Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 542)
Filtruj recenzje
1 543 wyniki
Oceny podróżnych
1 046
192
133
58
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 046
192
133
58
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
43 z 48 wśród 1 543 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Byliśmy na wakacjach na przełomie sierpnia i września. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Jedynie co to jedzenie troche monotonne, ale codziennie uda się skleić coś innego. Jeśli brakowało szklanek to "myfriend" dostawiał nowe. Pokój super, hotel bardzo ładny. Widoki przepiękne. Fajny aquapark.otwierany według wyznaczonych godzin. Obsługa przesympatyczna, pomocną. Jeśli jedzenie nie jest Twoim priorytetem, polecam. Polecamy też kupić wycieczkę z hotelu, nie z biura podróży. Znacznie tańsze a jedzie się w to samo miejsce.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tomek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Słuchajcie uwaga, zakładają tu fałszywe konta i piszą że Hotel rewelacyjny, wszystko dlatego bo posypało się dużo reklamacji w biurach podróży i chcą zamydlić oczy. Byliśmy na Wakacjach w Sierpniu.
Hotel dramatyczny, brudno, jedzenie okropne. brak szklanek, brak polskich Animacji i polskich Animatorów, z restauracji czynna tylko Chińska, Aquapark zamykany kiedy chcą otwierany kiedy chcą. jedzenia dokładki nie dostaniesz, arbuz na kolację podany ale tylko przez chwilę bo się kończy. Lobby brak klimatyzacji, ludzie przyjeżdzają z Lotniska z walizkami siedzą w Recepcji w której jest 30 stopni. Pokoje brudne, podłogi myte szmatami brudnymi wszystko się kleiło i lepiło.
Drinki okropne ! Piwo kończyło się bardzo szybko.
"Polski Rezydent" jak tak można nazwać. Egipcjanin ledwo mówiący po Polsku, warto znać Angielski bo Rezydent po Polsku nie pomoże.
Widać jak są zakładane fałszywe konta i podciągają recenzję tego Hotelu
Podaję swojego maila gggpat97@wp.pl jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej niech pisze !!
Odradzam raz jeszcze okropny. Proszę nie słuchać biur podróży, bo podają fałszywe informacje na temat Hotelu, barów, Polskich animacji.
Latam często za Granice i pierwszy raz spotykam się z takim koszmarem.

Ps. Podczas jedzenia kolacji na zewnątrz gaszą światła, zabierają podkładki z pod talerzy, wyrywają niemalże z rąk szklani bo brakuje. Jeśli nalejesz sobie pić oczywiście jak uda się dostać szklankę to taka mała rada szybko wypił albo uciekaj z nią bo ci zabiorą ,tłumacząc tym że inni też chcą pić...
Dyskoteka nieczynna, drugie śniadanie (późne śniadanie) trzy bułki i jedna sałatka pomieszana z innymi które zostały ze śniadania porannego.

Dramat !!!!!!!!!!!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, PodPat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Gościu,

Słoneczne pozdrowienia od Nubia Aqua Beach Resort,

Najpierw chcielibyśmy podziękować za wybranie naszego hotelu do spędzenia wakacji i za część cennego czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami z wakacji w naszym ośrodku,
Jak wynika z Twojej recenzji, że Twój pobyt nie był taki, jak się spodziewałeś, chcielibyśmy wyrazić głębokie przeprosiny za udogodnienia, chcielibyśmy potwierdzić, że Twoja opinia została oceniona przez naszego kierownika hotelu i poważne działanie żrące zostały już zabrane do danego działu,
Mamy nadzieję, że Twoje doświadczenie nie zatrzyma Cię, aby dać nam kolejną szansę na przywitanie Cię jako naszego gościa VIP, aby zobaczyć ulepszenia w naszej oferowanej usłudze.

Z pozdrowieniami
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Super hotel ...animacje dla dzieci rewelacja każdy dzień pełen euforii.Codziennie wieczorem pokazy dla każdego uwielbiam tych ludzi zawsze uśmiechnięci zarażają optymizmem tańce wieczorem codziennie w innym klimatem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Emilia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Bardzo udane wakacje hotel bardzo fajny z wspaniałym Aquaparkiem. Jedzenie monotonne ale wapniałe wieczorki to wynagradzają. Animatorka Santos oraz animator Hamada przecudowni swoją energia zarażają każdego. Negatywem tych wakacji jest Animatorka z Rosji Karina bardzo wyniosła i nieprzyjemna. Najlepszym prezentem jaki dostaliśmy od tego hotelu to poznanie wspaniałych ludzi buziaczki dla Kingi:*

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Wakacje bardzo udane głównie ze względu na wspaniałych animatorów SANTOS i HAMADA,którazy swoją energią zachęcałli do aktywnego wypoczynku. Uwielbiają dzieciaki i ludzi w ogóle i dają temu wyraz na każdym kroku. Fajne wieczorki i mini disco dla dzieci byly głównie ich zasługą. Rosyjska animatorka - KARINA bardzo niesympatyczna w stosunku do gości hotelowych. Wyniosła i bardzo zamknięta, sprawia wrażenie jakby nie lubiła dzieci... Polska animatorka - bardzo nas rozczarowała. BARDZO SŁABA. Wogole jej nie było widać, nie była w żaden sposób aktywna. Szkoda... W ten sposób nie buduje dobrej opinii o Polakach. W samym hotelu obsługa bardzo miła i pomocna, zjeżdżalnie w Aquaparku fajne. Za to jedzenie monotonne, z małymi wyjątkami na każdy posiłek praktycznie to samo do jedzenia. Zyskaliśmy też nowych przyjaciół- wielki pozytyw tego wyjazdu! Buzia Dafmara :-*

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, R T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji