Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 959)
Filtruj recenzje
2 960 wyniki
Oceny podróżnych
1 139
893
453
261
214
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 139
893
453
261
214
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
21 z 26 wśród 2 960 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Spędziliśmy miło czas, z świetnie prowadzonymi animacjami. Nie można się nudzić. Śmiało mogę polecić ten hotel rodziną z dziećmi. Nasze dziecko było zachwycone animacjami, ale i dla dorosłych też jest w czym wybierać

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Matemaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędził Pan przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel dokłada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Pana ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dość spory z aqua parkiem i duża ilością basenów. Dużo restauracji w tym tematyczne, jakość posiłków dosc dobra aczkolwiek hotel stara się poprawić na lepsze, byłam w tym hotelu kilkanaście razy wiec naprawdę jestem miłe zaskoczona poprawa jakości. Odnowiony bar na plazy z dobrym jedzeniem. Każdy znajdzie dla siebie jakaś rozrywkę dla siebie, animacja super. Dodatkowym plusem jest pomost prowadzący wgłąb morza z rafa koralową. Morze w tym miejscu jest cudowne a snurkowanie w tym miejscu to dobry relax, widziałam w tym miejscu różne gatunki podwodne. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, obsługa bardzo miła i sympatyczna. Codziennie disco w hotelu, muzyka na żywo dwa razy w tygodniu. Sklepiki na miejscu, świetne Spa. Hotel klimatyzowany. W hotelowej recepcji sympatyczna Olga mówiąca po Polsku i nie tylko, zawsze chętna do pomocy. Hotel który stałe się modernizuje, naprawdę polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kaśka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędziła Pani przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel doklada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Panią ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Pobyt w Egipcie (8 raz), czerwiec 2019.Już było za gorąco.Zastanawiam się kto i za jakie grzechy jedzie odpokutować do Egiptu w lipcu i w sierpniu ;-(.Czytając opinie innych gości zastanawiam się czy byliśmy w tym samym hotelu.
Jedzenie jak to w Egipcie ale dla malkontentów polecam hotele takie po 4-5 tysięcy.Tam będzie lepsze.Jak się leci za 2 tyś za tydzień no to sorry!
Restauracje Rose i Jack,trochę monotonne,+ 6 restauracji tematycznych+bar przy plaży...no ale nigdzie nie ma schabowych :-(.Rafa tragiczna!Prawie martwa.Dalej w morze trochę lepiej ale zaraz ratownik gwiżdże.Za to aquapark naprawdę rozbudowany.Dla maluchów i dla starszych z dorosłymi włącznie.
Dla mnie dużą wadą było "uciekające" morze.Po południu w czasie odpływu było kilkaset metrów brodzenia w błocie do głębokiej wody.
Jednak bardziej polecam "Titanic Palace".Bliźniak nowszy a wszystko dostępne.
Reszta tak jak to w Egipcie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Niektóre pokoje na parterze mają bezpośrednie wejście do basenu.Fajna sprawa tylko nie dla rodziny z dziećmi poniżej 12 lat
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel na swoje wakacje.
Dziękuję również za napisanie pozytywnego komentarza na stronie internetowej.
Cieszymy się, że spędził Pan przyjemne wakacje w naszym hotelu.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel dokłada wszelkich starań, aby dostarczyć profesjonalne usługi naszym gościom i ich uznanie jest zawsze naszym największym wyróżnieniem.
Będzie nam bardzo miło goscić Pana ponownie w naszym hotelu w przyszłości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Najgorszy hotel w Egipcie po względem czystości nie doczyszczone łazienka półki w pokju ogólnie kurz sie wala po pokju,nie domyte talerze kubki na stołówkę na samą myśl robi sie nie dobrze powinni bardziej sie postarać lub obniżyć kategorię hotelu na niższą do jedzienia nie mam zastrzeżeń (może te śniadania monotonne przez dwa tygodnie to samo)

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Jesteśmy wdzięczni za pozostawienie komentarza na TripAdvisor.
Głęboko żałuję, że nie w pełni cieszyła sie Pani ze spędzonego w naszym hotelu urlopu.
Zapewniamy, że nasi pracownicy ciężko pracuja, aby uprzyjemnić Pani pobytu. Mamy nadzieję, że będzie Pani skłonna dać nam drugą szansę abyśmy mogli poprawić nasz wizerunek w Pani oczach.
Dołożymy wszelkich starań, aby poprawic jakość naszej żywności i zaspokoić potrzeby wszystkich naszych drogich gości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel jak na 5* to najsłabszy w jakim byłem w Egipcie a byłem już w tym kraju ponad 10 razy. Rozległy kompleks, więc jak się ktoś zastanawia czy dopłacić do pokoju to polecam bo za drobną opłatą 5$ powinniście dostać pokój pośrodku kompleksu czyli wszędzie taka sama droga a pokoje oczywiście takie same. Jedzenie raczej słabe zwłaszcza śniadania, chociaż z resztą wyżywienia szału nie ma. Pokój jak na warunki Egipskie to raczej standard, my mieliśmy problem z klimatyzacją, którą naprawiali trzy dni z rzędu i ciągle się psuła aż w końcu byliśmy zmuszeni zmienić pokój. Baseny generalnie ok chociaż nie rozumiem jak można przeprowadzać remont głównego brodzika dla dzieci w szczycie sezonu. Basen został zamknięty w trakcie naszego pobytu ponieważ jakaś okropna folia, którą są tam baseny wyłożone była strasznie pozwijana do tego stopnia ,że chodząc człowiek cały czas się o nią potykał. Kompletnie nie rozumiem dlaczego takiego remontu nie zrobili w zimę lub wiosną gdzie obłożenie hotelu jest na poziomie 20-30 % . Restauracje a'la carte to to mocno powiedziane ponieważ z reguły jest serwowane jedno główne danie. Od razu możecie sobie darować włoską i chińską bo nawet obok nich nie leżały :-) . Natomiast jeśli chcecie się wybrać do japońskiej to potrzebujecie dużo szczęścia albo pobyt na 2-3 tygodnie, my my byliśmy na 10 dni a rezerwacje były wolne na 2-3 dnie po naszym wyjeździe. I podsumowując przygotujcie się na walkę o wolne leżaki jeśli ktoś lubi taki sport na wakacjach :-)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, rbaran2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WebcoordinatorT, Public Relations Manager, Titanic Beach Spa & Aqua ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Jesteśmy wdzięczni za pozostawienie komentarza na TripAdvisor.
Głęboko żałuję, że nie w pełni cieszył się Pan ze spędzonego w naszym hotelu urlopu.
Zapewniamy, że nasi pracownicy ciężko pracuja, aby uprzyjemnić Pana pobytu. Mamy nadzieję, że będzie Pan skłonny dać nam drugą szansę abyśmy mogli poprawić nasz wizerunek w Pana oczach.
Dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jakość naszej żywności i zaspokoić potrzeby wszystkich naszych drogich gości.

Pozdrawiam,
Web Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji