Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 810)
Filtruj recenzje
6 810 wyniki
Oceny podróżnych
4 916
1 205
401
158
130
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 916
1 205
401
158
130
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 6 810 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Desert Rose Resort i możemy w 100% polecić to miejsce. Mieliśmy pokój w budynku 2000 - pokój po remoncie, czysty, zadbany, bez większych śladów użytkowania :-), codziennie starannie sprzątany. Jedzenie bardzo dobre oraz bardzo różnorodne. Fantastyczne pokazy, animacje, zajęcia sportowe, imprezy na plaży, muzyka na żywo. Obsługa przemiła, pomocna, zawsze uśmiechnięta. Otoczenie hotelu bardzo zadbane. Miłym zaskoczeniem było to że przywitano nas w języku polskim, Menagerem ds. guest relations jest Polka. Leżaki od wczesnych godzin porannych rezerwowane ręcznikami ale o każdej porze gdy chcieliśmy z nich skorzystać znalazły się wolne przy którymś z 3 basenów. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Resort wspaniały więc dajemy 5* :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lucyna_Kamil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DesertRoseResort, General Manager, Desert Rose ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowna Pani Lucyno,

Dziękujemy za wybranie Desert Rose na wakacje. Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby opisać cenne opinie z Pani pobytu u nas.

Bardzo się cieszymy, że były to cudowne wakacje i dołożymy wszelkich starań, aby Pani kolejny pobyt w Desert Rose był jak najbardziej komfortowy i relaksujący.

Mam nadzieje ze ponownie odwiedzi Pani nasz hotel.

Z poważaniem,
Mohamed Amin
Dyrektor generalny
Desert Rose Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Zaczne od minusów bo w życiu nie przypuszczałam ze w 5* hotelu zastanę łazienkę którą cieżko przyrównać do jakichkolwiek standardów. Wybrakowana, brudna fuga miedzy starymi kafelkami,czarny silikon, dziury w drzwiach od prysznica takie ze woda wylewa się strumieniami i ogólny brud.Brak ciśnienia w kranie,niedziałający bidet.Wszedzie widac nieudolną próbe połatania dziur, ogólnie straszna fuszerka. Niestety wybralismy ekonomiczną opcję pokoju bez możliwości zmiany ale zażądalismy aby pokój zostal gruntownie posprzatany, co zrobili bez wiekszych ale.My akurat zostalismy zakwaterowani w budynku 5000 i chyba wiekszego remontu nie bylo tam od powstania hotelu ale wiem od osób poznanych w trakcie pobytu ze w budynkach 6000 i 3000 łazienki są po remoncie.
Kolejny minus to zbyt malo leżaków przy basenach mimo że miejsca bardzo dużo.Zapomnij o wolnym leżaku po 8.00 wszystko juz zarezerwowane a obsluga wlasciwie nic nie robi z tym że leży cały dzien recznik a ktoś przyjdzie dopiero po lunchu.
Jedzenie średnie czesto przetwarzane na inne danie na nastepny dzień.Słabe owoce i warzywa.
Dla tych co lubia sie targowac po drugiej stronie ulicy znajduje sie spory market i apteka z fajnym lekarzem ktory dal mi antybiotyk na zapalenie ucha a pozniej leczyl z zemsty faraona ktorą większość z nas niestety doświadczyła.
Przez ulice do marketu pieszych przeprowadza jak dzieci pracownik hotelu i cale szczęście bo jeżdżą jak wariaci.
Na plus napewno przemawia otoczenie hotelu ktore jest czyste i zadbane.Ogrodnicy pracuja tam chyba calą dobę. Wszedzie palmy z daktylami dużo zieleni i pięknych kwiatów.Duży kompleks nie czuje sie tłumu.
Obsługa miła mówiąca we wszystkich jezykach, oczywiscie jeszcze milsza jak rzucisz dolara.
Animatorzy rewelacyjni bardzo zaangażowani, duzo zajęć dla dzieciaków.Fajne disco na plaży z muzyka na żywo.
Dużo naganiaczy na wycieczki masaże
sesje zdjeciowe wypatruja swieżo przybyłych po kolorze skóry.Kto
jeszcze blady tego prześladują.
Polecam wycieczke na wyspe Giftun z nurkowaniem z firma Aqua Center .Niezapomniane widoki na rafach.
Ogólnie pobyt uważam za udany ale bez sentymentów wiec raczej do tego hotelu już nie wrócimy

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Explorer255184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DesertRoseResort, General Manager, Desert Rose ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowny Pan/Pani,

Dziękujemy za wybranie Desert Rose na wakacje. Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby opisać cenne opinie z pobytu u nas. Traktujemy Pana komentarze bardzo poważnie, a mój zespół i ja dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu z naszych gości idealne doznania wakacyjne. Przykro nam, że niektóre aspekty Pana pobytu u nas w Desert Rose rozczarowały Pana i zapewniamy, że Pana uwagi zostały przesłane do odpowiedniego działu.
Uprzejmie informujemy ze jestesmy w trakcie ulepszania i aktualizacji naszych pokoi. Mamy rozne opcje pokoi do wyboru włącznie z superior pokoje oraz club suite (apartamenty).

Bardzo się cieszymy, że miał Pan rownież cudowne wakacje i dołożymy wszelkich starań, aby Pana kolejny pobyt w The Desert Rose Resort był jak najbardziej komfortowy i relaksujący.

Z poważaniem,
Mohamed Amin
Dyrektor generalny Desert Rose Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Super kompleks hotelowy, fajnie animacje dla dzieci i dorosłych,mili animatorzy, rewelacyjna muzyka na żywo i wieczory tematyczne ale te rzeczy nie są w stanie zrekompensować najwiekszej wady- budynek 5000 nadaje się do wyłączenia z użytku.Lazienki nie zasługują na żadną gwiazdkę wręcz są obrzydliwe i do kabiny trzeba wchodzić w klapkach.
Walka o leżaki na basenach to też tylko i wyłącznie problem, który stwarza sam kompleks ponieważ leżaków jest za mało a miejsca sporo

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, anna_sylwia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DesertRoseResort, General Manager, Desert Rose ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za wybranie Desert Rose na wakacje. Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby opisać cenne opinie z pobytu u nas. Traktujemy Pani komentarze bardzo poważnie, a mój zespół i ja dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu z naszych gości idealne doznania wakacyjne. Przykro nam, że niektóre aspekty Pani pobytu u nas w Desert Rose rozczarowały Pania i zapewniamy, że Pani uwagi zostały przesłane do odpowiedniego działu.

Bardzo się cieszymy, że miała Pani rownież cudowne wakacje i dołożymy wszelkich starań, aby Pani kolejny pobyt w The Desert Rose Resort był jak najbardziej komfortowy i relaksujący.

Z poważaniem,
Mohamed Amin
Dyrektor generalny Desert Rose Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Gorąco polecam ten hotel, cała gama atrakcji dla wszystkich. Bardzo dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie, wspaniałe animacje. Wycieczki fakultatywne polecamy z skarbtravel.com polscy przewodnicy, najlepsze ceny, bylismy na 4 wycieczkach z tego biura- super

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Rafał T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DesertRoseResort, General Manager, Desert Rose ResortOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Szanowny Panie Rafale,

Dziękujemy za wybranie Desert Rose na wakacje. Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby opisać cenne opinie z Pana pobytu u nas.

Bardzo się cieszymy, że były to cudowne wakacje i dołożymy wszelkich starań, aby Pana kolejny pobyt w Desert Rose był jak najbardziej komfortowy i relaksujący.

Mam nadzieje ze ponownie odwiedzi Pan nasz hotel.


Z poważaniem,
Mohamed Amin
Dyrektor generalny
Desert Rose Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Serdecznie polecam dla rodzin z dziećmi.
Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Przemiła obsługa!
Szczególne podziękowania dla:
Guest relation
Ahmed Abo El-Fotouch
A.bdelrhman Mohamed
Ali Mohamed
Szef budynku 1000
Hady Elsherbiny
Do zobaczenia !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BartekBarczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DesertRoseResort, General Manager, Desert Rose ResortOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Szanowny Panie Bartku,

Dziękujemy za wybranie Desert Rose na wakacje. Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby opisać cenne opinie z Pani pobytu u nas.

Bardzo się cieszymy, że były to cudowne wakacje i dołożymy wszelkich starań, aby Pana kolejny pobyt w Desert Rose był jak najbardziej komfortowy i relaksujący.

Uprzejmie informujemy, że Pana podziekowania zostały przekazane do wszystkich wymienionych departamentów.

Mam nadzieje ze ponownie odwiedzi Pan nasz hotel.


Z poważaniem,
Mohamed Amin
Dyrektor generalny
Desert Rose Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji