Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 573)
Filtruj recenzje
1 573 wyniki
Oceny podróżnych
994
331
111
68
69
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
994
331
111
68
69
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 573 recenzji
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Miałem wątpliwą przyjemność spędzić w tym hotelu 11 dni w lipcu 2019 roku w pokoju 1110.
Hotel chociaż ma 4 gwiazdki, to w Europie nie otrzymałby więcej niż 2. Hotel lata świetności ma już za sobą, aktualnie wymaga remontu. Stare, zniszczone wyposażenie w pokoju, brud i syf w łazience. Na domiar złego personel sprzątający jest bardzo leniwy, nawet nie myje brudnych szklanek w pokoju, przez 11 dni mojego pobytu nie została wymieniona nawet pościel!!! Widok z mojego pokoju był na stary, obskurny budynek szpitala oraz hałaśliwą ulicę. W pokoju była stara i bardzo głośno pracująca klimatyzacja. W nocy od strony ulicy dochodził cały czas hałas trąbiących samochodów.
Na stronie tego hotelu podane są nieprawdziwe informacje odnośnie wyposażenia hotelu. W Royal Star Beach Resort nie ma żadnej siłowni czy centrum fitnessu! Basen w tym hotelu jest mały i zatłoczony, można zapomnieć o swobodnym pływaniu. Plaża w sektorze hotelu brudna, a poziom wody czasami był tylko po kostki nawet 70 metrów od brzegu. Dno bardzo kamieniste. Był to najgorszy hotel w jakim dotychczas byłem.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, richgda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Shaimaa G, Ecommerce, Royal Star Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

We thank you very much for taking the time to write this very detailed review. We are sorry to hear that we have not met the expectations of our guests and apologize for the inconvenience. Your suggestions have already been forwarded to the appropriate departments. Only through the constructive feedback of our esteemed guests we are able to constantly expand and improve our service and standards. We assure you that guest satisfaction is our top priority. We apologize once again for any inconvenience you have experienced during your previous stay.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

W hotelu byłam zakwaterowana dwie doby podczas wycieczki objazdowej po Egipcie. Lata świetności hotel ma już dawno za sobą. Zdjęcia robione przez profesjonalnego fotografa są bardzo złudne. Basen jest mały i już od 15:00 całkowicie w cieniu, z częścią niepouzupełnianych płytek. Plaża bardzo mała, codziennie ze śmieciami, które uprząta sie tylko przy wejściu do morza od strony parasoli. Stojąc twarzą do morza po lewej stronie opony i plastik oraz inne śmieci. Jeżeli marzy ci się rafał - zapomnij, tu jej nie ma, tylko wykup wycieczki pozwoli Ci ją zobaczyć. Leżaki i materace raczej odpychają niż zachęcają by na nich się położyć, a ręczniki pamiętają chyba pierwszych turystów. Nieco lepsza plaża w siostrzanym hotelu ale też bez rewelacji. Jeżeli przyjeżdża się wcześniej i ma się opcję HB brak czegokolwiek na powitanie, typu woda, herbata. Masz zostać w lobby i czekać na pokój, w którym jest kawa i herbata oraz czajnik. Wody brak co na hotel 4 gwiazdkowy uważam za nieporozumienie. Pokoje standardowe, wszystko co potrzeba i każdy z balkonem. Na minus łazienka, a w zasadzie prysznic - stoisz w wodzie po kostki bo odpływ działa bardzo słabo i nie jest to przyjemne bo prysznic zagrzybiony. Co jest zaletą hotelu? - jedzenie jest smaczne, ilości nie powalają ale każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa się stara i animatorzy również. Położenie hotelu w starej części Hurgady pozwala na wyprawę do Cerrfoura- po wyjściu w lewo i cały czas prosto ok. 10 minut.

Termin pobytu: marzec 2019
Dziękujemy, Elwira W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shaimaa G, ecommerce, Royal Star Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Namens het hele team willen we u bedanken dat u onze gast bent bij Royal Star Beach Resort We zijn erg blij dat je van je verblijf hebt genoten en we waarderen het op prijs stellen van je vriendelijke opmerkingen over je verblijf bij ons. We hopen je in de toekomst opnieuw te verwelkomen

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dla nas po programie Nil i Piramidy dobry polecam na odpoczynek. Czy jest dobry na tydzień nie wiem. Byłem tylko 2 doby. Animacje super organizacja bardzo dobra Masha i Kapo Boiko dobra komunikacja języka Angielski Niemiecki Polski. Bardzo Polecam

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maksymilian M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shaimaa G, Ecommerce, Royal Star Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Sehr geehrter Gast, vielen Dank, dass Sie sich für das Royal Star Beach Resort entschieden haben! Bitte seien Sie versichert, dass Ihre Notizen und Kommentare an das Management weitergeleitet werden. Hoffentlich bis bald im Royal Star Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Stary obdarty i brudny wakacje do nami ,z daleka fajny, ale pokoje obskurne i b
rudne, pościel nie zmieniona , szklanki brudne ,syf w łazience,lustra zachlapanie, toaleta szkoda mówićnnie polecam ...... Uuu

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jolanta s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shaimaa G, Ecommerce, Royal Star Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Sehr geehrter Gast, wir entschuldigen uns dafür, dass Sie Ihre Erwartungen nicht erfüllen können. Bitte versichern Sie sich, dass Ihre Bewertungen und Kommentare an das Management weitergeleitet werden. Wünschen Sie bis bald im Royal Star Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel z obsługą na bardzo dobrym wysokim poziomie, czystość w każdym zakamarku hotelu, bardzo smaczne jedzenie, animacje w skali 1-6 oceniam na 10, naprawdę grupa robi kawał dobrej roboty, pracownicy recepcji pomocni uśmiechnięci i bardzo komunikatywni, zresztą to pierwszy hotel w Egipcie w którym nawet service room nie ma problemu z porozumiewaniem się w języku angielskim. Plaża ładna, czysta jedynie możliwości snoorkowania brak bo duży odpływ i daleko do głębszego morza. Hotel terenowo nie duży ale bardzo przyjemna obsługa, blisko do centrum, świetne animacje, bardzo dobrze urządzone i wyposażone pokoje, czysto i pachnąco. Pewnie jeszcze wrócę tam nie raz. Hotel warty swojej ceny.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Izabela S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: shaimaa G, Ecommerce, Royal Star Beach ResortOdpowiedź udzielona 8 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for choosing Royal Star Beach Resort!
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Royal Star Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji