Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 541)
Filtruj recenzje
1 543 wyniki
Oceny podróżnych
1 052
192
127
58
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 052
192
127
58
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
50 z 55 wśród 1 543 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Wakacje bardzo udane głównie ze względu na wspaniałych animatorów SANTOS i HAMADA,którazy swoją energią zachęcałli do aktywnego wypoczynku. Uwielbiają dzieciaki i ludzi w ogóle i dają temu wyraz na każdym kroku. Fajne wieczorki i mini disco dla dzieci byly głównie ich zasługą. Rosyjska animatorka - KARINA bardzo niesympatyczna w stosunku do gości hotelowych. Wyniosła i bardzo zamknięta, sprawia wrażenie jakby nie lubiła dzieci... Polska animatorka - bardzo nas rozczarowała. BARDZO SŁABA. Wogole jej nie było widać, nie była w żaden sposób aktywna. Szkoda... W ten sposób nie buduje dobrej opinii o Polakach. W samym hotelu obsługa bardzo miła i pomocna, zjeżdżalnie w Aquaparku fajne. Za to jedzenie monotonne, z małymi wyjątkami na każdy posiłek praktycznie to samo do jedzenia. Zyskaliśmy też nowych przyjaciół- wielki pozytyw tego wyjazdu! Buzia Dafmara :-*

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, R T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel godny polecenia, obsługa sympatuczna miła i towarzyska. Jedyny minus to monotonne jedzenie. Rozrywek jest mnóstwo a także animatorzy. Godnym polecenia jest Kenzo towarzyski potrafi zapewniać rozrywkę kazdej osobie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Patryk K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Byłam w sierpniu z rodziną na wakacjach. Na dzień dobry brak łóżek czekaliamy do 23 aż nam z wielką łaska dadzą łóżko. Brak ręczników trzeba się prosić aż dadzą, jakiś żart. Codziennie do jedzenia to samo jedzenie jest okropne. Brak sztućców szklanek tak było codziennie. Niby aquapark każdy myśli że jest dostępny dla wszystkim a tu lipa. 5 pontonów i kilka materacy do pływania każdy wyrywa sobie kolejki na zjazd. Brak internetu w hotelu płatny 12e i tylko w lobby. Nie polecam nikomu. Nigdy więcej

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnesss1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relation , Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Vážený hosť,

Slnečné pozdravy od letoviska Nubia Aqua Beach Resort,

Najprv by sme sa vám chceli poďakovať za to, že ste si vybrali náš hotel, aby ste strávili svoju dovolenku, a za časť vášho cenného času, aby ste sa s nami podelili o svoje zážitky z dovolenky v našom stredisku,
Ako vyplýva z vašej kontroly, že váš pobyt nebol taký, ako ste očakávali, chceli by sme vám prejaviť hlboké ospravedlnenie za vybavenie, chceli by sme potvrdiť, že váš názor bol preskúmaný našim manažérom hotela a že došlo k závažným korozívnym opatreniam. boli už odvedení na príslušné oddelenie,
Dúfame, že vaša skúsenosť vás nezastaví, aby ste nám dali ďalšiu šancu privítať vás späť ako nášho VIP hosťa, aby ste videli vylepšenia našej ponúkanej služby.

S pozdravom
Riadenie hotelov

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z nubi 27.08.19 sam hotel nie był zły, nasz pokój nawet ładny (ale wielu Polaków narzekalo na swoje), sprzątanie to sztuka, jedyne co, to u nas robił fajne zeczy z ręczników. Co do animacji to muszę powiedzieć że nie było ich wcale, naprawdę nie działo się nic, przy wejściu do hotelu jest Ala scena na której odbywają się codziennie dyskoteki dla dzieci, ta sama płyta ta sama muzyka od 20:00 do jakiejś 21:30 i tak się dzieci zabawialy o 22:00 zaczynało się coś w stylu "przedstawień" dla starszych (beznadzieja). No i przejdę do jedzenia (katastrofa), codziennie serwowane Był kurczak albo z grilla albo w sosie to znaczy skrzydełka Ala KFC tylko bez panierki i bardzo miniaturowe do tego czasami jakaś wątróbka A to z grilla a to w sosie i wołowina której nieraz nie dało się gryźć, Jedyne co było do zjedzenia to jeszcze śniadanie i czasami kolacja obiady beznadziejne, a jak dawali coś lepszego (grillowane okrągłe mielone mieso) to były takie kolejki w których ludzie się nawet awanturowali, na plaży Jak rzucili 2 dni pod rząd frytki to dzieci ustawiały się w takich kolejkach kolekcjach że szok, bo dla dzieci to tam niema ogólnie nic prócz pączków które codziennie pięką. No i na koniec drinki, piwo dają w szklankach 200 gr z tego barman tak leje że pół jest pijany pół piwa i trzeba to chwilę biegać po piwo już nie wspomnę o kubkach plastikowych najmniejsze Jakie mogą być, do tego brudne naczynia, szklanki, zdarzało się że barman nawet nie pukał szklanki po kimś i od razu lał w tą samą piwo.
Hotel jest ogólnie raczej pod Arabów jest ich tam mnóstwo. Dodam jeszcze że odradzam kupowanie wycieczek u rezydenta z corala, na plaży kupicie tańsze i lepsze, ja kupiłem drugą wycieczkę z corala i rezydent mnie oszukał powiedział że popłynie na piękną rafę nurkować, 60 km od hurghady, zapłaciłem więcej niż na plaży i okazało się że popłynąłem w to samo miejsce w którym byłem 2 dni wcześniej.
Jak ktoś chce uzyskać więcej informacji podaje emaila
darek79111@gmail.com
Bo jak wyjeżdżałem do tego hotelu szukałem opinii i wysłałem do 20 osób zapytanie o hotel to Odpisała mi tylko jedna, czyli oznacza to że zakładają fałszywe konta i piszę dobre opinie o tym hotelu co jest to nieprawdą, przestrzegam wszystkich hotel beznadziejny.

W skali od 1 do 10
HOTEL-5
JEDZENIE-3
DRINKI-1
ANIMACJE-1

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, darek7911
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Świetny hotel, pokoje rodzinne bardzo wygodne, jedzenie bardzo smaczne, pracownicy pomocni i uśmiechnięci. Super aquapark, bez kolejek po pontony czy maty. Przy basenach leżaki i parasole. pomimo urlopu w sierpniu nie brakowało wolnych miejsc bez względu na godzine. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, wakacjo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nubia Aqua B, Guest Relations Manager, Nubia Aqua Beach ResortOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

Sunny Greetings od Nubia Aqua Resort,

Dziękujemy za opinię na temat naszego ośrodka. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany, i będziemy zaszczyceni mogąc powitać Cię ponownie w Nubia Aqua Beach Resort,

Z poważaniem,
Kierownictwo hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji