mają co poprawić.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, syla91zdw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Sunny Days Palma De MiretteOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019

Drogi Gościu,
dziękujemy ci za przekezanie nam swojej opinii. Uwagi naszych gości są dla nas niezwykle istotne i porządane ponieważ prowadzą do poprawy jakości naszych usług. Bardzo cieszymy się, że podabały ci się usługi naszego baru oraz, że byłeś zachwycony duże, przestronne pokoje. Oczywiście bardzo nam przykro, że nie poczułeś się usatysfakcjonowany usługami naszej restauracji.
Przekazaliśmy twoje spostrzeżenia do odpowiedniego działu obsługi naszego hotelu i mamy nadzieję na twoje kolejne odwiedziny.
Z poważaniem,
Sunny Days Egypt Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019

Byliśmy w hotelu 2 razy i na pewno jeszcze tam wrócimy. Luksusów nie należy się spodziewać , ale sam obiekt ma swój urok. Fajne baseny , plaza ,woda czyli wszystko co trzeba do wypoczynku. Mała rafa koralowa niedaleko ale jest na co popatrzeć, jedzenie może być, fajne animacje.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, eelcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Sunny Days Palma De MiretteOdpowiedź udzielona 12 maja 2019

Drogi gościu,
dziękujemy za podzielenie się z nami twoją pozytywną opinią na temat wakacji w naszym hotelu. Cieszymy się, że spędziłeś u nas wspaniały czas i polecasz nasz hotel innym turystom. Mamy nadzieję, że wkròtce odwiedzisz nas ponownie.
Pozdrawiamy,
Sunny Days Egypt team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji