Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Orange Bay z biura Skarb travel

Najlepszy przewodnik, stały kontakt z biurem bez problemu, jedzenie pyszne, wyspa marzeń, polecam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
OlaP302
Plaża orange

Chyba najładniejsza część wyspy giftun. Duże parasole, leżanki, bar. Mówią że to egipskie Malediwy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
MarcinG1378
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 369)
  
Recenzje (2 369)
Filtruj recenzje
2 369 wyniki
Oceny podróżnych
1 427
552
245
90
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 427
552
245
90
55
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 369 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękna plaża Giftun jak na Melediwach. Cudowne zdjęcia wychodzą. Brak toalet i parasoli, ale i tak super.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, P7864PTannam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiftunIslands, Manager, Giftun IslandsOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear P7864PTannam,

Thank you for taking the time to share your experiences and for giving us 5 star ratings. Indeed I am delighted we have served you well yet again to make your trip a wonderful experience. It was a pleasure to have served you and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Best regards,
Giftun Island

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zero raf zero miejsc w których można schronić się przed słońcem.. Palący piasek odradzam jedynie co w tej wycieczce fajnego było to rejsik statkiem

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, lukaszopl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiftunIslands, Manager, Giftun IslandsOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Łukasz M,

Thank you for taking the time to express your concerns during your trip to Giftun Island. The appropriate Management Staff has been made aware of the issues in order to take corrective action and I would like to sincerely apologize that your experience was less than favorable.

Again, please accept our apologies and perhaps a return visit will allow additional time to enjoy the numerous attributes the Island has to offer. We appreciate your feedback, thank you again for sharing your experience.

Best regards,
Giftun Island

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękna plaża na wyspie Giftun,krajobrazy karaibskie,czyściuteńka woda z niedaleką rafą koralową,idealne miejsce do pierwszego nurkowania.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 094bernadeta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiftunIslands, Manager, Giftun IslandsOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 094bernadeta,

Thank you for taking a moment to share your experience during your recent trip to Giftun Island. We do hope that if future travel plans call for a return visit to the area that you will consider Giftun Island for your choice in Island trip! Thank you again for your 5 star review.

Best regards,
Giftun Island

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Snurkowalismy w pobliżu wyspy. Piękne ryby i rafy. Polecam. Wyspa jak wyspa piasek ale woda i ten piękny lazur jej ah zapiera dech

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, marlenaaaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiftunIslands, Manager, Giftun IslandsOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear marlenaaaaaa,

Thank you for taking a moment to share your experience during your recent trip to Giftun Island. We do hope that if future travel plans call for a return visit to the area that you will consider Giftun Island for your choice in Island trip! Thank you again for your 5 star review.

Best regards,
Giftun Island

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Wyspa z krystalicznie czystą wodą i rafą koralową ,bajka. Piękne widoki biały piasek i cudowna ciepła woda.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, kasiar987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiftunIslands, Manager, Giftun IslandsOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear kasiar987,

Thank you for taking a moment to share your experience during your recent trip to Giftun Island. We do hope that if future travel plans call for a return visit to the area that you will consider Giftun Island for your choice in Island trip! Thank you again for your 5 star review.

Best regards,
Giftun Island

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji