Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (939)
Filtruj recenzje
941 wyniki
Oceny podróżnych
497
121
81
75
167
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
497
121
81
75
167
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 941 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Bylismy w sierpniu 2019. Hotel jest bardzo zuzyty. Stan higieny w restauracji hotelowej i obiektow sanitarnych jest katastrofalny! Brudne poklejone stoliki, klejaca sie podloga, chwiejace sie krzesla, ktore sa wysiedziane. Brak obrusow na stolach. Jedzenie nieapetyczne, zero dekoracji z owocow. 90% turystow to Egipcjanie. W pokoju wystajace kable ze sciany, w windzie czy na korytarzach. Powykrecane duzo elementow niegdys zdobiacych. Dywany zuzyte w barze billardowym. Po 21:00 nie bylo juz kolacji, wszystko bylo zabierane. Dostalismy pokoj w ktorym zepsuty byl zamek na balkon, wystawal kabel ze sciany i nie dzialala lampa, telefon, spluczka w toalecie. Zarzadalismy zmiany pokoju. Przydzielono nam mniejszy ktory jednak tez pozostawial duzo do zyczenia. Szczotka do toalety chyba nie byla wymieniana od 10 lat! Okropnie zuzyta! Pokoj byl sprzatany codziennie, jednak stan sanitarny wanny, prysznica czy kranow byl w oplakanym stanie, strasznie zasniedziale, kotara w prysznicu zuzyta.

Wskazówka dotycząca pokoi: Widok na morze byl ladny, dostep do plazy byl dogodny, klimatyzacja w pokoju nie dzialala najlepiej.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, recenzjahotelowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise20192020, Guest Relations Manager, Paradise Resort And Aqua ParkOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest!

We sincerely regret that our Hotel did not met your expectation and left negative emotions to you and we do repeat our apologies and we are very thankful as we greatly appreciate any comments made by our guests and constantly strive to achieve the highest quality of standard and please rest assure that all comments welcoming constructive criticism have been taken with great concern as this enable us to constant improvement in the quality of our standard of service and ultimately guest satisfaction.

We would like to welcome you again at our properties and to show you the bright side of them.

Wishing you all the best

With kind regards

Your Paradise Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

l Hotel 7lw gdn l Hotel golden Hotel gamd gdn f koll 7aga l pool 7lw awii wl ba7r kowis w lmat3m momtaz alakl 7lw w taza w mtno3 l oaad kowisa w nazyfa w 3ayz ashkor eslam w weki msha2 alah gomal awii

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, amrtraveil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise20192020, Guest Relations Manager, Paradise Resort And Aqua ParkOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest! First of all let us thank you for choosing Golden Paradise Aqua Park City for your holiday , your feedback is very important for us , and your comment is very useful , our entire team is extremely committed to delivering the perfect vacation experience for each guest and we will do our best to make your next stay in Golden Paradise Aqua Park City, as comfortable and relaxing as possible. With best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Dzień zaczyna się od bardzo fajnych ćwiczeń gimnastycznych dla każdego następnie można skorzystać z ćwiczeń aqua gym hotel oferuje przyzwoite jedzenie natomiast pokoje dają wiele do życzenia animatorzy ratują wszystko

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Norbertabc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise20192020, Guest Relations Manager, Paradise Resort And Aqua ParkOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest! First of all let us thank you for choosing Golden Paradise Aqua Park City for your holiday , your feedback is very important for us , and your comment is very useful , our entire team is extremely committed to delivering the perfect vacation experience for each guest and we will do our best to make your next stay in Golden Paradise Aqua Park City, as comfortable and relaxing as possible. With best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Golden 5 mn l hotelat l kosisa gdn msa7to kbera Gdn w yogad otobes w atr ynkl l nas ll aqwa w l ba7r w l mat3m kowis w 7amam l sba7a kowis gdn w l ba7r kowis w nzef w l animition to7fa w l shohat blel 7lwa awiii

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ahdtraveil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise20192020, Guest Relations Manager, Paradise Resort And Aqua ParkOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest! First of all let us thank you for choosing Golden Paradise Aqua Park City for your holiday , your feedback is very important for us , and your comment is very useful , our entire team is extremely committed to delivering the perfect vacation experience for each guest and we will do our best to make your next stay in Golden Paradise Aqua Park City, as comfortable and relaxing as possible. With best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Obsługa super, każdy pomocny. Przyjdzie zapytać czy coś potrzebne. Mega animacje dla dzieci oraz dorosłych w kazdym wieku. Nie ma czasu się nudzić. Słońce każdego dnia, nie ma grama chmurki. Bardzo mi się podoba

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna1265
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise20192020, Guest Relations Manager, Paradise Resort And Aqua ParkOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest! First of all let us thank you for choosing Golden Paradise Aqua Park City for your holiday , your feedback is very important for us , and your comment is very useful , our entire team is extremely committed to delivering the perfect vacation experience for each guest and we will do our best to make your next stay in Golden Paradise Aqua Park City, as comfortable and relaxing as possible. With best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji