Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurghada
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 548)
Filtruj recenzje
1 549 wyniki
Oceny podróżnych
1 056
193
127
59
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 056
193
127
59
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
50 z 55 wśród 1 549 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Super hotel ...animacje dla dzieci rewelacja każdy dzień pełen euforii.Codziennie wieczorem pokazy dla każdego uwielbiam tych ludzi zawsze uśmiechnięci zarażają optymizmem tańce wieczorem codziennie w innym klimatem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Emilia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Bardzo udane wakacje hotel bardzo fajny z wspaniałym Aquaparkiem. Jedzenie monotonne ale wapniałe wieczorki to wynagradzają. Animatorka Santos oraz animator Hamada przecudowni swoją energia zarażają każdego. Negatywem tych wakacji jest Animatorka z Rosji Karina bardzo wyniosła i nieprzyjemna. Najlepszym prezentem jaki dostaliśmy od tego hotelu to poznanie wspaniałych ludzi buziaczki dla Kingi:*

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Wakacje bardzo udane głównie ze względu na wspaniałych animatorów SANTOS i HAMADA,którazy swoją energią zachęcałli do aktywnego wypoczynku. Uwielbiają dzieciaki i ludzi w ogóle i dają temu wyraz na każdym kroku. Fajne wieczorki i mini disco dla dzieci byly głównie ich zasługą. Rosyjska animatorka - KARINA bardzo niesympatyczna w stosunku do gości hotelowych. Wyniosła i bardzo zamknięta, sprawia wrażenie jakby nie lubiła dzieci... Polska animatorka - bardzo nas rozczarowała. BARDZO SŁABA. Wogole jej nie było widać, nie była w żaden sposób aktywna. Szkoda... W ten sposób nie buduje dobrej opinii o Polakach. W samym hotelu obsługa bardzo miła i pomocna, zjeżdżalnie w Aquaparku fajne. Za to jedzenie monotonne, z małymi wyjątkami na każdy posiłek praktycznie to samo do jedzenia. Zyskaliśmy też nowych przyjaciół- wielki pozytyw tego wyjazdu! Buzia Dafmara :-*

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, R T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel godny polecenia, obsługa sympatuczna miła i towarzyska. Jedyny minus to monotonne jedzenie. Rozrywek jest mnóstwo a także animatorzy. Godnym polecenia jest Kenzo towarzyski potrafi zapewniać rozrywkę kazdej osobie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Patryk K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Byłam w sierpniu z rodziną na wakacjach. Na dzień dobry brak łóżek czekaliamy do 23 aż nam z wielką łaska dadzą łóżko. Brak ręczników trzeba się prosić aż dadzą, jakiś żart. Codziennie do jedzenia to samo jedzenie jest okropne. Brak sztućców szklanek tak było codziennie. Niby aquapark każdy myśli że jest dostępny dla wszystkim a tu lipa. 5 pontonów i kilka materacy do pływania każdy wyrywa sobie kolejki na zjazd. Brak internetu w hotelu płatny 12e i tylko w lobby. Nie polecam nikomu. Nigdy więcej

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnesss1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Vážený hosť,

Slnečné pozdravy od letoviska Nubia Aqua Beach Resort,

Najprv by sme sa vám chceli poďakovať za to, že ste si vybrali náš hotel, aby ste strávili svoju dovolenku, a za časť vášho cenného času, aby ste sa s nami podelili o svoje zážitky z dovolenky v našom stredisku,
Ako vyplýva z vašej kontroly, že váš pobyt nebol taký, ako ste očakávali, chceli by sme vám prejaviť hlboké ospravedlnenie za vybavenie, chceli by sme potvrdiť, že váš názor bol preskúmaný našim manažérom hotela a že došlo k závažným korozívnym opatreniam. boli už odvedení na príslušné oddelenie,
Dúfame, že vaša skúsenosť vás nezastaví, aby ste nám dali ďalšiu šancu privítať vás späť ako nášho VIP hosťa, aby ste videli vylepšenia našej ponúkanej služby.

S pozdravom
Riadenie hotelov

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji