Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 937)
Filtruj recenzje
2 937 wyniki
Oceny podróżnych
1 122
887
453
261
214
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 122
887
453
261
214
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 2 937 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Super hotel, przepyszne jedzenie, opieka animatorów, każdy pomocny i zawsze uśmiechnięty, przyjechałam z rodziną i na pewno tutaj wrócimy, polecam serdecznie, najlepszy hotel w jakim byliśmy dotychczas

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 310agatak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Guest Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Drogi Gosciu!
Dziękujemy za wybranie naszego hotela Titanic Beach na spędzenie wakacji.
Jesteśmy wdzięczni za udostępnienie komentarza na Tripadvisor i rekomendacje hotelu!
Czekamy na Państwa ponownie w naszym hotelu!
Pozdrawiam Serdecznie
Guest Relation
Olga

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Chociaż pobyt uważam za udany staraliśmy się nie myśleć o wszystkich niedogodność ach Co mogę powiedzieć hotel bardzo stary wszystko się sypie i wali baseny duże przestronne ale oczywiście trzeba rezerwować wcześnie rano miejsce bo inaczej nie ma szans być przy basenie może przepiękne niestety odpływ na jakieś 700 m więc trzeba mieć szczęście można skorzystać z Rafy przy hotelu ale jest zniszczona Zejście do niej metalowym po mostkiem tłok Ogólnie masakra. Jeśli chodzi o jedzenie to monotonne ale głodni nie chodziliśmy natomiast alkohol okropny wszystko śmierdzi naftą naprawdę niedobry jedynie wina białe i czerwone natomiast piwo rozlewane z puszki naprawdę słabo jak na pięć gwiazdek są dobre drinki i za dodatkową opłatą personal słaby nastawione na napiwki Szczerze nie polecam i na pewno nie wrócę:/ są dużo piękniejsze miejsca na Ziemi gdzie przede wszystkim szanuje się kobiety. Plus dla animatorów naprawdę się starali.Gdyby nie dodatkowe wycieczki co wiąże się z kosztami byłyby to wakacje moich koszmarów .A tak byliśmy na kładach i na wyspie Orange przepięknej. Co można powiedzieć więcej wieczorne animacje w amfiteatrze też słabe za dodatkową opłatą msza 5 $ może być Ogólnie hotel Moim skromnym zdaniem oceniam na bardzo naciągnięte trzy gwiazdki

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kampa6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Guest Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Drogi gosciu!
Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park na spędzenie wakacji.
Jesteśmy wdzięczni za udostępnienie komentarza na Tripadvisor
Głęboko żałuję, że nie w pełni cieszyla się Panstwo ze spedzonego w naszym hotelu urlopu.

Pozdrawiam Serdecznie
Olga
Guest Realation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Spędziliśmy miło czas, z świetnie prowadzonymi animacjami. Nie można się nudzić. Śmiało mogę polecić ten hotel rodziną z dziećmi. Nasze dziecko było zachwycone animacjami, ale i dla dorosłych też jest w czym wybierać

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Matemaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędził Pan przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel dokłada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Pana ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dość spory z aqua parkiem i duża ilością basenów. Dużo restauracji w tym tematyczne, jakość posiłków dosc dobra aczkolwiek hotel stara się poprawić na lepsze, byłam w tym hotelu kilkanaście razy wiec naprawdę jestem miłe zaskoczona poprawa jakości. Odnowiony bar na plazy z dobrym jedzeniem. Każdy znajdzie dla siebie jakaś rozrywkę dla siebie, animacja super. Dodatkowym plusem jest pomost prowadzący wgłąb morza z rafa koralową. Morze w tym miejscu jest cudowne a snurkowanie w tym miejscu to dobry relax, widziałam w tym miejscu różne gatunki podwodne. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, obsługa bardzo miła i sympatyczna. Codziennie disco w hotelu, muzyka na żywo dwa razy w tygodniu. Sklepiki na miejscu, świetne Spa. Hotel klimatyzowany. W hotelowej recepcji sympatyczna Olga mówiąca po Polsku i nie tylko, zawsze chętna do pomocy. Hotel który stałe się modernizuje, naprawdę polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kaśka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędziła Pani przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel doklada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Panią ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Pobyt w Egipcie (8 raz), czerwiec 2019.Już było za gorąco.Zastanawiam się kto i za jakie grzechy jedzie odpokutować do Egiptu w lipcu i w sierpniu ;-(.Czytając opinie innych gości zastanawiam się czy byliśmy w tym samym hotelu.
Jedzenie jak to w Egipcie ale dla malkontentów polecam hotele takie po 4-5 tysięcy.Tam będzie lepsze.Jak się leci za 2 tyś za tydzień no to sorry!
Restauracje Rose i Jack,trochę monotonne,+ 6 restauracji tematycznych+bar przy plaży...no ale nigdzie nie ma schabowych :-(.Rafa tragiczna!Prawie martwa.Dalej w morze trochę lepiej ale zaraz ratownik gwiżdże.Za to aquapark naprawdę rozbudowany.Dla maluchów i dla starszych z dorosłymi włącznie.
Dla mnie dużą wadą było "uciekające" morze.Po południu w czasie odpływu było kilkaset metrów brodzenia w błocie do głębokiej wody.
Jednak bardziej polecam "Titanic Palace".Bliźniak nowszy a wszystko dostępne.
Reszta tak jak to w Egipcie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Niektóre pokoje na parterze mają bezpośrednie wejście do basenu.Fajna sprawa tylko nie dla rodziny z dziećmi poniżej 12 lat
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędził Pan przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel dokłada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Pana ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji